Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

wlasnie przeczytalem takiego sms-a

Polecane posty

Gość no ciekawe jak sie historia
potoczy :D

wiem, ze jesli bedzie chcial to zdadzi, ale ja musze robic wszystko zeby o tym sie dowiedziec jesli tak sie stanie, anie pozwolic na to zebym mnie oszukiwal przez niewiadomo jaki czas, wiec jesli nie bede kontrolowac sytuacji to moge nigdy sie o zdradzie nie dowiedziec i zmarnowac tylko kupe czasu. wiec lepiej trzymac reke na pulsie, i wlasnie to robie.

Gość nieładnie
Nieładnie czytać smsy z czyjegoś telefonu, oj oj.

Gość dziwne....
dla mnie to chore takie kontrolowanie kazdy ma prawo do prywatnosci i wiem, ze juz nikomu nie pozwole ingerowac w taki sposob jak robil to moj byly:O

Gość kaszalotjeden
wcięło go czy ki hvj... ;/

ciekawy temat był ale autor uciekł, szkoda a ty ania zagubiona i elisa21 jestescie nienortmalne zazdrosnice, jakby wasi faceci wiedzieli to by dawno wam kopneliu w te rozjechane dupy liczenie kondomów?? licznik smsów i minut darmowych numrów etc?? puknijcie sie w te puste łby

hahaha myslisz ze moj chlopak o tym nie wie? doskonale wie i jakos tyle lat ze mna jest :D:D:D:D

hahahah nie ma wyjscia, serce nie sluga :D hahaha

hahahah nie ma wyjscia, serce nie sluga :D hahaha

hej wszystkim, wczoraj mialem takiego dola ze nie mialem ochoty na kafe wogole ale dzis nowy dzien a w dzien wszytsko jakos lepiej wyglada bo wieczory i noce sa dolujace. nie wiedzialem ze az tak was zinteresuje ciag dalszy heh ale co poszlem na spotkanie i najpierw zczailem kto to, przyszedl jakis koles i podeszlem do niego i sie spytalem skad zna moja Anie. Koles zdziwiony spytal jaka Anie wiec mu pokazalem sms-a i troszke zbladl , zaczal sie cos jakac. Powiedzialem mu ze teraz sobie oboje pojdziemy do Ani a jak nie to dostanie po mordzie i ze z Anka tez ni ebedzie lekko. Ku zdziwieniu poszedl ze mna ( taka ciota marna). Anka zrobila sie czerwona jak burak jak nas zobaczyla obojgu a ja jej powiedzilem tylko zeby sobie wybrala jakas walentynke ( ja albo tamten) zdziwiona zaczela sie motac wiec odeszlem i zostawilem to tak wszytsko. wiedzilem ze bedzie za mna leciec i sie tak stalo. glupio sie tlumaczyla ale ja caly czas ja zbywalem. po dluzeszej rozmowie i jej placzu zostawilem ja i taki final hehe dzis pewnie przyleci ale to juz koniec a co do czytania czyis sms-ow to nigdy nie czytalem jej sms-ow i to byl wlasnie blad, a teraz chcialem przeczytac tylko od kogo jest ten sms a ze pisalo od "dlugi to weszlem i dobrze bo tak to bym sie nic nie dowiedzial.

fajna laska powiem Ci ;/ a tak w ogóle to bardzo dobrze zrobiłeś czytając te esy, nie wiadomo ile by Cię jeszcze zwodziła. Jak to ktoś kiedyś powiedział, tylko sobie można ufać w 100 %.

Gość nie rozumiem Twojego
dziwnego podejścia, że teraz będziesz tylko zaliczał bo żadna nie jest Ciebie warta?Uważasz, że to Ci w czymś pomoże, ulży? Jeżeli będziesz tylko zaliczać to raczej będziesz trafiać na łatwe panienki, które ja na Twoim miejscu brzydziła bym się tknąć,bo nie wiadomo ile razy i komu dawały.... A tym samym sam się zniżasz do ich poziomu.

a Ty byś chciał być z drugą połówką,która zanim zaczęła być z Tobą to też wyłącznie zaliczała dla przyjemności? Chociaż jak znam życie to pewnie nawet nie będziesz miał zamiaru poinformować przyszłej drugiej połówki o przeszłości i przedmiotowym traktowaniu. Chyba jesteś dosyć młody, a dziewczyna zdecydowanie nadepnęła Ci na ego.

Gość unikamklopotów
ta, któej nie zaliczysz, bo ci się nie uda - to staraj się o nią, widocznie nie jest łatwa :) teraz tak się szuka dziewczyn podobnoż :O

mam 28lat wiec mysle ze wiecej niz ty ale moze dzialam pod wplywem wczorajszych emocji, wlasnie ten watek jest o tym co zrobila wczoraj juz moja byla.

Jeżeli dobrze potrafię liczyć, a raczej tak to nie masz więcej. Z resztą wiek nie zawsze świadczy o dojrzałości danej osoby;) (i nie chodzi mi tutaj o Ciebie, tylko ogólnie). Z drugiej strony nie potrafię zrozumieć i chyba nigdy mi się to nie uda jak kobieta będąc z kimś w związku może spotykać się z kimś innym... O co tu chodzi? Co jej to daje?Nie wiem, może chodzi o jakiś dreszczyk emocji, ale przecież adrenalinę można sobie zapewnić w mniej drastyczny sposób, przy okazji nie raniąc nikogo. Dlaczego jeżeli kobieta która jest w związku, a pozna kogoś innego to po prostu nie skończy tego związku?

niewiem wlasnie ale moze facet z ktorym jest nie daje juz jej tyle milosci, ciepla itp jak na poczatku ale to idzie w obie strony przeciez. ja ja kochalem choc moze nie okazywlaem tak uczuc bo poprostu jestem taki z natury.

Jeżeli pojawia się taki problem o jakim piszesz to przecież można porozmawiać, powiedzieć czego brakuje. Nie trzeba od razu wpadać w ramiona innego, jeżeli nadal zależy nam jeszcze na tej drugiej osobie. Wiem, że facet który z natury niezbyt potrafi okazywać uczucia jest ciężki do związku (sama mam takiego).:) Ale ja właśnie mówię mu wprost, że chciała bym aby czasami okazał mi to lub tamto, nie codziennie do znudzenia tylko raz na jakiś czas chociaż.

Gość jflkjs
jesteś z natury no to teraz widzisz jakie to jest czasem wazne zeby mowic takie rzeczy ale rozumiem Cię ❤️ jestem troche starsza nie zdradzona ;) regularnie przegladajaca tel mojego dla pewnosci bo wlasnie mamy kryzys

Gość aktualnie ja nie uprawiam
A Twoj wie, ze mu przegladasz telefon??