Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

bylem dzisiaj na piwku z dobra kolezanka

Polecane posty

Gość IMO13247
Oczywiście, że nie może! Na piwo to sie z kolegami idzie! Kobiety sa bardzo kiepskimi przyjaciółmi. A przede wszystkim, jest jeszcze najwazniejsza sprawa: nigdzie nie widziałem Twoich fotek Boratka.

Gość IMO13247
Faith, łapki na kołderke.

Ale z moim facetem przez kilka pierwszych spotkań też nie było żadnych macanek tylko kumpelskie pogaduchy. IMO->szukaj na tej okładce:)

A moi kumple z pracy lubią mnie wyciągać na piwko i pogaduchy i raczej na mnie nie lecą

Gość IMO13247
Tyle, że Ty i on pewnie byliscie sami. I jak widzisz teraz jestescie ze soba. W przypadku naszego kochanego prawika, to nie wchodzi w rachubę -jak sam stwierdził. Dlatego jest to czas niepotrzebnie stracony i nie ma sie czym podniecać.

Gość IMO13247
@Boratka "A moi kumple z pracy lubią mnie wyciągać na piwko i pogaduchy i raczej na mnie nie lecą" Dasz sobie ręke za to uciąć...?

Ja wtedy kogoś miałam, ale to już był dogorywający związek. I tamten wiedział, że umówiłam się z tym. A ten obecny nie mógł mieć pewności, że coś z tego będzie

Gość dobre dobre dobre
ale jestescie glaby. ble ble poszedl na piwo z kolezanka i dobrze ze poszedl. co? mial siedziec tu z wami i czytac te wasze zalosne jady? A pochwalil sie bo myslal ze ma w was kolegow. pomylil sie. bywa i tak. nastepnym razem ble ble nie pisz na kafe o swoich kolezxankach. tu nie masz kolegow , tu jest tylko kupa zalosnych sfrustrowanych pajacow co zgnoja wszystkich i wszystko. szkoda czasu na to towarzystwo. juz lepsze piwo z kolezanka bo tam spedzisz milo czas.

Gość IMO13247
@Faith Hope Glory "(...)Może zaprocentować na przyszłość' @Boratka "(...)A ten obecny nie mógł mieć pewności, że coś z tego będzie" Czy wy macie świadomosć, że potwierdzacie mój punkt widzenia?

Gość IMO13247
A kolega pomarańcza z góry powinien jeszcze bardziej melodramatyczny ton przyjąć...

Oj przeciętna jestem z wyglądu. Lubię pogadać z facetami bo często lepiej mi się z nimi rozmawia niż z kobietami. Wszyscy koledzy mają żony i są dla mnie aseksualni. Kumple po prostu

Gość IMO13247
Boratka patrz na moje usta! To-że-oni-aseksualni-są-dla-Cibie-nie-oznacza-że-Ty-dla-nich.

Gość dobre dobre dobre
daj spokoj

Gość IMO13248
BSA nie do końca... Bo "pozwolą" jeszce wysłuchać Ci spowiedzi o wszystkich swoich problemach. ps. juz jakas frustratka zawineła mi ksywke -znowu :D

Gość IMO13248
Boratka, prawdziwą odpowiedź otrzymasz wyłacznie po zanurkowaniu pod stół...

IMO-> od razu wiedziałam, że tamta słodka wypowiedź nie była Twoja:) Z Faithem jak i z każdym innym spotkałabym się wyłącznie w publicznym miejscu. A do lasu chadzam tylko ze swoim facetem:)