Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik 11

po roku odezwał sie do mnie moj były

Polecane posty

Gość nie puszczaj,,...
Puscisz sygnal? A w jakim celu? On ci zadal w smsie konkretne pytanie, na ktore po prostu odpowiedz jakos ladnie, chociaz jak mozna po roku niewidzenia sie zadac pytanie "ci slychac?" ??!!! Na takie pytanie jest konkretna odpowiedz. Puszczenie sygnalu to nie jest odpowiedz na pytanie "co slychac", no chyba ze napisal "co slychac, jesli ok to pusc sygnal".......

Gość nie puszczaj,,...
Wlasnie jak mu puscisz sygnal, to tak jakbys mu chciala dac do zrozumienia, ze bardzo czekalas na jakis znak i teraz nawet nie dasz rady nic mu odpisac i musisz go natychmiast sprowokowac zeby do ciebie zadzwonil bo nie wytrzymasz....Po prostu napisz mu ze u ciebie wszystko w porzadku i zapytaj co u niego, ewentualnie napisz ze masz nadzieje ze u niego tez ok, pozdrow go ladnie i tyle.

Gość autorko , ile
masz lat??

Gość nie puszczaj,,...
i odpusc sobie tez to pytanie "co sie stalo ze sobie o mnie ppzrypomniales" bo to od razu wyglada tak jakbys sie domagala jakiegos wzruszajacego powodu. A tak na marginesie, to ile masz lat, bo wiesz, troche porazka co wypisujesz.....

Gość Kasik 11
jesli mu napisze ze u mnie oki i nie zadam mu zadnego pytania w smsie to on moze juz nic na to nie odpowiedziec pytania co u ciebie nie chce pisac w smsie bo nie chce wiedziec co u niego chcialabym sie z nim spotkac i zeby bylo tak jak dawniej ...

Gość 16 lat masz max 17
gowniara;)

Gość Kasik 11
myslicie ze sms: " u mnie bardzo dobrze, co sie stalo ze sie odzywasz?" bedzie dobry?

Gość autorko , ile
to pusc mu tego sygnala i czekaj az sie odezwie do Ciebie, skoro nie chcesz zwyklego smsa napisac

Gość autorko , ile
do Ciebie jak do sciany , kazdy pisze Ci zebys sygnala nie puszczala bo zachowujesz sie jak dziecko a Ty swoje

Gość Kasik 11
matko wlasnie pojawil sie na gg wiem ze mam na jego punkcie obsesje codziennie wypatruje czy jest na gg to jedyne co mi zostalo...

Gość autorko , ile
i ile masz tych lat bo z gadki to nie wiecej niz 20

Gość autorko , ile
to napisz na gg i nie bedziesz musiala pisac smsa , ani sygnala puszczac

Gość Kasik 11
nie napisze mu nic na gg , to niemozliwe, ja mam inny numer niz kiedys on nie zna tego obecnego mojego numeru

Gość nie puszczaj,,...
chyba faktycznie musisz byc bardzo mloda, bo nie widze innego wytlumaczenia na to, ze odzywa sie do ciebie po roku facet ktorego kochasz, tesknisz za nim i ichesz z nim byc, a ty tak uparcie dazysz do tego zeby to spaprac....Moze cie nie interesowac co u niego (chociaz to tez dziwne, skoro tak kochasz...), ale pytaniem o to co u niego slychac, sprowokujesz go do dalszej wymiany, ktora byc moze zakonczy sie spotkaniem. I chyba nie wydaje ci sie, ze on faktycznie oczekuje tego, ze w smsie strescisz mu ostatni rok swojego zycia. Chyba oczywiste jest to ze zagadal bo chce czegos wiecej.....Ale ty chyba jestes niereformowalna, wiec zrob jak uwazasz - zadzwon do niego, porycz sie w sluchawke i blagaj o spotkanie.....

Gość max 17 lat masz
prawda?

Gość Kasik 11
a ten sms ktory napisalam wczesniej " u mnie bardzo dobrze, co sie stalo ze sie odzywasz?" bedzie dobry?

Gość autorko , ile
bedzie dobry , pisz

Gość Kasik 11
jak moge miec 17 lat skoro on ma 39

Herbaciana-wcześniej napisalaś, że jak ktoś kocha, to nie odchodzi. Nie masz racji-ja kochałam, nadal kocham i musiałam odejść.Nie moglam pozwolic sobie na niektore zachowania z jaego strony, a tylko dla tego,że sobie nie pozwolę i sie szanuję.

Gość Kasik 11
jesli chodzi o to co u niego slychac to wiem mniej wiecej na poczatku wrzesnia wykasowal na nk wszystkie zdjecia z tamta panna wstawil wtedy opis " wciaz nie znalazlem to czego szukam" ten opis ma do dzisiaj wiec wnioskuje ze jest sam

Gość Kasik 11
mialo byc" wciaz nie znalazlem tego czego szukam"

Gość tere-fere-rym-cym-cym
Autorka jest głupią podfruwajką która była dla faceta tylko,jak to ktos wyzej napisał "zapchaj dziurą". On sie odzywa bo nie ma aktualnie kogo stukac a ta glupia robi sobie nadzieje ze bedzie jak dawniej. Zaden normalny mężczyzna w wieku 39 lat nie zachowuje sie jak gówniarz. W tym wieku to większość ma już rodziny. Glupia naiwniaro puść mu tego sygnala z myslą ze do Ciebie zadzwoni :P

Gość tere-fere-rym-cym-cym
Skoro w tym wieku nie znalazl tego czego szuka to juz raczej nie znajdzie,o!

Gość Kasik 11
tak ale te sygnalki to bardziej jego metoda niz moja ale byc moze ze po takim sygnalku nie wiedzialby co dalej zrobic a jak napisze smsa i zadam jakies pytanie to pewnie mi odpisze

Gość nie bądź naiwna
już chciałam ci poradzić, żebyś się odezwała... ale po tym "wciąż nie znalazłem tego czego szukam", to już lepiej wykasuj jego nr - bo to znaczy, że ciebie też olał bo nie byłaś tą którą szukał :O sorry za szczerość. Jesli jednak zdecydujesz do niego napisać, to prosze cie nie bądź taka żałosna i nie pisz "co się stało,że się odzywasz" :O Jeszcze jedno ci napisze... gdy mu bardzo bardzo zależało to warowałaby pod twoim domem jak piec i błagał o wybaczenie a tak szuka opakowania zastępczego a jak znajdzie inną to znów cie zostawi i powie , że jednak się pomylił i to nie to

Gość nie puszczaj,,...
bez przesady.Jak mialam nascie lat, to myslalam ze faceci w wieku po 35 rz to juz stare chlopy, jak mialam 20 pare, to myslalam ze to juz sa zwykle powazni i dojrzali ludzie. Obecnie mam 32, i powiem wam, ze faceci w wieku nawet i 40 kilku lat, to nadal czesto sa po prostu wyrosnieci chlopcy i bardzo trudno im czasem udawac ze sa juz dorosli....A co do wieku autorki, to nie byloby w tym nic dziwnego, gdybys ty miala 17 a on 39, a wrecz przeciwnie. "chlopcy" w tym wieku bardzo lubia takie dziewojki podfruwajki......

Gość nie bądź naiwna
*pies