Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgggjjhg

Czy ktoś z Was ma hemoroidy?

Polecane posty

Gość hjgggjjhg

Ja mam. Mimo młodego wieku i braku jakiejkolwiek aktywności seksualnej mam okropne hemoroidy :O Widział je lekarz ale nie zostałam skierowana na żaden zabieg, chyba sama muszę się tym zająć... czy jest tu ktoś taki jak ja? Wiem, że hemoroidy są często po ciąży, ale jak wcześniej pisałam nic takiego u mnie nie miało miejsca ;)

Gość asasdfsdafsadff
Ja też mam :( a mam 22 lat i mam je już chyba od 17 roku życia.Czasem było gorzej,ale przez ostanie 3 lata praktycznie się nie "odzywają".No ale moich nie widział lekarz.

Gość hjgggjjhg
Niestety, nie pokażę zdjęć. Po prostu się wstydzę.

Gość ggfgfgfgfgf
Ja mam od... strasznie dawna :O Nie bolą mnie tylko po prostu tam są, nie chcę na to patrzeć ale musi wyglądać tragicznie... dzięki Bogu nie mam chłopaka bo chyba by padł na zwał jakby coś takiego zobaczył

Gość asasdfsdafsadff
ggfgfgfgfgf Musisz poszukać chłopak z hemoroidami to nie padnie :P

Gość ggfgfgfgfgf
Haha no tak, chociaż wolałabym tego nie oglądać :D Myślisz o leczeniu? Czytałam o różnych metodach ale podobno hemoroidy mają to do siebie, że nawracają...

Gość nijihughkhjj
a jak mozna je leczyc? bo ja jak robie kupe to czesto na koncu leci mi krew i to chyba sa hemoroidy?

Gość gggggggggggyy
trzeba dbac o dupe- zdrowo sie odzywiac=regularnie wyprozniac, mozna smarowac masciami z apteki, wkladac czopki jest tez detralex na recepte - pomaga na to sie nie umiera

Gość asasdfsdafsadff
Myślałem o leczeniu,ale jakimś lekiem kupionym w aptece internetowej(tak jakoś głupi mi pójść do apteki i poprosić o lek na hemoroidy :(),ale jak na razie się nie "odzywają" więc mi w sumie nie przeszkadzają.To poczekam aż będzie gorzej(wiem że to jest złe podejście).

Gość nijihughkhjj
a cos bez recepty?

Gość ggfgfgfgfgf
Dzięki wielkie, spróbuję maści, ale moje to się chyba kwalifikują do zabiegu :O W sumie od małego miałam duże zaparcia, pewnie stąd te homoroidy.

Gość ggfgfgfgfgf
Wiem, ze na to się nie umiera, nawet mi one nie przeszkadzają, ale widok jest bardzo przykry... asasdfsdafsadff - tzn Ty nie masz nic na zewnątrz tyłka?

Gość nijihughkhjj
i jakie czopki?

Gość ggfgfgfgfgf
Czopka sobie nie włożę, nie ma takiej mocy :( Jak miałam lewatywy w szpitalu to się popłakałam :D

Gość nijihughkhjj
odpowie mi ktos?

Gość asasdfsdafsadff
ggfgfgfgfgf No u mnie nastąpiło chyba samo leczenie bo częściowo się schowały.I tylko delikatnie wystają i z reguły nie mam z nimi problemu :).Ale kiedyś bywało gorzej,chociaż nie wiem co się stało że mi się cofnęły.

Gość ggfgfgfgfgf
No to luzik, gdyby u mnie się cofęły to machnęłabym na to ręką, ale niestety mam kilka takich.. flaków. WIem, obrzydliwe.

Gość nijihughkhjj
zycze wam jeszcze wiekszych niz macie. dobranos

Gość l***bna
na hemoroidy dobre są pestki z zielonych oliwek,ktoś ci musi przywieś ć z wloch ,grecji,lub hiszpani,nie konserwowane,a suszone,zjadasz codziennie 3 sztuki przez 5 dni prerwa tydzień i znowu 2 dziennie ,i taką kuracje nie dłużej jak miesiąc na pewno pomoże/nie wiecej bo to mocny lek/i trzymaj ich w cieple najlepiej naturalna wełna ,może być i flanela,ostatecznie ale nie polecam zwykły podkład.leko posmarować z boku gdy nie ma ran olejkiem rycynowym.

Gość anal kobietki anal
a hemoroidy znikną

Gość ggfgfgfgfgf
l***Bna, dziękuję :) Może uda mi się skołować ten specyfik

Gość l***bna
pestki musisz potłuc i to co w sirodku zjesć

Gość l***bna
łyżka oleju z oliwek też ci nie zaszkodzi,to jest lek na wszystko nawet na gardło ,żujesz olej nie łykasz i wypluwasz tak ze4x dziennie przez kilka dni gdy cię boli .

Gość ggfgfgfgfgf
O tym oleju słyszałam, ale chyba lnianym, był taki wątek na Kafe. Spróbuję tego oleju z oliwek, nie zaszkodzi :) Czy wypróbowałaś ten sposób?

Ja polecam na hemoroidy aronię i kapustę czerwona:classic_cool:.Kiedyś miałem problemy z żylakami i miałem wielki problem z chodzieniem ale przez aronię znacznie się poprawiło:classic_cool:.

Gość ja mam (chyba)
zaczelo sie jak mialam jakies 18 lat. Okropne pieczenie i bol podczas robienia kupy, ale tylko od czasu do czasu. Pozniej byl spokoj, az nagle, w wieku 25 lat, nagle strasznie sie pogorszylo. znow okropne pieczenie, i uczucie, jakby ciagle cos tam zalegalo w ujsciu odbytu, i takie jakby ciagle parcie. Zglosilam sie do lekarza jak zobaczylam ze krwawie z odbytu. Nie zbadal, ale zapisal mi czopki i kazal dbac o diete i pic bardzo duzo plynow. 3 lata spokoju i ostatnio znowu nawrot. Ciagle swedzenie, bol i pieczenie przy oddawaniu stolca i krew. Tym razem ide do innego lekarza, ktory porzadnie mnie zbada. Na szczescie z zewnatrz nic nie widac, wiec choroba nie jest jeszcze zaawansowana. Na poczatek wazna jest odpowiednia dieta, bogata w blonnik i duuuuuzo wody.

Gość anetkaaaaaaaaaaaaaa3
mi pomogły porady na http://wylecz-hemoroidy.pl jedyna sensowna stronka :), ale dobre są te maści najlepsze.

Gość alinka.
bardzo dobry na gojenie zwłaszcza nawracających hemoroidów jest komplekser argininowy proargi 9 plus. moja mama dzięki niemu wyleczyła się z problemu.

Gość hjgggjjhg
Myśle o gumkowaniu, co wy na to??