Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lebietka

Pierwsze objawy ciąży już po tygodniu

Polecane posty

Gość lebietka

hello. czy wy kobiety też tak miałyście? Stosunek był 13 stycznia nie wiem kiedy była owulacja może w tym dniu akurat może plemniki poczekały sobie i zapłodnienie było za 2,3 dni jednak po tygodniu około 22 stycznia zauważyłam pierwszy objaw a dokładniej mówiąc pierwszy raz w życiu zrobiłam się dosłownie bordowa na twarzy nagle w ciągu minuty moja twarzzrobiła się w mega czerwona i nie były to rumieńce tylko cała twarz czerwona aż po szyje myślałam że to jakiś zawał czy co bo widok był koszmarny a na drugi dzień w sklepie zalały mnie zimne poty i mało nie zemdlałam. Nigdy nie miałam takiego samopoczucia i faktycznie robiąc test okazało się że ciąża. Czy te objawy około tygodnia po stosunku mogły świadczyć o zagnieżdżaniu się zarodka czy coś innego ?

Możliwe, też pamiętam taki objaw, ale siedziałam wtedy na stołku w kuchni. Niby żadnego wysiłku ani nic.

Gość lebietka
No ja też siedziałam na stołku w kuchni :) jak zrobiłam się w sekunde bordowa mąż siedział na przeciwko mnie i mało sam nie zszedł jak zobaczył co się stało z moją twarzą w sekunde teraz obliczając wychodzi mi na to że cos konkretnego musiało dziać się w organiźmie w sumie to było około tydzien od zapłodnienia chyba i organizm oszalał

Ja tydzień po zapłodnieniu byłam tak słaba, że nie mogłam wyjść na 1 piętro. Nie skojarzyłam wtedy tego z ciążą:)