Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona00

wczoraj po 7 l. zostawił mnie narzeczony jestem załamana

Polecane posty

Gość hej, hej, hej! i co dalej?
wyszalałaś się choć trochę?

Gość chyba jest tą dziewczyną,
o której tu napisali i teraz sie wstydzi.

Gość tak czy siak to nie ma
co zazdroscic takiej sytuacji :(

Gość up do góry, Autorko co u
Ciebie?

Gość zzaałłamana23
Jestem w podobnej sytuacji co wy dziewczyny. Byłam z facetem prawie 5 lat. Było super, raz gorzej raz lepiej. Jakieś dwa lata temu miał poważny wypadek samochodowy byłam przy nim cały czas, zaraz po wypadku zapewniał mnie o swojej wielkiej miłości o ttym co do mnie czuję. Ostatnio pokłóciliśmy się przez telefon, poszedł na imprezę z kolegami z pracy. Rano zadzwonił i powiedział że już nie mamy o czym ze sobą rozmawiać, że to już koniec że zdania nie zmieni. Przyjechał na drugi dzień rozmawialiśmy powiedział, że coś się w nim wypaliło, że nie pasuje mu odległość, że to koniec... przez parę dni chodziłam jak duch... nie jadłam nie spałam. Teraz sobie jakoś radzę, staram się zapomnieć choć nie jest to proste. Był całym moim światem, miałam z nim plany, marzenia. Jeszcze dzień przed zerwaniem zapewniał że kocha, że jestm wszystkim. Widziałam go ostatnio, oddawałam mu jego rzeczy.... był taki oschły, powiedział ze nie interesują go moje plany, ze to że się rozstaliśmy to tak jakby to się już dawno temu stało że mu to wisi. Dzisiaj dowiedziałam się ze ma inną, niby koleżanka ale ja w to nie wierzę. .... Wiem, że to koniec że już nie będziemy razem ale nei wiem jak mam sobie z tym poradzić. Zostałam sama, w prawdzie mam znajomych ale to są nasi znajomi więc nie wiem jak teraz mogłabym się z nimi spotykać.... jak mam się zachować jak bedziemy gdzieś na imprezie i przyjdzie On ze swoją nową dziewczyną??

Gość babsko jedno
Chyba rzeczywiscie to ja ta dziewczyna o ktorej tu pisali i sie teraz wstydzi :) No coż, autorko jezeli nir jestes tą dziewczyna to odezwij sie :)

Gość pitulinka
zdziwiona -odezwij sie...jak sie czujesz?

Gość Nutla321
zdziwiona- szkoda że już nie piszesz. takich osób jak ty jest rzeczywiscie więcej- mnie tez wczoraj zostawił narzeczony. jeszcze nie rozstrzygneliśmy co dalej- 4 l razem, od 3 lat narzeczeńswto- 1 rok mieszkania razem i co dowiaduje się, że się zmieniłam że się czepiam (bo wymagam zaangażowania w prace domowe) bo wkurzam się jak on za czesto spotyka się z kumplami. wyjezdza na noc, a ja musze zostać w domu (bo mamy obowiązki- pies, młoda suka nie może na noc zostać w domu- wszytskich sąsiadów obudzi wyciem) i zostałam sama- z psem, z rachunkami kredytem. ciesz się że nie macie wspólnych kredytów, zobowiązan mieszkania. fakt jest taki nie małżeństwo łączy lecz kredyt!

Gość gość
A co ja miałam zrobić, kiedy mój ukochany nagle przestał się do mnie odzywać? Nawet nie dał mi szansy dowiedzieć się, co mu nie pasuje, a ja go nadal bardzo kocham i nie potrafiłam żyć bez niego. :'-((( Byliśmy sobie bardzo bliscy i dlatego nie rozumiałam, dlaczego jednego dnia kochał, a drugiego nagle stał się całkiem obojętny. Ale postanowiłam go zdobyć znowu. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl , który jak się okazało zadziałał on znowu jest mój i daje mi szczęscie każdego dnia.

Gość gość
Bo 7 lat z kimś bez dzieci to za długo. Pól roku max rok i trzeba wiedzieć na czym się stoi i czy nie traci się czasu.

Gość gość
Czy ktos tu jeszcze jest?

Gość gość
Praca online dla każdego! zarabiaj 900zł/dziennie tu https://www.youtube.com/watch?v=XCYmbjDFmvY Liczba miejsc ograniczona! Dorób na święta, zarób na spadku bitcoina niemając go! prosta i skuteczna metoda! praca dla ambitnych i ludzi sukcesu