Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donau

ciąża

Polecane posty

Gość koliaaan
dziewczyny z jakich regionów jesteście?

Gość donau
dobra nie jestem w ciązy ahahha jeszcze sobie bd miała jakąs urojoną . ! ahahhaa . ja jestem Agnieszka z Gdańska. ; D

Gość koliaaan
nzj tyle dostałaś o życia kopów że na przyszłość wynagrodzi cię w zanadrzu i tego ci życzę.

ja jestem z małopolski obok Zakopanego.

Gość koliaaan
ewa okolice torunia.. to moze zmieńmy temat na nowe znajomości hehhe

Gość koliaaan
to jesteśmy porozrzucani po Polsce

mam taka nadzieje. bo na razie dostaje same kopniaki i to dość silne choć nie narzekam bo wiem że mogło by byc gorzej.;] na szczęście przyzwyczaiłam sie juz do swojej choroby, chociaż nie zaakceptuje jej nigdy.. ale juz tyle przeszłam że nie oddałabym jej nikomu.

Gość donau
bardzo chętnie. ! ; ) ja też mam dużo problemów , mam problemy z kręgsłupem i tez czesto jestm w szpitalu po za tym bardzo intensywnie trenuje być moze dlatego moje miesiączki są nieregularne .?

ja Paulina... pochodze z Bielska-Bialej... a siedze w malej miescinie pod dublinem :) nzj... trzymam kciuki:)

nie mam pojęcia w tych sprawach. trenujesz a co konkretnie? ja niestety nie mogę.. nawet biegać nie mogę.. hehe

Gość koliaaan
donau to mamy troszeczkę coś wspólnego jA małe skrzywienie kręgosłupa

dziekuję. naprawdę nie wiecie ile to dla mnie znaczy. przez cała moja chorobe nie mam wsparcia w nikim i to jest przykre bo sama muszę sobie ze wszystkim radzic..ale daje rade.;]

to znaczy nzj ze silna z ciebie babaeczka i dasz sobie w zyciu rade!!

Gość koliaaan
ja swego czasu biegałam (długie dystanse) i tenis stołowy przez kilka lat. ale to czasy szkoły po średnią. najlepsze osiągnięcia to 3 miejsce na zawodach wojewódzkich w biegu i 14 miejsce mistrzostw polski w tenisie stołowym

Gość donau
pływanie. ; ) jednak nigdy nie wierzyłam w takie fora myślałam ze jak napisze o moim naprawde największym problemie jak do tej pory w życiu to mnie zbluzgają wszyscy ! a tutaj jednak prosze mozna przeczytać jakieś sensowe rady i opinie. ! Miejmy nadzieje ze nie jestem w tej ciązy jednak ! a najlepsze jest to ze ten "moj chloak" od tamtego czasu sie nie odzywa do mnie... ogólnie fajnie, nie obchodzi mnie to czy on bd coś mówił komuś o tym ale chodzi mi o to zeby to sie dobrze wszytsko skończyło... ;D

no pewnie że dam. poradziłam sobie z rurkami w szyi, klatce piersiowej nawet w nosie to z życiem bym sobie nie poradziła..? na szczęście jestem optymistką.. ja zawsze chciałam pójść do wojska heh. no ale tylko chciałam..

Gość koliaaan
donau bez urazy ale twój faet to dupek!!!!!!!!!

zawsze chciałam mieć takie osiagnięcia jak Ty koliaaan ale chyba nie dam rady.

ah tak... znam takich kolegow... szkoda gadac... leb bym skrecila :O

Gość donau
dobra akurat nim to sie nie przejmuje . ! niech sobie gada co chce niech sie nie odzywa zwisa mi to. ! tylko sie martwie zeby nic nie było i tyle. ! ze tak sie wyrażę mam go w duuupie. ! ahahahha

dobrze ja idę spac. Donau daj znać jaki wynik ! trzymak kciuki za Ciebie i za mnie . miłej nocy życzę wszystkim.;):*

Gość donau
Dobrze Dobrze ! spotykamy się na tym forum lejdis. ; D ja tez ide się ogarniać do szkoły , dziękuje jeszcze raz, za opinie ; )

Gość koliaaan
daję temat do ulubionych, a teraz spadam do męza ....

Gość Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

dziewczyny zrobiłam test i wyszedł negatywny.;d

Gość Panna z problemem...
Witam Panie bardzo serdecznie i oczywiście na wstępie życzę Paniom efektownego starania się o dzidziusia :) Ja mam problem następujący i bardzo chciałabym abyście wyraziły swoją opinię na ten temat. 4-8 stycznia tego roku miałam miesiączkę. Wcześniej brałam tabletki anty przez pół roku, jednak przerwałam je końcem 2010r. Od styczniowej miesiączki niestety nie ma ani jednej czerwonej kropelki :( Ostatnio miałam troszkę stresu, ale stres minął dość dawno, a jej jak nie było tak nie ma. Robiłam dwa testy ciążowe różnych firm ale wyszły negatywne. Zapisałam się na wizytę u ginekologa ale termin dopiero 15 marca, a ja tu oszaleję. Mam miesiączki nieregularne ale nie aż tak bardzo. Kocham się z moim facetem dość często bez zabezpieczenia i kończy we mnie. Hm... Czy powinnam mieć jakieś objawy już jeśli do zapłodnienia doszło załóżmy około 20 stycznia bo wtedy miałam płodne? Proszę o pomoc.