Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebówka

pytanie z innej beczki:)filmy-jeśli jest ktoś kto się interesuje może mi pomoże?

Polecane posty

Gość Nie wiem czy lubisz kino
OK MAM! :D 1. Ju-On, Grudge (japoński) http://www.youtube.com/watch?v=TNa6ny7miag 2. Tales of Terror: Haunted Apartment (tajski) http://www.youtube.com/watch?v=EeYZv99Nvow&feature=related ----------------- Nie boj sie bo na YouTube mozna przewijac sceny. :) Zreszta nie sa jakies tragiczne. Kolejne czesci otwierasz po lewej stronie od tego samego autora co pierwsza czesc tylko PART 2/10, potem PART 3/10 itd., albo part 2, part 3 itd. (pisze na wypadek gdybys pierwszy raz ogladala dlugie filmy na YouTube) ;)

Gość filmwebówka
dzięki wielkie za pomoc:) szczerze mówiąc nie oglądałam nigdy filmów ani na youtubie ani w żaden inny sposób w internecie...kupuję zawsze płyty dvd:D...niestety niektóre są nieosiągalne, nawet szukałam używanych od prywatnych kinomaniaków i nic:/

No to czas na zmiany. :) Szkoda kasy na placenie za filmy. Tu sa za darmo :) a nie dzielone na czesci tez mozna znalezc w postaci torrentow, lub na roznych pirackich stronach. Rowniez wszystkie hity kinowe. :)

Milego ogladania! :) Obejrzyj dzis i napisz co myslisz.

Gość wesoła kobitka
jeszcze ci polecam równiez hiszpański horror/thriller WEZWANI z 2009r. Super - polecam!

Gość filmwebówka
dzięki za tytuły...może dam radę dziś obejrzeć, zajęcia mnie wzywają, pozdrawiam:)

Aha, jeszcze jedna uwaga: ten pierwszy film jest podzielony na "curse 1" (8 czesci) i "curse 2" (5 czesci). Na kanale autora wszystko dokladnie widac: http://www.youtube.com/user/jupo101#g/u

link sie rozwalil u gory; trzeba wykasowac spacje miedzy "g" i "/"

Gość jest taki film
z Liv Tyler w tym klimacie, naprawde świetny zaraz znajdę tytuł

Gość mam dzisiaj pecha.............
Miłego oglądania:) jak będziesz kiedyś chciała wyszukać film to po prostu wpisz w google: TYTUŁ online

Gość jest taki film
już wiem to "NIeznajomi" (The Strangers)

Gość mam dzisiaj pecha.............
jeszcze mi się przypomniało :Hotel śmierci, wolf creek, fritt vilt- hotel zła,rest stop tylko 1 część, druga jest bezsensu.

No i co? :) Udalo ci sie je obejrzec? Napisz co myslisz!

Mam dla ciebie jeszcze jeden tajski horror, ale tym razem lajtowy ;) z małym dzieckiem w roli głównej. Wczoraj go znalazłam kiedy wyszukiwałam ci filmow i musze powiedziec ze lyknelam go za jednym zamachem. ;) Fajny, nie taki strasznie straszny... Nosi tytuł "Kolka" ...i nie polecam go ciężarnym (w ogole nie polecam horrorow ciezarnym). http://www.youtube.com/watch?v=WAVtEAuWKKA Ma 11 czesci i wybierasz je jak juz tlumaczylam wczesniej - w tym przypadku 1/11, potem po lewej stronie klikasz 2/11, potem 3/11 i tak dalej. Przypisy po angielsku.

Gość a ja pytam gdzie byli rodzice?
a gdzie oglądacie te filmy?? płacicie za to?? ja czasmi na megawideo ale tam są limity a nie lubię przerywać filmu w połowie....

Gość filmwebówka
hej, dzięki za tytuły i linki, niestety wczoraj nie dałam rady obejrzeć, bo mam 16miesięczne dziecko, które potrafi nie spać do 22 i dać nieźle w kość przez cały dzień:) mąż wrócił z pracy, więc otworzyliśmy piwko, coś słodkiego i obejrzeliśmy 2 komedie romantyczne:p...ale będę zaglądać na temat i jak znajdę czas to na pewno obejrzę... co do innych tytułów (nie japońskich i tajskich), to hotel śmierci oglądałam, a pozostałe tytuły zapisałam i będę namierzać:), czyli: i spit on your grave ludzka stonoga wolf creek wezwani turistas nieznajomi fritt vilt rest stop

Ja najczesciej sciagam cale filmy w postaci torrentow i tyle. Najlepszym serwisem w tej chwili jest http://www.dimeadozen.org/ Np. widzialam Jak zostac krolem jakies 2 miesiace przed premiera w polskich kinach :P Jak macie internet to nie ma sensu placic za filmy. Torrenty mozna tez znalezc przez easyshare albo rapidshare albo google.

Niektore sa tez na roznych pirackich stronach jako filmy gotowe do obejrzenia bezposrednio na stronie. Zeby je wyszukac trzeba wpisac w Google oryginalny tytul (bo nie wszystko jest dostepne po polsku... a w zasadzie wiekszosc jest w orginale) i dopisac .mov albo movie online itp. No i warto miec aktywnego anywirusa i spybota zainstalowanego i zaktualizowanego na kompie... i regularnie skanowac dyski.

Najbezpieczniej i najlatwiej jest na YouTube, tylko trzeba umiejetnie szukac niektorych produkcji (szczegolnie tych najbardziej popularnych bo sa najczesciej blokowane przez producentow). Jedyny mankament ogladania na YT jest taki ze wszystko jest niestety w czesciach, bo pojedyncze uploady moga miec okreslona wielkosc, zredydowanie przekraczajaca wielkosc filmu.

zdecydowanie *

Dla niewiedzacych torrenty otwiera sie specjalnymi darmowymi programami np. bittorrent albo utorrent, ktore sie zciaga z netu. (To cos co dziala podobnie jak winzip.)

Gość natrafiłam na ten temat
i zauważyłam kilka fajnych tytułów... chciałabym obejrzeć kilka z nich online, ale na stronach są limity i któraś z Was pisała, że trzeba wtedy odłączyć neta, ale ja mam internet bezprzewodowy w laptopie i nie mam takiej opcji. W takim razie jak i gdzie obejrzeć film online w całości bez przerywania? Oczywiście z polskimi napisami. z Góry dzięki za pomoc.