Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DziewczynaZeSzczecina

Bąki a związek :P

Polecane posty

Gość Facet jakich tu mało
No cóż, nic z tym nie zrobimy... Widocznie wg niektórych jak ktoś pisze o bakach, to znaczy że je puszcza notorycznie 500 razy na dobę i to innym w twarz :P Ale bez przesady, tak to nawet ja nie robię :D Grunt by jakiegoś zakazu publicznego pierdzenia nie podłapali, bo wtedy to moje życie doszczętnie sens straci :P Nie będzie o czym gadać i strach będzie wyjść z domu, bo jeszcze przypadkiem bąk mi wyskoczy i będzie mi rodzina paczki do więzienia słała :D

Jak wybuchnie to Cię ekolodzy zaraz dopadną, że nielegalne próby broni chemicznej prowadzisz albo się zlecą antyterroryści, bo będą myśleli że jakiś zamach :P

W najlepszym przypadku dostaniesz dożywocie :P Na wiatrografie im skali zabraknie, bo one raczej na jednego baka wyskalowane :D A jak tyle bąków na raz poleci w powietrze to kilkanaście osób na sumieniu... :P

Hahah a to dobre by było :P Od razu by można spożytkować np ogrzewać tym mieszkanie przez całą zimę, gotować obiad albo sobie przerobić samochód na gaz i jeździć za free :P

Może opatentowali, ale pewnie władze zabroniły, bo zobacz jaki to cios by był dla kopalni naszych, dla tych co ropę i gaz ziemny wydobywają... Zbankrutowaliby jakby każdy miał auto napędzane bąkami :P

Buauahaha Mój idol normlanie :P Hahah nie no taki dobry to ja nie jestem ;) Początek to ja bym może wykonał, ale nie całość :D Ale wole nie ryzykować, chyba by mnie sąsiedzi eksmitowali jak bym ćwiczył :P a co dopiero domownicy :D I tak cierpią i tak ze mną, wiec.. nie będę ich wytrzymałości nadużywał :P

Szkoda :P Byśmy zespół założyli i razem dawali pokazy :D Ty byś robiła za basy, ja za bit, jeszcze byśmy sobie kogoś znaleźli do kompletu jako wokal i by była orkiestra że nikt by nie podskoczył :) I zobacz jaka tania orkiestra - żadnych instrumentów dodatkowych nie trzeba, bo dupe każdy ma, tylko mikrofon dla każdego i można jechać z koksem :D

hahha ja już miałąm swoją orkiestrę w podstawówce z dwiema koleżankami ja byłam pierd a one Bek i druga Żyg , ja pierdziałam pachą jedna bekała na zawołanie a druga robila tylko takie beeee jakby zygała :P

Buahhaa Jingle bells w wersji drum&pierd :D hahaha A Ty próbowałaś? Ja pierdów nie podpalałem jeszcze, choć kilka razy mnie kusiło :P Troche się obawiam, że sobie tyłek podjaram albo coś jeszcze :D Zresztą mam głupie wrażenie, że przypadkiem ten ogień by mógł sie cofnąć do tyłka i gdzieś wewnątrz mnie zapalić :D I co bym na pogotoiu powiedział, że chcialem tylko pierda podpalić? :P

Jak go wciągnąłbyś spowrotem to moze by sie cofnął ogień :P ja nie próbpwałam ale mój kuzyn wypiął się do ogniska i faktycznie pierd sie podpalił ale on zdjął gacie i miał na tylu włosy i one też sie podpaliły :P

Hah no to widze że umuzykalniona jesteś, tylko trzeba przejsć na wyższy szczebel wtajemniczenia i zacząć pupą grać :D No właśnie, z podpalaniem ryzyko zawsze jest... Więc wolę nie ryzykować :P A jak chce sie pośmiać to wystarczy ze normalnei pierda puszcze :D Czasem tak robię, że jak wejdę niespodziewanie do kuchni i ktoś w niej siedzi np matka i mnie nie zauważy że wszedłem, to ja tak perfidnie ŁUUUP!!! na cały regulator z tyłka :P Wierz mi, idzie sie wystraszyć ;)

heheh no to jest mocne :D Choć to u mnie to prawie standard :) Niedawno tak brat wszedł do pokoju krótko po tym jak bąka pusciłem i nieświadomy wszedł w taką żółtą chmurę i od razu wyszedł :P

haha a ten filmik pamiętam na zajęciahc z programowania ktoś odpalił kiedyś :P

Oburzył się jakby mu nie wiadomo co zrobiła :P Hahh nie no ale ta babka jest dobra :D Ja bym jej bąkiem odpowiedział pewnie :) :P Już wolę żeby mi laska bąki przy mnie puszczała niż SIĘ PUSZCZAŁA gdzieś za moimi plecami :D