Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

wlasnie przeczytalem takiego sms-a

Polecane posty

źle robisz , skompromitujesz się , facet bzyka Ci laskę i co mu powiesz ??? ,,Weź stary nie odbywaj więcej stosunków płóciowych z moją panną bo mi przykro " , eeeeeeeeeeeee A jak on nie wie ze Twoja dziewczyna ma Ciebie

chyba nie masz więcej jak 20 lat..........

jakby mial dosc to by nie wytrzymal ze mna 4 lata. pozatym on tez mnie kiedys w ten sposob sprawdzal czasem, wtedy i ja jego sprawdzalam i jest ok. on wie ze znam jego haslo na tamto konto i ze patrze sobie ile ma kasy na koncie co robi itd

Gość ona nie mloida
pokaz po prostu obojetnosc i tyle, pierdol szmate. Trafisz w koncu na porzadna. uwierz nie warto sie mscic

Gość iwwwwww
kiedyś napisałam bardzo podobnego esa do koleżanki (dzień wcześniej wpadła do mnie na chwilę, wypiłyśmy sobie winko i w końcu została na noc, a esa wysłałam w żartach). No jakby to jej chłopak przeczytał... Czy zawsze musi chodzić o jedno????

Gość Oblubienica czego nie
macie duuuzo czasu na takie sprawdzanie jak widze co to za zwiazki bez zaufania?? facetow majtki tez kontrolujecie czy nie ma przypadkiem sladow spermy??

nie mozna nikomu ufac do konca. trzeba miec sprawy pod kontrola. majtek nie sprawdzam tylko np licze jego prezerwatywy czy jest tyle ile powinno byc :D:D:D wiem ze moze by kupil osobno jakby zdaradzal, albo np kochanka bralaby tabletki ale jakos tak juz mam ze pamietam ile ma ich byc i tyle;p

zagubionaAnia skoro on o tym wie to moze dzwoni do swojej kochanki z innego telefonu albo z budki telefonicznej??;;

ja rozumiem, ze powinno stosowac sie zasade ograniczonego zaufania, ale bez przesady!!!

ja nie widze zebym przeszadzala, nie sledze go, nie kontroluje gdzie chodzi z kim rozmawia i o czym, oczywiscie pytam czasem, ale bez przesady.

zagubionaAnia - ale juz cie krew zalew, bo nie wiesz do kogo naleza te 2 numery, ktore ostatnio odkrylas i co teraz??

to wg was mamy miec gleboko w dupie co robia nasi faceci?? ja swojego tez czasem pytam gdzie byl, co robil z kim po co, to normalne- bo o czym rozmawiac jak sie spotkamy jak nie o tym co sie wydarzylo, co robilismy itd.

co innego spytac gdzie byl i co robil, jak spedzil czas, a co innego przeszukiwac telefon, samochod, komputer, etc

krew moze nie zalewa, ale zastanawiam sie od tej pory kogo te nr. jeden juz podejzewam bo ostatnio nie ubywalo minut z tych wybranych nr, i jak sie spotkalismy to rozmawial dlugo z pewna osoba (dzwonil) i potem jak wrocilam sprawdzilam stan i z jednego nr ubylo troche, wiec podejzewam tylko kto to. a liczenie prezerwatyw no co w tym dziwnego? musze wiedziec ile ich mamy zeby nie bylo ze nam sie zachce a tu juz nie ma

Oczywiście, że rozmawiamy, jak minął dzień itp. Znam jego kolegów, ale nie wszystkich. Mamy mnóstwo tematów. Ale żebym go kontrolowała, cz ma babę na boku? Dla mnie to byłoby upokarzające. Ja mam godność osobistą.

hehe ale tez pytania co robil i gdzie to tez sprytnie umiem zadawac, jak np wiem to i tak go spytam zeby wiedziec co powie itd...;p

Elsa21 - powiem Ci tak, jak bedzie chcial Cie trzasnac po rogach to i tak to zrobi

Zgadzam się z powyższą odpowiedzią - jak będzie chciał, to i tak pójdzie. A kłamstwo wcześniej czy później wyjdzie na jaw:) Dziewczyny szanujcie się, bo wpadniecie w paranoję. A na miejscu waszych facetów czułabym się urażona, ze ktoś wciąż mnie posądza o nieczystą grę.

Gość gjgjd,cgm
te koleś daj znac jak ci poszło

Gość atojajajaja
no właśnie daj znać bo też jestem ciekawa finału :)

Gość psikuta3
to jest prowo durnoty

Dziewczyny ja Was podziwiam, naprawdę. i waszych facetów również. ale wiem jedno - im więcej zadajesz pytań tym on bardziej ukrywa ta druga...

Gość konishi
krystian zet - powiedz jak ci poszlo bosmy ciekawi

Gość albo po prostu
ap ap podniosę.

14:58 [zgłoś do usunięcia] iwwwwww kiedyś napisałam bardzo podobnego esa do koleżanki (dzień wcześniej wpadła do mnie na chwilę, wypiłyśmy sobie winko i w końcu została na noc, a esa wysłałam w żartach). No jakby to jej chłopak przeczytał... Czy zawsze musi chodzić o jedno???? } Zapewne nie, ale zwrot "hej, kochanie", u mnie też by wzbudził takie skojarzenia. :classic_cool: