Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam25 opole

Za dobrze im to sie sraja. Jak ja tego nienawidze

Polecane posty

Gość adam25 opole

"Moj chlopak jest taki cudowny i idealny ale nie wiem co do niego czuje, nie chce za kilka lat zalozwac ze z nim jestem, a moze z innym byloby mi lepiej?" Boze jak ja nienawidze takiego pierwdzielenia, za dobrze wam? To odejdzcie dajcie chlopakom zyc! Jest super ale z innym byloby moze lepiej ? Co to do cholery jest? Za kilka lat obudzicie sie, ale obok zmarnowanej szczesliwej milosci i obok bad boya ktory was bedzie lal po tych niezdecydowanych ryjkach. Jak mzona niedoceniac tego co sie ma w pogoni za czyms lepszym. Macie k***a pretensje ze juz nie ma tych motylkow w brzuchu ale NIGDY nie ma, bedziecie musialy skakac z kwiatka na kwiatek zeby je poczuc. Jak ja nielubie dziewczyn, ktore maja obok siebie swietnych chlopakow a sa niezdecydowane i mysla ze moze obok innego znajda szczescie. Taa idzcie w cholere wy i te wasze kolko sukowego wsparcia "kochana ja Cie rozumiem mam doklandie tak smao, jestem z moim X lat i nie wiem czy to ten" :/idzice w cholere

Gość rypła sie sprawa
Dobrze gadasz! Polać Mu!!!!!!!!!!!!!!

Gość paleta333
Mim,ze jestem kobieta to popieram,a potem taka osoba przychodzi skruszona z placzem bo jednak "Z Toba bylo najlepiej"

Gość agnessssss
a nie pomyslales o tym,ze one po prostu chca byc szczesliwe a jelsi nie kochaja to po co maja sie meczyc

Gość Grzegorz Kleszcz
to już było w piosence Grzegorza Ciechowskiego "nigdy nie mów na zawsze" dotykasz teraz ją najlepiej nikt nie ma lepszych rąk od ciebie za chwilę ... za chwilę przyjdzie on na zawsze i będziesz widział ją jak mówi kolejne "na zawsze" potem spotykasz ją i płaczesz a ona mówi ci że to właśnie z tobą było jakoś tak... inaczej nie wierzę zapomnij nawet żeś w niej był zapomnij jak mówita:"tylko z tobą" zapomnij jak mówiła ci: ("to tylko z tobą może tak być to tylko z tobą zdarza się mi...)

Gość 43j09jf9r0495
bo te głupie cipy, nie używają ani trochę rozumu gdyby używały, to wiedziałyby, że to ich zakochanie nie trwa ZAWSZE i że za 20-30 lat będą się inne rzeczy liczyły niż motylki w brzuchu ale wtedy może być za późno i w strachu przed samotnoscia znajda sobie im podobnego desperata. tak to jest jak sie nie docenia tego co sie ma. ale pewnie to jest spowodowane tym, ze sa bardzo przekonane o wlasnej wyjatkowosci. w kazdym razie kazdy dostanie to na co zasluzy.