Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalona Jolanta w koronkach

Dobre produkty z biedronki

Polecane posty

wiecie co, szczerze to mało mnie to interesuje, że jakiś tam portugalski koncern się wzbogaca. Idąc do leclerka na zakupy i wydając tyle samo co w biedronce mam w koszyku prawie dwa razy mniej zakupów. Od kiedy ceny poszły tak bardzo do góry mam dosyć płacenia darmozjadom i wolę kupić coś co kosztuje mniej a jest podobnej jakości. Nie mam zamiaru więcej płacić za reklamę i za markę, bo tylko za to się płaci

Ja lubię te kaszki owocowe Mleczny start ,choć pewnie z kaszką nie mają nic wspólnego :D

Gość ja tez czuje w tych
pieguskach biedronkowych proszek do pieczenia ale ogolnie lubie produkty z biedronki

Kupuję w biedronce i lidlu i szczerze to średnio mnie interesuje, że wspieram obczyznę. Kupuję tam, gdzie jest tanio. Z biedronki uwielbiam hmmm pasty do kanapek np. jajeczna robione przez Lisnera a o wiele tańsze, ponad to ciasteczka kruszynki(?) czy jakoś tak. Mleko, sery żółte, jogurty, uwielbiam też ich orzeszki w czekoladzie, jest ich mega dużo, a kosztują chyba 4zł. Mają też dobry, a tani papier toaletowy :) Moje ostatnie odkrycie to maseczka oczyszczająca za chyba 5,99 robiona przez bielende(?) wg opini na forum wizażu, ja się tam nie znam, ale naprawdę działa.

Gość 5566778899900
moja lista ulubionych produktow z biedrony - chipsy top chips grubo krojone - cola original - pasta z lososia - oliwki zielone i czarne - dziki losos mrozony - frytki proste - podgrzewacze zapachowe pomaranczowe i waniliowe

Gość szalona Jolanta w koronkach
...i mają fajne, śmieszne reklamy ;) mają też dobre mrożone krewetki za 10 zł :) kupiłam też "żywy" szpinak ale uważam, że drogo 3,70 zł :o mają dobrą wołowinę :) 500 g za 10 zł, pokrojone ;)

Gość Szpanować to można
jeżeli ktoś czuje potrzebę,samochodem,domem czy ciuchami,trzeba być zjebem do kwadratu,żeby czuć,że się szpanuje w marketach spożywczych.

Carrie -ja tam nie wiem innym , ale mnie smakują :classic_cool: wcinam je już drugi rok i żyję ,jak zacznę umierać to dam ci znać jakby co się przygotujesz na odejście :D

Ohydne oleje biedronkowe są sztucznie barwione i zagęszczane, a oleju tam tyle co kot napłakał, olej kupuje tylko w osiedlowym sklepie spożywczym "Polskie delikatesy" Olej rzepakowy z najlepszego polskiego rzepaku z polskich pól, albo słonecznikowy ze złocistych polskich słoneczików z dziewiczych polskich pól i łąk złocistych, jogurty smaczne i pożywne wielowocowe, truskawkowe albo owoce leśne, duże kawałki owoców, naturalne składniki, smaczne i pożywne z natralnych owoców polskiej ziemi, albo smaczne sery twarogowe prosto z podhala lub kujaw, smaczne do chleba oraz jako pozywna przekąska.

Gość kkjh,
mnb

Gość ja tez czuje w tych
Muzeumianka------->>>>>> jaka ty jestes pierdolnieta:O

Gość jjjjjjjjj jjjjjjjjj
ja lubie stamtad mozzarelle w kulkach, wędzonego łososia, pieluchy dada, tatar z morlinów, jajka maja tanie, mleko laciate tez taniej, wedliny drobiowe czasem tez tam kupuje. Maja takie cos, kilka lat temu jadlam, w puszkach za kilka zlotych chyba cos w stylu np ryba w sosie 1000 wysp, calkiem smaczne :) za to nienawidze tych ich nektarow do picia, soki jeszcze ujda,ale wole zrobic w sokowirowce albo kupic tymbark hortex czy fortune. Pyszne maja ciastka maślane Misie, popcorn do mikrofali i ogolnie lubie sie tam czasem wybrać bo maja sporo towarow kiepsko dostepnych w inych marketach nie mowiac o sklepikach :) aha i chyba tez tam kupowalam taka bagietke z maslem czosnkowym do piekarnika na grzanki, super. No i dla studentow spoko mega pizza, ale bez dodatkow we wlasnym zakresie bywa ciezko :D

Obrzydliwe ciastka biedronkowe suche, przeterminowane z czeklada beznadziejnej jakosci, zawierzaja niezliczone barwniki, konserwanty i inne sztuczne skladniki, Znacznie bardziej wole kruche ciasteczka maslane przepisu babuni, do zakupienia na wage w lokalnym spozywczaku, tanie, lekkie i pozywne, a co najwazniejsze bez sztucznych skladnikow, wypiekane z najwyzszej jakosci skladnikow i mąki wytwarzanej ze złocistej polskiej pszenicy z polskich pól z polskiej złocistej i czystej wsi.

Gość 2minutykonieczności
w biedronce... tylko po wino:) ciekawe można czasami dostać

mają jeszcze jogurty 7zbórz za 1,79 a w leclerku są już po 2,20 albo 2,30. W ich parówkach przeraża mnie tylko mięso oddzielane mechanicznie :O no ale jam mam za 4 parówki jedynki zapłacić 5zł to już wolę te biedronkowe :O

Gość 2minutykonieczności
hehe i żyć iluzją ;)

Ja lubię bananową i waniliową a mąż przepada za truskawkową :classic_cool: malinowa pachnie i smakuje jak stare skarpety :( Mój patent na zalewanie kaszki ,wsypać kaszkę i dolać troszkę wody ,zamieszać znów dolać troszkę,zamieszać i tak do oporu .Lubię gęstą ,jak wlejesz na raz całą wodę to siurki ci wyjdą :( Mięsa nie kupuję w biedronie ani żadnych spożywkach ,mam swojskie od gospodarza :)to samo nabiał ,prócz sera żółtego i oczywiście mojej kaszki Mleczna dolina :)

Eh no wlasnie troche za rzadka wyszla, ale i tak powiem Ci, że mi smakuje. Nastepnym razem zastosuje sie do Twojej rady. A zrobiłam bananową. :classic_cool:

Wiem, planuje rozpowszechniach polskie produkty w europie. MIęsa biedronkowe to nic innego jak GMO i sztuczna zywnosc ktora karmiono swinie i kuczeta, najlepsze sa poslkie mięsiwa, naturalne, smaczne, pozywne, z polskiej świni różowej hodowanej w najlepszych warunkach na naturalnej paszy, ubuj przeprowadzany byl w warunkach sterylnych i godnych a nie w jakims szalasie jak dzicz z afryki, dobre sa rowniez polskie kurczaki pieczone na roznie. Polskie mięsiwa to 100% mięsa a nie jakies pazury kacze albo indycze pióra.

Gość beataaaa125
leze ze smiechu jak Cie czytam, muzeumianka :D prawie jakbym czytala Pana Tadeusza, pola malowane zbozem rozmaiten, wyzlacane pszenicą, posrebrzane zytem...

Gość 2minutykonieczności
i jeszcze żelki- te nadziane:)

Muzeumianka Ty to chyba jak idziesz do warzywniaka to bierzesz żółte papiery pod pachę :D A propos nie zapomniałaś dzisiaj o niebieskiej tabletce :P

te ziemniaki na frytki pewnie też tym świństwem karmią :O

Ja mam sentyment do tych kaszek,jak byłam mała tato kupował mi taką kaszkę Milupę owocową zalewaną wodą i takie wspominki młodości sobie robię zając się biedronkową kaszką :D