Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzyczek2010

DZOIŚ JEST TEN DZIEN:/ KTO NIE LUBI WALENTYNEK TAK JAK JA??????

Polecane posty

Gość sdfsadfasdfasdfas
A dla mnie to dzień jak co dzień.Anie pozytywny,ani negatywny :P

no wlasnie dzien jak codzien:) a goląbeczki mają juz plany na wieczor i prezenty?hahahaha

a co mam lubic nie lubic, ??? niech sobie obchodza , choc ja nie mam nikogo. Trudno. Jest tyle roznych swiat w roku jak np dzien chorego, chorych na aids, dzien kota itp itp itp i mam ich nie lubic bo mnie nie dotyczą ? A tak naprawde to dzis jest dzień chorych na epilepsje :D

Gość sdfsadfasdfasdfas
bzyczek2010 A Ty widzę nie nawiedzisz tego święta bo zazdrościsz zakochanym :P

Gość walentynek nie lubią
onaniści siedzacy całe dnie na red tube

hahaha masz racje, jestem nieszczesliwie zakochana i spedzam je sama dlatego nie lubie walentynek bo wkolo wszyscy chodza z kwiatkami i sie caluja:((((

Gość sdfsadfasdfasdfas
bzyczek2010 A ja też je spędzam sam,ale jakoś im nie zazdroszczę :P bynajmniej w zawistny sposób :P

byczek..a w inny dzień sie nie całuja ? może tylko za bardzo zwracasz dzis uwage na nich...a skad wiesz, ze dzis czy jutro za tydzień te pary sie rozejdą ?

NO TAK JA WIEM DLA MNEI TO DZIEN JAK CODZIEN ALE TRABIA O TYCH WALENTYNKACH WSZEDZIE, BEZ PRZESADY,NO ALE OK NIECH SIE CIESZĄ GOLABECZKI

Gość sdfsadfasdfasdfas
bzyczek2010 No właśnie niech się cieszą :) A może Ty też będziesz się za rok cieszyła w to święto :P

Gość a żebyś wiedziała
bzyczek2010, że "gołąbeczki" mają plany na wieczór. Kolacja na mieście i drink - jak w każdy poniedziałek, od wielu lat. Bo miłośc dla nas to nie jeden dzień w roku, ale codzienne dbanie o siebie, czułości, odpowiedzialnośc. Ale co ty możesz o tym wiedziec zawistnico? A walentynki to piękne święto - miło się robi, jak sie patrzy na te wszystkie zakochane, wpatrzone w siebie pary. No, chyba że się jest SAMOTNYM - wtedy pozostaje tylko obgryzanie paznokci ze złości i żalu, tak jak w twoim przypadku. Współczuję.

Gość baryłłka
Mnie walentynki są obojętne. Ani lubie, ani nie lubie. Nie obchodzę

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkh
a ja dziś nie zdałam prawka. mało brakło a bym zdała. z chłopakiem się wczoraj mocno pokłóciłam. Na studiach też nie za ciekawie. I co, mam płakać? mam se w łeb strzelić? po prostu mam pecha w życiu i nic na to nie poradzę.a walentynki tylko utwierdzają mnie w przekonaniu jaki ze mnie życiowy nieudacznik, bo nawet w miłości szczęścia mieć nie mogę.

Gość no tak. W walentynki
Wszyscy samotni plują jadem na zakochanych. Jakie to żałosne :-(

Gość sdfsadfasdfasdfas
no tak. W walentynki Wszyscy samotni plują jadem na zakochanych. Jakie to żałosne Nie generalizuj :P Ja jestem samotny,ale mimo to jakoś nie pluję na zakochanych.Można powiedzieć że im zazdroszczę,ale nie w zawistny sposób :P

Gość no tak. W walentynki
OK. więc napiszę to tak: PRAWIE wszyscy samotni plują jadem na zakochanych ;-)

Gość agata---------
walentynki to moment, kiedy mozna sie na chwile zatrzymac tylko dla siebie, ci co pisza ze caly rok okazuja sobie milosc, niewatpie, mimo wszystko jest to swieto zakochanych, kto ma ochote symbolicznie ten dzien jakos wyroznic, niech to zrobi. Wiadomo w okol walentynek jest okropny szum w tv, radio, itp i co z tego. Tym bardziej rozumiem rozgoryczenie osob ktore sa same, ze je to wkurwia, no ale coz ... takie zycie

jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkh nie martw sie, ja tez mialam okres w zyciu ze w kazdej dziedzinie dno, tylko sie pochlastac, ale teraz powoli zaczyna isc do przodu, a czy w dobrym kierunku to sie okaze:) wszystkiego najlepszego dla zakochanych:D

Gość a ja wam powiem co myślę
już lepsze walentynki od zasranego halloween :) polacy do tego stopnia przejmują maerykańskie święta, że zaczynają tepoty jadać indyka na wigilię (a indyka amerykanie jadają na święto dziękczynienia a ni na wigilię - tacy chcą być polaczki do przodu)

Gość zaciekawionnnna
a czym tu sie podniecac ?? dzien jak co dzien .. :PP