Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje_bolączki

Jakie macie teraz problemy?

Polecane posty

Gość moje_bolączki

1) mam złamanego palca u nogi... (wręcz wchodzi mi na sąsiedni) 2) został mi ostatni semestr studiów, a jestem 100 lat za murzynami, jeśli chodzi o pracę licencjacką 3) mam 2 poprawki z tamtego semestru (ostatnie) i 2 z tego... 4) mam (w dosłownym znaczeniu) pojebaną "matkę" a co Was trapi?

Gość Nie mam kogo ruchać
:(

Gość kapary
- mój mąż stracił pracę z dnia na dzień bez wypowiedzenia (niby praca stała) - wakacje za dwa miesiące zaplanowane,wykupione i opłacone a nie wiemy czy w tej sytuacji w ogóle jechać - zaczęliśmy gruntowny remont domu i teraz jest wielka niewiadoma bo oszczędności się kończą a przypływu gotówki nie ma...

Gość efdrhdfghjk
swedzi mnie dupa

Gość ale autorka ma dziecinne
problemy - to nie sa problemy tylko normalne zyciowe sprawy problemy to sa jak nie ma za co zyc, ktos umiera, nie moze miec dzieci, zdrada, itp....

Gość spritusik
- mam sesję od miesiąca, jeszcze 2 egzaminy, a ja mam blokadę i nie mogę się uczyć - jestem chora, mialam prze ostatnie 3 dni goraczke ponad 39st., - moja praca mgr leży i kwiczy - nie mam na nic siły - pokłóciłam się z facetem - nie wyrabiam czasowo z niczym😭

Gość do poprzedniczki
to samo ktoś tobie może powiedzieć, że twoje problemy nie są problemami a zresztą to że ktoś zdradza to nic w porównaniu np do matki psychola w ogóle bezczelna jesteś:p

Gość do poprzedniczki
problemy to sa jak nie ma za co zyc, ktos umiera, nie moze miec dzieci , zdrada, itp.... no sorry, ale to jest nic w porównaniu do matki wyrodnej:o:P

Gość ale autorka ma dziecinne
od wyrodnej matki mozna sie wyprowadzic i zaczac SWOJE WLASNE zycie na wlasna reke, mozna uciac kontakt... ja np. mialam b. zlego "ojca" ktory powinien gnic w wiezieniu za to co robil calej rodzinie, ale wyprowadzilam sie i adios stare czasy, zyje swoim zyciem i jestem przeszczesliwa. bo od wyrodnych rodzicow mozna sie uwolnic. a jak kogos kochasz i on umiera? na to nic nie poradzisz. albo chorujesz ciezko i nie mozesz sie wyleczyc - od tego nie uciekniesz!

Gość prasuję koszule czajnikiem
problem mini i do rozwiązania: poprawka za 5 dni, a ja nawet nie mam skompletowanych notatek, o literaturze nie wspomnę. problem mega, którego nie potrafię rozwiązać od kilku lat: samotność, nikogo nie obchodzę, czuję się jak powietrze, żaden facet mnie nie chce, znajomi są tylko wtedy kiedy czegoś potrzebują, a ja już dostaję pierdolca 🖐️

Gość efdrhdfghjk
abstrahujac od tematu: kurwa to nie jest topik ktory powstal zebys mogła udzielac swoich debilnych rad kretynko wiec wypierdalaj i nei wracaj - do tej kilka postow wyzej :)

Gość do poprzedniczki
od wyrodnej matki mozna sie wyprowadzic i zaczac SWOJE WLASNE zycie na wlasna reke, mozna uciac kontakt... ja np. mialam b. zlego "ojca" ktory powinien gnic w wiezieniu za to co robil calej rodzinie , ale wyprowadzilam sie i adios stare czasy , zyje swoim zyciem i jestem przeszczesliwa. bo od wyrodnych rodzicow mozna sie uwolnic. a jak kogos kochasz i on umiera? na to nic nie poradzisz. albo chorujesz ciezko i nie mozesz sie wyleczyc - od tego nie uciekniesz! co za bzdury pleciesz? ja wiem, że niekoniecznie da się urwać kontakt, ale ty nie wiesz co to znaczy, bo tak nie miałaś, więc mi nie wmawiaj...