Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elegant1234

Lumpelsy skąd oni mają te lumpy ?

Polecane posty

Gość Elegant1234

Tak sie zastanawiam skąd oni biorą te rzeczy ??? Gdzie nie jest mi znany jakikolwiek skup rzeczy używanych i nie znam ani jednej osoby która by tak robiła ..... Na przykład dziś byłem w lumpeksie i kupiłem markową marynarkę która miała zaszyte kieszenie metki i przypięte zapasowe guziki w woreczku więc jakie było moje zdziwienie gdy po sprawdzeniu w internecie dowiedziałem sie że kosztuje ona normalnie 300 zł a ja dałem 10 ;)))))

Gość ja nie chodze do lumpuw
wystarczy ze przejde sie do Niemiec tera zsa przeceny wranglery ,pioniery, levisy pier Cardiny i inne spodnie sa po 15 euro a udało mi sie kupic wilkinson hydro 3 za 89 centów

Gość Odeszłam z Caritasu
bo sprzedawał rzeczy z pudeł "dla biednych" a pieniądze szły na parafię, a nie na cele charytatywne ;/ Większośc tych PCK-owych pudeł też ma w środku ubrania. Są też z innych krajów rzeczy z takich "pudeł" sprzedawane w Polsce, co i tak jest sprzedawane np. w Wawie powyżej kosztów (np. 40zł za thisrt jak nowy kupuję za 25 w sklepie). W Wielkiej Brytani są takie second-handy gdzie ludzie oddają rzeczy specjalnie - gry, filmy, ubrania, zabawki... a dochody idą dla dzieci, na biednych ludzi itp. I płacisz ile chcesz, więc przyjeżdża cwana pani Frania z Warszawy, kupuje jeden ciuch za funta i sprzedaje za 40zł sztuka.

Gość mają to zagranicy
z tych kontenerów na odzież i różnych wystawek itd