Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona30

Mój mąż właśnie pojechał na dziwki...

Polecane posty

Gość zapach pomarańczy...
A kto ma interesować się takim facetem? Pojechał, żeby sprawić sobie przyjemność. Wyłączył komórkę i ma gdzieś żonę, która sie o niego martwi i płacze. Gdzie tu jest jego miłość i szacunek dla żony, która 3 tygodnie temu urodzila jego dziecko? Drań i wszystko na ten temat.

Gość jhjj
wcześniej sypiałam z nim chętnie, całą ciążę się zaspakajał moim i dziecka kosztem pomimo, iż lekarz zabraniał bo ciąża była zagrożona. Ale przecież seks to przyjemność jak tatusiowi jest przyjemnie to i dziecku też powinno - tezy tatusia. Po urodzeniu dziecka zrobił się chamski do granic mozliwości i wyleciał z hukiem. Takie sytuacje się zdarzają niestety. Tatuś po 30-tce więc temu egzemplarzowi już nic nie pomoże.

Gość crttt5
laske postawic mu moglas

Gość andrrrr
same jesteście sobie winne :O nie sypiają pół roku ze swoimi facetami i się dziwią

Gość bujaj się z tą
Macie baby fantazję, to trzeba przyznać i same się nakręcacie :D Tak jak autorka tego żałosnego topiku, skoro jej powiedział to równie dobrze do domu mógł dziwkę zaprosić- skoro jawnie...

Witaj, sądzę, że nie powinnaś się smucić. Poczekaj, jak wróci. Dopiero wtedy ocenisz, co się porobiło. Szczera rozmowa i sprawa załatwiona. Powodzenia

Gość assyannaa111
andrrrr poczytaj zanim się wypowiesz

Gość jhjj
daj spokój, jeśli poród był z komplikacjami a macica zwija się powoli i kobieta jeszcze dodatkowo karmi piersią to w 3-cim tygodniu połogu seks to jest ostatnia rzecz o jakiej mysli młoda mama. Najgorszy typ faceta to facet niedouk i ignorant. Masz rączki to do kibelka i renia rączkowska się kłania jak nie dajesz sobie rady z potencją poza powyższym facet ojciec powinien zajac się rozwijaniem swojej relacji z nowo narodzonym dzieckiem a nie szukać świeżych odcisków na fallusie.

Gość andrrrr
ale nie jest tak ?? teraz jej się nie chce to za pół roku też nie będzie się chciało :O

Gość andrrrr
Masz rączki to do kibelka i renia rączkowska się kłania -- sama dobrze wiesz ,że to nie to samo i nie o to chodzi

Gość z tym nie uprawieniam seksu
to prawda niestety. I nie mam tu na mysli autorki. Moja kolezanka po ciazy choc minelo poltora roku wciaz z mezem nie sypia. Tak, znalazl sobie kogos i troche sie mu nie dziwie. Ona nie chce uprawiac seksu bo teraz ma inne zajecie- dziecko

Gość efdefde
ale tu nie chodzi o to że chce uprawiać seks z ŻONĄ, bo to ją kocha tylko o byle zaspokojenie ? :O

Gość bujaj się z tą
może być i skurwiel- jak zwał tak zwał - i tak abstrakcja :D

Gość jhjj
ja nie żałuję, że swojego pogoniłam. Od tamtego czasu minęło sporo i bynajmniej wiem z kim nie powinnam się wiązać. Przychodzi do dziecka często więc widzę co się z nim dzieje. Nie żałuje. Taki z niego ogier był to niech spada.

Gość z tym nie uprawieniam seksu
a i dodam, ze ja po ciazy tez dlugo na seks nie mialam ochoty, bo mialam cesarke i problemy ze szwami, ale po 3 miesiacach juz moglam. Dodam, ze przez pozostaly czas bylo tylko przytulanie, bo na nic sily nie mialam

Zajmij się dzieckiem, bo na takiego męża szkoda czasu i nawet ręki. Dzieci szybko rosną, a po porodzie kobieto zmieniają się priorytety. Weźmiesz rozwód i znajdziesz kogoś kto oprócz penisa ma też rozum, serce i szacunek do kobiet. :D

Gość bujaj się z tą
Zajrzyjcie sobie na topik typu " mój mąż nie chce się ze mną kochać" i porównajcie wypowiedzi ;)- kobiet wypowiedzi!!!

Gość efdefde
simsoczek rozwiń myśl :O

Gość jhjj
Po ciązy kobieta zwykle nie ma ochoty na seks a jesli karmi piersią to hormony dodatkowo działają i obniżają potencję ale potem wszystko wraca do normy i wzrasta libido. Głupoty gadacie. Ja dziś cieszę się seksem lepszym niż przed, z kimś innym ale za to z kimś bardziej zmysłowym i rozumniejszym.

Gość efdefde
bujaj się -nawet jeśli to akurat prowo to takie przypadki się zdarzają

Gość bujaj się z tą
co druga radzi kochanka :O

Gość bujaj się z tą
Tak zdarzają się ? nie rozśmieszaj mnie, kto się przyznaje do zdrady?

Gość efdefde
ja tego nie rozumiem :O jak można żyć w obłudzie z mężem i kochankiem :O

Nie bronię tego gościa, ani tej kobiety. Autorka napisała ten post pod wpływem impulsu. Może on się tylko zdenerwował? Może była kłótnia o nic? Może się po prostu nie zrozumieli.

Gość efdefde
możliwe że tylko postraszył , może myślał że go siłą zatrzyma i zaciągnie do łóżka

Gość no to proste
Tak zdarzają się ? nie rozśmieszaj mnie, kto się przyznaje do zdrady? debil ktory chce cos komus udowodnic