Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziony........

Umówiłem się z kobietą z sympatii... przyszedł paszczur

Polecane posty

Gość zawiedziony........

Wytapetowany pasztet :( i po co przerabiac zdjecia? po co maskowac pryszcze? po co likwidowac zmarszczki ?

Gość zeby sie umowic z jakims
sledziem napalonym jak stodola

Gość Nigeria76
Aż tak bardzo się różniła od tego co było na zdjęciu? A była chociaż miła, można było z nią fajnie pogadać?

Gość zawiedziony........
Nie wiem kto jej przerabial te zdjecia ale wygladala po prostu inaczej, rozmowa byla fajna ,ale 2 godziny po spotkaniu zastałem ją na gg - zapytalem z uprzejmosci jak powrot i czy ma ochotę spotkac sie w tym tygodniu . i teraz uwaga jaką dostałem odpowiedz ''sory ,ale nie jesteś w moim typie !'' :|

Gość taaaaaaaaaaaaaa
"zawiedziony........ Wytapetowany pasztet i po co przerabiac zdjecia? po co maskowac pryszcze? po co likwidowac zmarszczki ?" ohhhh szkoda ze tego nie widziałam. Zrobiła bym ci zdjeci i miała fajna pamiate do posmiania sie :P

Gość a i tu cie zabolalo
teraz wszystko jasne

Gość taaaaaaaaaaaaaa
"i teraz uwaga jaką dostałem odpowiedz ''sory ,ale nie jesteś w moim typie !''" hahhahahhahahhaha BOSKIEEEEE ...tez tak zrobie :P

Gość co ma bak sie meczyc w
wiadomo, ze sie wstawia najlepsze, ale niektorzy przesadzaja z photoshopem, a potem ZONK

Gość geeree
ej jestes jakis chory, najpierw piszesz ze pasztet a potem ze z uprzejmosci chciales sie umowic znowu?! jestes zabawny:D

Gość Radosław z Ciechocinka
Jaki z tego wniosek...? Nie poznawaj sympatii na sympatii :)

Gość taaaaaaaaaaaaaa
"nie robią zdjęc sylwetki" a po chuja ci to? abys wiedział co sobie podymac?????? jesli o to ci tylko chodzi to dobrze ze sobie nie masz co ogladac a te co w stawiaja figurke to pewnie ciebie maja w dupie :P wola innych :)

Gość wniosek z tego ze jak sie
facet nie spodoba to potem napisze ze baba byla pasztet

Gość natasha111
to juz wiem czemu nazywasz ja paszczurem:D po prostu chcesz sie wyrzyc ze dala ci kosza i w ten sposob ja nazywasz :P

Gość czyli dwa pasczury
się spotkały - szczerze to się ciesz bo z tego mógłby być tylko dinozaur :D :D

Gość taaaaaaaaaaaaaa
no to jest typowe przeciez....jak jakiegos masz w dupie i dajesz mu kosza tos "suka" odrazu :P

ja sie spotkalem z dwiema, tez mnie olały i mowilem to samo ze szmaty ,dziwki , paszczury :classic_cool:

Gość natasha111
hehe nie "suka" tylko "paszczur":D wet za wet hehe. widac babka musiala mu sie sposobac ale gdy dowiedzial sie co ona mysli na temat jego wygladu to zostala "paszczurem":D

Zawiedziony, ja miałam jeszcze gorzej. Po kilku spotkaniach z facetem z Sympatii ów "sympatyczny" przyznał się, że się "odmłodził" o... 10 lat! Okazało się, że zamiast deklarowanych 30 miał 40 lat. Chyba musiał używac super drogich kremów przeciwzmarszczkowych, bo na serio trzymał się świetnie i gdyby nie to, że pokazał mi swój dowód, w życiu bym mu nie uwierzyła, że ma 40 lat. Od tej pory Sympatię omijam szerokim łukiem.

Gość taaaaaaaaaaaaaa
no jak była takim paszczurem to po cholere do niej pisał.... ja bym urwała kontakt i fuuuuu no chyba ze chłopak był miły i miałby fajne zajteresowania to wtedy mogli bysmy zostac znajomymi i wogole ale to bym mu wyjasniła delikatnie no i szczerze raczej randki juz nie

Gość Ty nieeeeeeeeeeee
patrz na urodę tylko co ma się w sercu nie chciałabym trafić na takiego faceta jak TY żal.........

a ja wyglądam na max 25 a mam 30 i byłoby smiesznie gdybym twierdził że mam tyle ile mam, i tak żadna by nie uwierzyla

Gość taaaaaaaaaaaaaa
o wes daj spokoj jakis stary dziad :/ kolega tak ale cos wiecej to juz nie .... lepiej kogos takiego "samego" jak ty poszukac :)

nie szukajcie na portalach randkowych. Strata czasu kiedyś to przerabiałem... tam się ocenia ludzi po wyglądzie. Ludzie na chama mają przerobione zdjęcia nie ma pewności z kim się przyszło spotkać i są mega rozczarowania.

kapselko nie szukajcie na portalach randkowych. Strata czasu kiedyś to przerabiałem... tam się ocenia ludzi po wyglądzie ." a w realu to niby po czym

Gość szansa ze sie pozna kogos
wartosciowego na portalu jest taka sama jak w kazdym innym miejscu. Tylko , ze portale nakrecaja jakas chora konkurencje i mode na dodawanie sobie blasku i chwaly. A w ogole to niby co to ma byc ten "ktos wartosciowy". Ze sie szybko oswiadczy, czy ze zaplacic kilka rzchunkow w knajpie?

Gość prawdaaaaaaa
Ktoś wartościowy, to ktoś kto ma szczere intencje i niczego nie udaje.

Gość gość
kobiety to k***y

Gość gość
AUTORZE a Ty taki piekny idealny? pewnie tez sobie pomyslala "na zdjeciach fajnie wygladal,a przyszedl paszczur"