Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz wracam

Najcieplejsze miejsce w sieci

Polecane posty

Gość zaraz wracam
W sumie nie mogę narzekać - nie robię czegoś, co jest dla mnie ciężarem.i mam czas na rozwijanie zainteresowań. Jeśli się oczywiście akurat nie lenię. :D

Gość pajonki wypuszczam
na spacer razem z móhami:D

Gość zaraz wracam
Rozumiem, że na długiej smyczy. :D

A co tu tak smutno PJONKI już śpią czy ZARAZ WRÓĄ a może jakąś norkę wyRYŁY i tańczą makarenęę

Chyba ktoś ogrzewanie wyłączył albo się koleżeństwo zagotowało na amen bo cisza jak makiem zasiał :( Chciałam się pochwalić ,bo będę dzisiaj piekła chleb :classic_cool: będzie jak znalazł do tych smażonych pająków :D U mnie śniegu sypie :(

Gość zaraz wracam
Cześć. Wybaczcie zaniedbanie wczorajsze ale nieco zachorzałam.

ryjku ty wytrawna kucharka jesteś widzę , a masz sprawdzony przepis na ten chleb to ja chętnie skorzystam

Gość zaraz wracam
Cześć Bogna. :) Ciepły chleb z chrupiącą skórką. :) MMMMMM! Wspomnienia z dzieciństwa. Ostatnimi czasy to jakieś to tylko gnioty z celofanu jadam.

witam koleżankę Chlebuś to już chyba dopiero na kolacje ,bo ja na diecie jestem więc nie rób mi smaczków :)

Gość zaraz wracam
Na jakiejś wyszukanej, specjalnej diecie?

nie nic wyszukanego , na razie nie używam cukru , nie jem słodyczy i gotuję na parze. mam nadzieję że to wystarczy no i jeszcze zażywa trochę spotu 1h dziennie .:) jak robicie te buźki z czapeczką ?

Gość zaraz wracam
[ cool ] tylko bez spacji. :classic_cool: Ja tez ograniczam cukier, słodycze i inne. :D Ale sportu mi się robić nie chce.

Witam :) Ja będę robiła pierwszy raz ten chlebek ,ale patrząc na komentarze i zdjecia dołączone do nich to chyba nie ma mowy aby się nie udało :) Jakby co podam wam link do przepisu a nóż widelec zrobi nam się z topicu mała firmowa piekarnia :classic_cool: http://www.wielkiezarcie.com/recipe26180.html Ja zamiast siemienia kupiłam mak ,nie przepadam za siemieniem :) jeju ,jeju już się nie mogę doczekać ,zaraz idę zamieszać składniki ,tylko wodę muszę przegotować na zaczyn :) Dzisiaj zrobię go długiej formie ,ale następnym razem w tortownicy aby wyszedł ,wiecie takie wiejski bochen jak u babci Jadzi :classic_cool:

Gość zaraz wracam
Zdjęcia chleba są intrygująca ale przepis - dla nie czary mary. :D Ryjku - trzymam kciuki i przyślij próbkę zapachu albo chrupania. :D

Udał się :classic_cool: muszę powiedzieć ,że fajne to jest :classic_cool: chcę tak więcej i więcej ekhm..bo się zaraz podniecę :D Przesyłam wirtualny zapach chlebka i odgłos chrupkiej skórki mmmmm...

a ku ku :D kogo moje "piękne" oczy widzą :) zaraz wracam .....bardzo fajny topik

Gość zaraz wracam
Powitanie piątkowe. :) Ryjku - rozkoszny zapach a okruszki wydziobuję spomiędzy klawiszy. :D Cześć Rowerko. :) Dzięki za dobre słowo.

Gość zaraz wracam
Cześć Bogna. :) Już popijam swoją. :D Najbardziej rozkoszna chwila poranka - kawy gorącej filiżanka. :D Kubek wprawdzie ale chciałam taki rym stworzyć. :D

gdy kawy próbuję to słowa rymuję :classic_cool: kawy kubeczek prosto w mój dzióbeczek:)

Gość zaraz wracam
Wiosna!!! Bo tylko wiosną rymy w sercach rosną. :D

Gość zaraz wracam
Czesć Ryjek. :D Postrzyżyny się szykują. :D

no właśnie ja nie wiem czy jest na razie sens :( u mnie śnieg za oknem ,temperatura minusowa a futro jednak grzeje :D nie wiem czy się golić :( to tak jakby wyrzucić dobrej jakości rajtuzy bo zima się skończyła a co to będzie jak zima znów nadejdzie :D Może przystrzygnę tylko końcówki ?:D

Gość zaraz wracam
Podczinannie końcówek jest bardzo a propo przed nadejściem wiosny. :D Uśmiałam się z tego. :D

Gość zaraz wracam
Mróz, mróz, mróz! :D Cześć Bogna. Myślałam, że się nie podźwignie a tu proszę - niespodzianka. Dziękuję dobra kobieto.

a co tam porabiacie koleżanko :D Bo ja właśnie sportu zażywałam i idę pod prsznic:classic_cool: