Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winny winnyyyyyy

kto mi odpowie tak najprościej jak można

Polecane posty

Gość winny winnyyyyyy

jak po rozwodzie z wypłaty po wszystkich opłatach za mieszkanie zostaje mi 600 złotych i to musi mi wystarczyć na paliwo, jedzenie, kosmetyki, ubrania i wszelkie tam jakieś małe przyjemności a były ma winę i zarabia 2,5 tysiąca to sąd dałby mi alimenty?

Gość Pani Genia
poszukaj tematu " Proszę o logiczne wypowiedzi czy mam szansę na alimenty" będziesz wiedziała wszystko

Gość najprościej wziąć rozwód
opisz swoją sytuację -czy macie dzieci -czy jesteś zdolna do pracy -jakie masz wykształcenie,jaki zawód -czy pracujesz -ile zarabiasz -jaki był podział waszego majątku -czy on założył rodzinę-ma żonę i dzieci to że tobie zostaje 600 zł o niczym nie świadczy-możesz zarabiać 5 tys i opłaty mieć 4.8 tys bo mieszkasz w pałacu

Gość Zniecierpliwiony
On pewnie też potrzebuje na paliwo,kosmetyki ,jedzenie itd...i jemu zostaje ...?????

Gość winny winnyyyyyy
odpowiadam: - nie mamy dzieci - jestem zdolna do pracy - wykształcenie wyższe, pracuję w budżetówce - pracuję - zarobek 1380 - on zostawił mi nasz samochód i mieszkanie ale musiałam sama dokończyć je wykupywać stąc tyle mi zostaje - ma żonę

Gość winny winnyyyyyy
jak widać nie mam 5 tys. a były niby zostawił mi mieszkanie ale razem z obciążeniem za jego wykup w kwocie 40 tysięcy!!!!!! i stwierdził, że przepisze je na mnie jak sama je sobie wykupię, fakt, że za 40 tys. mam mieszkanie warte 150tys. no ale te raty... ktoś się wypowie, czy sąd bierze pod uwagę te zostawienie mieszkania i to, że razem z obciążeniem i że sama byłam zmuszona to spłacić?

Gość ....D....
Nie masz szans na alimenty bo pracujesz i prędzej też pracowałas !!

Gość Płacący
Za to mieszkanie i samochód powinien ci płacić do końca życia. Drań sprawił że musisz kupować paliwo i ponosić opłaty. Nie daj się i załatw bydlaka!!!