Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzyczek2010

DZOIŚ JEST TEN DZIEN:/ KTO NIE LUBI WALENTYNEK TAK JAK JA??????

Polecane posty

NO WLASNIE JA SIE NIE PODNIECAM,ALE LUDZIE I MEDIA WOKOL TAAAAAK, I NA SILE CHCA ROZPROMOWAC TO SWIETO, ZRESZTA JAK KAZDE, LICZY SIE TYLKO KOMERCJA I REKLAMA I ZYSKI:D

Gość zaciekawionnnna
Musza na czyms zarobic hehe ;) Ejj .. No sorry .. jakby ludzie tylko w jednym dniu sie kochali a w pozostałych juz nie haha ;D Ja z chlopcem moim nie obchodzimy tego swieta bo mamy go codziennie hehe a nie wymyslac... he

ja osobiście nie mam nic do walentynek:) jeżeli ludzie mogą mieć jeszcze jedną okazję do tego, by mieć dobry humor, wyjść do miasta, pobawić się, pocieszyć i spędzić czas z ukochaną osobą- bardzo dobrze:) gdyby nie te wszystkie małe święta byłoby smutno to takie symboliczne:) jeżeli ktoś nie chce to nie obchodzi. ja nigdy nie kupowałam prezentów, ewentualnie kupowałam wino czy pizzę i miałam okazję na to, żeby się z chłopakiem nażreć i iść pooglądać film :) a teraz nie obchodzę, bo nie mam z kim w związku z czym siedzę w domu i serduszka i misie wbrew pozorom nie pchają mi się drzwiami i oknami :) myślę, że jeśli ktoś nie chce to nie obchodzi, a jak chce to obchodzi i chwała mu za to:) amen

Gość dziwne...
Nigdy nie lubilam walentynek, dla mnie to komercyjne swieto i caly ten szal dziala mi na nerwy. W tv walentynki, na kafe co kupic jak spedzacie jaka kolacja itd az sie zle robi :O:O:O

no tak wiadomo kto ma swoja walentynke to ma powod zeby chodzic wesolym i radosnym, ale ci wszysscy ktorzy sa sami .... wtedy jest im przykro

Gość ja mam swoją
walentynkę a tego święta i tak nie znoszę :O

Gość następne amerykańskie
komercyjne gówno ...:O juz coś przebąkują o indyczym mięsie jako odpowiednim dla polaków na dzień 11 listopada ... Jak znam swój barani naród to pewno szybko sie przyjmie ...tak jak halloween. zresztą

Gość a czy wiecie chociaż drogie
dzieci co to Turoń ? niee no skądże w ameryce takiego nie ma więc skąd mamy wiedzieć..