Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona Jolanta w koronkach

Dobre produkty z biedronki

Polecane posty

Kupiłam dzisiaj deser "Wyśmienity" trójkolorowy, niebo w gębie :D a kosztował najwyżej 1,20 zł. :D szok!!! właśnie konsumuję kupiłam także ciastka Kruszynki, coś ala Pieguski 2,70, a dwa razy więcej i smaczniejesze :)

Gość ZiutekKrakowski24
No i serek heterogenizowany waniliowy!

dla mnie hitem jest ptasie mleczko czekoladowe-aczkoliwek zawsze tam brakuje jeden kostki.Może pakowacze podżerają?:-)

Nic nie mija :P i robaków w środku także nie ma :P

poczekaj do jutra, srake bedziesz miala taka ze z kibla nie wstaniesz 3 godziny pod rzad.

Gość a ja uważam ze i chusteczki
serek president ze szczypiorkiem ok 4 zł za duże pudełko pychotka

posrać to sie można nawet po super domowym żarciu-także nie przesadzajcie:P

Teraz testuję sok pomarańczowy i tutaj również szok, dobre :D po co ja tyle lat przepłacałam i kupowała jakieś Tymbarki :o zaraz do testu idzie prażony i solony słonecznik ale drogi 2,60 :o

sosy Culineo, jak nie ma czasu można zrobić szybko pyszny obiad :) W biedronce sporo dobrych produktów mają począwszy od papieru toaletowego po piwko ;)

Gość wiosna ech kiedy ta wiosna
Moja TOP lista :) - platki kosmetyczne 120 szt (nierozwarstwiające się) 2,99 - wkładki hig zapachowe pakowane pojedynczo - 30 szt za ok 3 zl - salami pakowane - 3,99 - pop corn 1,99 (duży i solony odpowiednio) - warzywa na patelnię - mrożona fasolka szparagowa - sok Plum (jabłko-brzoskwinia - ok 3 zl Lubię robić tam zakupy, bo mają dużo naprawdę dobrych jakościowo i tanich produktów :)

Tam wyraźnie jest napisane że braki w czekoladkach to nie wina pasibrzuchów na taśmie tylko kontroli wagi która nigdy nie przekracza tej podanej na opakowaniu.

Jestem rozczarowana waszą podstawą :O zero patriotyzmu, wolicie wspierać Portugalską pseudo gospodarke o wątpliwej kondycji.

ja też ostatnio przerzuciłam się na biedronkę, tam naprawdę jest taniej :) Mleko można kupić za 1.90 zł, dobre mają wędliny, smaczny serek do smarowania pieczarkowy lactima za ok 2,60, bodajże delikate ze szczypiorkiem też za ok 2.60zł, tak samo jest z napojami. Orango naprawdę dobry (prawie jak fanta:P) za ok 2.20 zł, Lemo też chyba za 2,15 a smakuje prawie jak sprite :P No i mają jeszcze taniego tymbarka w dużej butelce, chyba za 2.99 czyli ok 2 zł taniej niż w innych sklepach :)

każdy kupuje tam gdzie jest dosyć tanio a towar dobry ;) dobry mają chleb tostowy, ser żółty i polędwice :) podpaski i tampony też są ok a i oczywiście maszynki jednorazowe do golenia http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

Gość master bo tak jets i koniec
produkty z biedronki pochdza z polski a przynajniej firm uwazane za polskie :O w lidlu np na kazdym ich produkcie pisze ze jest z niemiec :O a poza tym biedronka idzie np do Laysow albo hortexu czy tymbarku, wedla czy jutrzenki i mowi, ze kupi od nich milion sztuk sokow, czekolad, czipsow itp itd ale zamiast 2,5 za sztuke zaplaca po 1,5, wtedy te firmy wypuszczaja swoje produkty pod inna szata graficzna i z napisem: dla biedronki i wychodzi na to ze kupujecie soki hortex za cwierc ceny mniej :P

parówki drobiowe spożywa mój pies, ale też mu czasem podżeram :) aaaa no i piwo mają naprawdę tanie :) tyskie chyba 2,55 jeżeli dobrze pamiętam, a mieli nawet w tamtym miesiącu taką promocję, że desperados był za 3 zł (w żabce 4,50) i duży heineken też ok 3zł :) Frytki proste mieli po 3,60 ale zdrożały już do 4 :(

Cytrusowy Kutas - racja :O Byle szajs można im wcisnąć :O A nasza podupadająca gospodarka tylk na tym traci a zyskuje Portugalska gospodarka o wątpliwej kondycji.

Wkładki higieniczne, takie w różowym pudełku, są świetne. Ciasteczka Bonitki- super. Za tymi a la pieguski nie przepada, czuję trochę proszek do pieczenia. Morele suszone, żurawina, słonecznik- zwykły i prażony. Soki Pycholandie, zwłaszcza żółta, sok porzeczkowy Czarne Perły. Grubo krojone chipsy. Owoce zawsze mają świeże. To tylko największe przeboje które mi przychodzą do głowy w tym momencie, oprócz tego kupujemy tam nabiał (mleko, sery, masło, śmietana, jogurty). Za to papieru toaletowego na pewno nie polecam ;) W Biedronce naprawdę można zrobić zakupy dla 2 dorosłych os. na tydzień (takie ze dokupuje się tylko pieczywo), razem ze słodyczami, sokami, owocami, warzywami, urozmaiconymi obiadami i dodatkami do chleba, do tego np. chusteczki,jakiś detergent, za mniej niż 150 zł. Pokażcie mi hipermarket w którym to możliwe...

Gość lilka111111111111111
TYMBARK za 2.99 z biedronki jest tańszy poniewaz jest tam tylko 1,75l a nie jak wszędzie 2l ale i tak go kupuje zgrzewkami

Chciałam kupić gotową lasagne za 11 zł na 4 osoby, tylko podgrzać ale nie jestem przekonana. Jadł ktoś?

I dlatego nie kupuje w Biedronce, wspieram rodzimą gospodarke, zakupy robie w osiedlowych delikatesach, mila obsluga, zawsze swieze warzywa i owoce, piękne czerwone jabłuszka, smaczne i słodkie bo polskie, i co najwazniejsze tylko na naturalnych nawozach, smaczne parowczeki 100% drobiowe, z polskiego drobiu wybiegowego a nie swinskie ogony, no i oczywiscie swiezutkie mleko biale z polskiej wsi od krowy maliny, zadnych konserwantow i sztuczych baranwnikow.

Gość jbmhjmm
nbmmbvnm

Gość wez sobie pare kropel krwi
a od kiedy to biedronka jako slep ma swoje prdukty??? kurva portugalczycy zaltwaja nam te same produkty, ktore w innych marketach sa za polowe drozej, oni maja taniej a jeszcze kurva zle i niedobrze bo portugalczycy sie wzbogacaja :O w doopie to kurva mam, nawet arabom zaplace te kase jezeli to ja mam taniej, nasz yebany rzad ma nas w doopie, podnosi podatki, zabiera ulgi a ja mam ich jeszcze kurva spoonsorowac?? albo was za taki rzad jaki wybieracie??? tylko narzekac i jeczec kurva potraficie zawsze cos wam zle i niedobrze pazerne pasozyty :O