Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhikso

SAMSUMG DIVA - problemy !!!

Polecane posty

Gość tyhikso

Witam serdecznie ;) W maju (2010) kupilam sobie telefon - Samsung Diva. Zachwycił mnie wygląd tego telefonu i funkcjonalność ;) niestety - na tym sie skończylo. Niedługo po zakupie pojawił się strasznie irytujący problem - sprzęt się zacina! Jak piszę sms to nagle coś się stanie (zazwyczaj kiedy to jest dłuższa wiadomość), bo klawiatura przestaje się mnie słuchać! Niektóre "klawisze" (a raczej miejsca na ekranie) tak jakby się wyłączają i np. dotykam nr 5 a on w ogóle nie reaguje! wciskaja się wszystkie klawisze do okoła, tylko nie ten! Czasami kilka przestaje "działać" i wtedy muszę wyłączyć telefon (często poprzez wyjęcie baterii), włączyć ponownie i dopiero wtedy kontynuować pisanie (niestety - wyłączenie nie zawsze pomaga). Oddawałam go już 2 razy do naprawy i bez skutku! Za każdym razem kiedy odbierałam go z serwisu pełna nadziei, że może wreszcie isę udało to przez chwile popisałam i znowu BUM i nie reaguje... Niby błachostka, ale to jest strasznie denerujące, kiedy chce się komuś coś napisać a ekran telefonu ma swoje plany ;/ Może ktoś ma podobny problem? Albo wie co powinnam zrobić... Pozdrawiam!

Z tego,co wiem,to w salonie,gdzie kupiło się telefon,można go wymienić na nowy model po trzech awariach.To jest po prostu zepsuty egzemplarz,nie nadaje się do użytku.Moja mama od września również ma telefon Samsung Diva z perłową obudową i działa bez zarzutu.Żadnych problemów z pisaniem sms-ów ani innymi funkcjami.

Gość tyhisko
no wlasnie tez tak myslalam... do mojej ostatniej wizyty w salonie, kiedy juz w akcje desperacji poszlam do ekspedienta i powiedzialam, ze nie mam cierpliwosci do tego telefonu i co mam robic. M.in. zapytalam sie o to , czy jezeli zostawie go 3 raz i dostane go 'naprawionego' tak, jak poprzednio to czy bede mogła go wymienic. a on mi powiedział, ze raczej będa naprawiali do skutku... ;/ czy w jakiejs umowie jest podpunkt, ze po 3 naprawie mozna wymienic aparat telefoniczny? (jestem w erze:p)