Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika19791979

brzuch i biust po ciąży ;(

Polecane posty

Gość monika19791979

urodziłam 4 miesiące temu, wyglądam okropnie. w ciąży przytyłam 15kg, do dzisiaj udało mi się pozbyć 16kg ale co z tego jak wyglądam masakrycznie :( nie długo lato, a ja co? będę siedzieć na plaży w worku :( skóra wyglada okropnie, wszystko wisi. jak znacie jakieś kremy lub zabiegi, które pozwolą mi wrócić do normalności to błagam, napiszcie!

Gość ..........................007.
hej, nie załamuj się. miałam podobnie, tylko, że ja przytyłam 30kg! więc moja skóra po schudnięciu na pewno wyglądała o wiele gorzej ale sobie z tym poradziłam. po stosowaniu nieskutecznych kremów (czasami cena przyprawiała o ból głowy) natrafiłam na dyskusje w której polecali maszynę do masażu i ujędrnienia biustu i ciała. na początku nie brałam pod uwagę zakupu, bo wydałam już wcześniej majątek na kremy ale w końcu odłożyłam i się skusiłam. pozbyłam się jednocześnie cellulitu, no i skóra w końcu jest na swoim miejscu, nie wspomnę o biuście ;) wpisz sobie w google: wibracyjno-próżniowe powiększanie biustu - to wyjdzie ci oferta tych urządzeń. ja mam takie z pomarańczowymi miseczkami. co prawda ja nie stosuje do powiększania biustu tylko do ujędrniania ale efekty są świetne.

Gość monika19791979
pocieszyłaś mnie, chociaż cena jest tez piękna :( jestem jednak tak zdesperowana, że zrobię wszystko żeby powrócić do dawnego wyglądu - chociaz w częsci. powiedz mi coś więcej, jak częśto stosujesz, kiedy było widać efekty?

Gość MammaMia86
twój problem autorko to jeszcze nic,urodzilas niedawno i latwo ci bedzie wrocic do siebie,zapisz sie na silownie,drogo ci nie wyniesie-ja urodzilam 2 lata temu i zamiast schudnac tyje a brzuch mam jak bym znow w ciazy byla;/

Gość ..........................007.
teraz stosuję raz, dwa razy w tygodniu. ale na początku codziennie. efekty były widoczne dla innych po ok. 2 miesiącach, ja zauważyłam różnicę po ok 3 tygodniach, no ale jak pisałam skóra, która przed tem nosiła 30kg tłuszczu nie wyglądała ciekawie. a cena, fakt nie jest mała ale jak policzysz ile wydałabyś na zabiegi w salonie ok 100zł za zabieg na ciało to zwraca ci się po miesiącu.

Dla biustu zbawienny jest dobrze dobrany stanik, co obecnie nosisz (rozmiar, marka, rodzaj stanika) przy jakich wymiarach (ciasno pod biustem na wYdechu i luźno w biuście)? Na tym blogu http://www.maheda.eu/ w ostatniej notce ukazane są zmiany w wyglądzie biustu podczas 2 miesięcy noszenia dobrze dobranego stanika. http://stanikomania.blox.pl/resource/porownania_3.jpg Tutaj zdjęcie innej modelki, odstęp czasu to dwa lata, modelka w tym czasie nosiła tylko idealnie dobrane staniki.

Gość monika19791979
dziękuję za rady ale staniki mam idealnie dobrane, wszystko jakoś sie trzyma jak w nim jestem ale jak ściągnę to ... chyba nie musze kończyc :( noszę też bieliznę wyszczuplającą (majtasy pod szyję) ale wiadomo, że latem nie zabradzo w tych zbrojach się chodzi. spróbuję tego masażu, znalazłam u siebie kosmetyczkę co ma podobne urzadzenie, pójdę sprawdzić jakie są efekty, jak będą jakiekolwiek to pomyślę o zakupie tej maszyny.

Gość kikam sobie na forum
daj znać jak tam ten masaż u kosmetyczki, kiedy do niej idziesz?

Gość monika19791979
jestem umówiona dzisiaj na 16.00, mam tylko nadzieję, że mąż wróci o normalnej porze z pracy, bo jak nie to nie będę miała z kim dziecka zostawić.

Gość gabbbbbbbb
Jakbym słyszała moją koleżankę...Będzie dobrze! Ja za pół roku będę miec taki sam problem :) Damy rade

hej autorko nie zalamuj sie ja w ciazy przytylam 29 kg i zrzucilam troche sportu i bedzie ok , tez mialam na poczatku obwisla skore cwiczylam w domu, areobik brzuszki i pomoglo wrocilam do swojej wagi bardzo szybko z jednego jestem zadowolona cycunie wieksze pozostaly i cieszy mnie to bardzo

Gość gabbbbbbbb
Dziewczyny naprawdę tyje się az tyle? Ja chcę przytyc tylko 10-12 kg narazie wrzuciłam 5 jestem w 5 m-cu...mam nadzieje, że ominie mnie liczba 20 -30 kg matko!!! coż... zobaczymy ;)

Gość kak
Spokojnie, wszystko da się „naprawić. Opadanie piersi jest naturalnym procesem, który towarzyszy większości kobiet po urodzeniu dziecka. Jednakże można to bardzo łatwo i skutecznie zatrzymać. Ważne jest, by chodzić i siedzieć wyprostowaną. Bowiem garbienie się obciąża mięśnie piersiowe, które utrzymują biust na właściwej pozycji. Jeżeli zauważyłaś, że po karmieniu piersi nieco Ci opadły warto już dzisiaj zacząć systematycznie ćwiczyć. Proponuję ci kilka ćwiczeń. Jednym z nich jest dociskanie dłoni. Jak je wykonać? O tym możesz dowiedzieć się ze strony http://powiekszaniepiersi.edu.pl/2010/09/23/popraw-piersi-po-karmieniu/comment-page-1/#comment-230 Oprócz ćwiczeń, na poprawę wyglądu po ciąży polecam stosowanie kremów, które uelastycznią twą skórę i przywrócą jej dawny wygląd. Pamiętaj jeszcze, żeby być systematyczną, a efekty same cię zaskoczą!

ja wazylam przed ciaza 55 kg przytylam 29 niewiem sama jak to sie stalo ale nie wygladalam na olbrzyma wszedzie sie jakos rozlozylo, ale po porodzie szybko stracilam i wrocilam do swojej wagi nawet 1,5 kg mniej niz mialam a co najwazniejsze duzo poszlo w biust i na sczescie zostalo

Gość rzeszów????
ale gdzie w rzeszowie kupic takie staniki?????

Nie stanik jest najważniejszy, ale odpowiedni jego rozmiar. Orientacyjny rozmiar od którego powinnaś zacząć poszukiwania idealnego stanika oblicz w kalkulatorze: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html W Rzeszowie jest BiuStyl, ul. Grunwaldzka 42/3 Godziny otwarcia pn-pt: 10-18, sob: 10-14 Asortyment :Panache (Superbra, Cleo, Atlantis), Freya, Pour Moi, Ewa Michalak (Effuniak), BiuBiu (ubrania) UWAGA: sklep na początku działalności, oferta ma się poszerzać. Rozmiary: 60-90, AA-K Kontakt sklep@biustyl.pl tel.: 781-976-577

Gość musztarda78
Ja uważam, że liposukcja to świetne rozwiązanie w takiej sytuacji, traci się kilka centymetrów. Poza tym to zabieg niezwykle bezpieczny,tu wykorzystuje sie specjalne urządzenie do znieczulenia miejscowego, tak abynie odczuwać bólu podczas zabiegu i aby nie była konieczna obecność anestezjologa.Samymi ćwiczeniami nie dojdziesz tak szybko do takich efektów.

Gość monika19791979
musztarda ale u mnie nie istnieje problem tłuszczu ale bardziej nadmiaru skóry, gdyby mi jeszcze coś odessano, to chyba bym brzuch nosiła w reklamówkach. udało mi się wyrwać wczoraj do kosmetyczki i wrażenia bo masażu prózniowo wibracyjnym jak najbardziej pozytywne, najmniej pozytywna tej przyjemności oczywiście jest cena, bo aż 140zł. i jak chcę korzystać z tego regularnie i często nalepszym rozwiązaniem będzie zakup tego urządzenia, hmm, tylko jak ja przekonam mojego ślubnego? dzisiaj będę nad nim pracować, mam nadzieję, że się uda. trzymajcie kciuki ;)

Gość Amellodia
monika19791979 jak długo czekałaś po porodzie by sobie zafundować taki zabieg? boję się że sobie jeszcze krzywdę zrobię, masz jakiś sprawdzony salon?,jest tego teraz tak wiele?

Gość monika19791979
Amellodia od porodu minęło 4 miesiące i skąd jesteś?

Gość kolor na dzien dobry
hej dziewczyny, slyszalam juz wiele dobrego o tym prozniowo-wibracyjnym masazu, przymierzam sie do zakupu tej maszynki. znalazlam juz sprzedawce i czekam na wyplate premii to bede mogla w koncu ja zamowic. tak sie ciesze

Gość Amellodia
To szybko się zdecydowałaś,dobrze się czułaś po tym zbiegu? Jestem z mazowieckiego mieszkam pod Warszawą,jest tu masa salonów ,ale ja się kompletnie na tym nie znam :(

Gość Amellodia
Musztarda78 robiłaś sobie liposukcję? naprawdę nic nie bolało? Kurczę naprawdę korci mnie żeby w taki szybki sposób wrócić do dawnej sylwetki... do ćwiczeń to ja się nie nadaję

Aha - no i trzeba SPAĆ w staniku. Bez tego naprawa biustu może potrwać lata.

Gość dsfasdfaefswed
mi osobiście pomogła seria zabiegów masażu próżniowego, skóra prawie jak nowa, także polecam z całego serca