Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

wlasnie przeczytalem takiego sms-a

Polecane posty

" hej kochanie w dniu Walentynek zycze coraz czestszych spotkan z takim finalem jak wczoraj :*" i wszystko byloby ok gdyby to nie byl moj telefon ktory zostawila wczoraj u mnie moja dziecwyna.......

byla u mnie i szybko sie zmyla i teraz wiem juz dokad, idiotka nawet sie nie kapnela ze zostawila tel - zal

Gość Przejrzyj folder ze zdjęciami
może są jakieś ciekawe to wstaw, też chętnie pooglądamy :D

Gość Skyler Smith
Co zamierzasz teraz zrobic?

nic sie narazie nie odezwe ajak sobie uswiadomi ze jej tel zostal u mnie to bedzie posrana bo wkoncu sie dowie ze jej kochac cos napisal i niech sie boi

wlasnie napisalem ze jak zadzwoni do siebie, jakby byla przekonana ze go zostawila u mnie to by uprzedzila kochasie zeby nic nie pisal. tak czy inaczej ma przejebane a wy pomozcie jak sie zemscic?

Gość sdfgdsfsadfadsf
krystian zet Weź udawaj jak gdyby nic się nie stało i z racji tego że są dzisiaj walentynki to nakłoń ją do seksu.I w tedy wyruchaj ją jak zwykła szmatę a później pokaż jej sms i nawet z nią nie gadaj tylko ją wyproś kulturalnie z domu.Zrób tak żeby poczuła się jak jakaś szmat i gówno.

ja chce sie zemscic w taki sposob zeby zalowala i ze bylem dobry , chce jej wejsc na psyche teraz

Gość sdfgdsfsadfadsf
krystian zet No to tak jej wejdziesz na psych,poczuje się jak jakieś gówno.Tylko po tym seksie nawet z nią nie gadaj tylko wypierdol ją z domu.

:) dzieki za rade ale ja z nia bylem bo ja kochalem choc to popsula ale moze jakies inne rady macie

Gość sdfgdsfsadfadsf
krystian zet To niby w jaki sposób chcesz się na niej zemścić?? A i jak się kogoś kocha to się nie mści na tej osobie i też jakby ona Cie kochała to by Cie nie zdradziła. No to może jak nie chcesz jaj aż tak bardzo szmacić to zemścij się w taki sposób że jej pokażesz że ta zdrada Cie nie rusz i w ogóle Ci teraz na niej nie zależy,każ jej zabrać telefon(i jeśli ma coś jeszcze to też) i niech się nie pokazuje więcej u Ciebie. Niech zobaczy że ona nie jest ważna. No chyba że masz zamiar jej wybaczyć??

Gość dziwne...
ja bym napisala smsa kochasiowi, ze chce sie spotkac wymysl jakies mijesce, do niej zadzwon moze na dom niech ona tam przyjdzie :) i ciekawe jaka bedzie miala mine jak sie spotkacie w 3 :D

Gość asdfg
sorry, ale po przeczytaniu tego od razu z tym utworem mi się skojarzyło

no kurde - moze to tylko tak zabrzmialo, sory a najlepsze jest to ze sms jest od "Dlugi" i tylko czarne mysli przychodza do glowy

No, prawda. Ale na 100% nie wiesz. Połóż rękę na sercu i powiedz, że mur-beton jesteś pewien.

Gość justmesewwtwalentine
a może ona po prostu napisała tego sms do Ciebie bo skapneła się ze ty go masz...?

Gość asdfg
głowa do góry. poczekaj co ona Ci na to powie. czekaj, aż sama się odezwie. na wejściu tylko powiedz, że dostała bardzo ciekawego sms i czy nie zechciałaby odczytać.

Gość dziwne...
Ja bym umowila sie z nimi Moze on tez nie wie o Tobie wiec zostanie Twoja panna na lodzie w walentynki :D

no zaraz mnie cos trafi idiotka chyba nie zna jego nr na pamiec i go chyba nie uprzedzila bo dostalem wlasnie drugiego sms-a "czemu piekna nie odpisujesz? czy wyrwiesz sie dzisiaj? daj jakis znak" wiec sobie popisze teraz troche

Gość asdfg
co mu chcesz powiedzieć?

Gość prowo .
prowo