Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka Berta

Jestem tak brzydka, ze zawsze bede sama:(

Polecane posty

Gość chujowa brzydula
Ja też miałam ciężkie dzieciństwo. Nie dość, że sytuacja w domu nieciekawa to jeszcze ten koszmar szkolny. A syfów to ja może dużo nie mam tylko tak jak wcześniej wspominałam, ale mam łuszczycę, łojotok, morda nie dość, że brzydka to jeszcze się świeci...

Gość chujowa brzydula
Nie wiem czy top tekst, ale taka jest prawda.

Gość ja też jestem szpetna nade
ja mam stale coś, na starość mojej twarzy odwaliło wcześniej miałam głądką buźkę niemowlaka ja nawet poczucie humoru straciłam jestem strasznie zgorzkniała

Gość chujowa brzydula
No ja też jestem zgorzkniała. A poczucia humoru to chyba nigdy nie miałam. Swoją drogą zastanawiające jest jak to możliwe, że dzieci tych samych rodziców są tak różne. Mój brat jest przystojny, wiele kobiet mu to mówi, ma powodzenie, a ja jestem takim koszmarem.

lauraa2323232323232 Ty budzisz zainteresowanie i jeśli będziesz bardzo chciała, zmienisz swoje podejście do facetów, będziesz mądrze wymagająca, to masz wielkie szanse mieć fajnego mężczyznę, a przy tym przystojnego. Natomiast dziewczyny brzydkie, nie budzą zainteresowania. Taka jest prawda. Świat jest okrutny 🖐️

jestescie fajne dziewczyny przynajmniej z charakteru i czetnie bym sie zktoras umowil sam jestem brzydki

Gość chujowa brzydula
No właśnie. I nawet jeśli mamy o sobie przekonanie, że z charakteru jesteśmy fajne, miłe itd. to i tak to na nic.

Gość chujowa brzydula
No co ty BLE BLE. Poszukaj sobie dziewczyny tam gdzie mieszkasz. Nawet jeśli jesteś brzydki to i tak facetom jest łatwiej. Ja mam ładne koleżanki. Jedna jest super laską, a od lat chodzi z facetem, który wygląda jak osoba chora na zespół Downa. Nie to, że szydzę z osób chorych, ale na serio tak wygląda. A jest w 100% zdrowy. To na nic, bo i tak dla facetów liczy się wygląd. Muszę kończyć na dziś

oj nie zgodze sie bo to zazwyczaj facet robi pierwszy krok a po za tym to kobiety bardziej leca na wyglad

BLE BLE Jest dokładnie odwrotnie. Pomijam nastolatki i młode kobiety, które często lubują się w pięknisiach. Mężczyzna aby był uznany za w miarę przystojnego, nie musi spełniać tylu kryteriów estetycznych ile musi wypełnić kobieta, by być ładną.

Gość lauraa2323232323232
i nie wmawiajcie sobie ,że jesteście brzydkie.. bo tylko to pogłebiacie serio..

Gość przegrałam życie z kredensem
co do spoko charakteru to on mnie niestety nie ratuje. przez swój charakter mam jedynie kolegów, z którymi od święta chodzę na piwo i na nic więcej nie mogę liczyć, bo chyba mój ryj jest barierą nie do przebicia. swoją drogą dziwię się, że chcą gdziekolwiek ze mną wychodzić skoro nie spełniam żadnej funkcji reprezentatywnej :P ale mimo wszystko tak jak pisałam wcześniej, jakoś żyję i mimo brzydoty uchodzę za pewną siebie, chyba tylko to jest przyczyną tego, że jeszcze nie umarłam społecznie :P

Gość upupuupupupp
topic umarł piszcie

Gość Zbychu muchu
90% mezczyzn woli brzydkie bo sa wierne a kiedys i tak wszyscy sie zestarzeja to zostanie tylko milosc

Gość :) brzydkich kobiet nie ma ;d
Jak czasami czytam to to masakra ja też myślałam że jestem brzydka ale dzięki mojej siostrze jestem piękna byłam gruba ważyłam 83 kg na 170 masakra była włosy nie ułożone choć długie gęste loki moja siostra się za mnie wzięła schudłam 15kg pięknie ściełam włosy ;) maluję się mam fajne ciuchy ;d czego więcej można pragnąć .., brzydkich kobiet nie ma

Gość Najpiękniejsza we wsi
A ja już nie wiem, co mam o sobie myśleć. Nie wiem, czy jestem ładna, czy brzydka. Zawsze czułam się brzydka, nieatrakcyjna i aseksualna. Z jednej strony, wiele razy słyszałam komplementy, jaka to ja bardzo ładna itd. Kilka razy, ku mojemu zaskoczeniu, byłam okrzyknięta "najładniejszą dziewczyną w [wpisać miejsce]" Kilka razy podrywali mnie mężczyźni, twierdząc, że jestem bardzo ładna i proponwali mi seks. Kiedyś jeden Angol stwierdził (a był żonaty), że gdyby nie to, że ma żonę, to by się ze mną "ustawił", bo taka jestem fajna, miła, ciepła, ładna itd. Jeden mężczyzna, z którym łączyła mnie zażyła przyjaźń, stwierdził, że mogłabym mieć każdego. Jednak on mnie nie chciał. Od jednego faceta usłyszałam, że jestem piękną dziewczyną, ale on też mnie nie chciał. No więc to jest mój problem, z jednej strony podobno najpiękniejsza we wsi, a z drugiej strony moi wielbiciele mnie nie chcą. Jestem sama od zawsze. Nigdy nikogo nie miałam. Teraz kręci się koło mnie jeden facet, ale tym razem to ja go nie chcę.

Gość Najpiękniejsza we wsi
Na moje nieszczęście nie mam nawet psa, więc nie mam na co popatrzeć:P

Gość otyliax
chce was pocieszyć byłam brzydulą i kiedy myślałam już że zostanę sama pojawił się on inteligentny przystojny i pracowity myślałam że nigdy na mnie jak na kobietę nie spojrzy mógł mieć każdą ja byłam gruba i brzydka do tego nosiłam tandetne okulary porażka po prostu wiec byłam w szoku że się mną zainteresował i zaprosił na randkę a już w ogóle mnie szokło gdy mi wyznał miłość.byliśmy razem 3 lata ja przez ten czas przy nim wypiękniałam miłość dodała mi skrzydeł schudłam 9 kg zmieniłam kolor włosów i okulary parę drobiazgów a jak mnie odmieniły nabrałam przy nim wiary i pewności siebie a wcześniej byłam bardzo nieśmiała i zakompleksiona ten mężczyzna jest dla mnie darem od Boga dziś jest moim mężem i jestem z nim szczęśliwa i doceniam każdą chwile którą z nim spędzam. życzę wam znalezienia kogoś takiego:)

Gość Aa aga
Nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane. Pobożne życzenie. Taki sposób na pocieszanie się. Ładna może o siebie nie dbać, może wyjść nawet z brudną głową, rozczochrany, w rozciągniętych, niedopasowanych ciuchac, a i tak przyciągnie oko, czyjś uśmiech. Brzydka... nie oszukujmy się. Ja się juz z tym pogodziłam... prawie. Od czasu do czasu jednak to wraca. wtedy człowiek czuje się źle, bo raz na ruski rok chciałby, żeby ktoś nań spojrzał nie z litości, tylko z tym czymś w oku. Niekoniecznie, że miłość, tylko coś ciepłego, flirt może. Uśmiech. Cóż, nie ma co się dołować. Szkoda czasu. Jest ja kjest.

Gość mnbhnvhgfvgh
jak czytam te wszystkir posty brzydkich kobiet ktore twierdza ze zawsze beda same to ciesze sie ze nie jestem sama w tych odczuciach

Gość gość
Kazdy ma cos brzydkiego, ja wszystko. Od wlosow po piety jestem paskudna. Wlosy niby błyszczące ale cienkie, kitka wyglada jak ołówek, uszy zbyt oddalone do tylu i wysoko, male oczy, wielkie wary dlugi nos, cycki flaki nogi grube ktotkie, stopy szerokie i ta skorupa pod stopami, grube szerokie rece i krzywe palce z brzydkimi pazurami . Czy ktos ma gorzej?

Gość Gruby i stary
Ja tez jestem brzydki i do tego gruby i stary.Przegralem życie.

Gość gość
Ja tez