Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak w Szwecji

Poznam Polke ze Szwecji

Polecane posty

Gość Polak w Szwecji

jak wyzej

Gość prawiki i starzy kawalerowie
w jakim celu?

Gość Polak w Szwecji
w celu poznania:-)

Gość rj403490jr403
one tam wola tubylcow

Gość Polak w Szwecji
Moze i tak ale pomyslalem sprobowac tutaj

Gość olka z olkusza
a co proponujesz jak już poznasz?

Gość Polak w Szwecji
Przyjazn,zwiazek,milosc.czas pokaze

Gość olka z olkusza
nic nie napisałeś ile masz lat i jak wyglądasz. może daj swoją fotę, to zobaczymy czy warto się dla ciebie wysilać :)

Gość Polak w Szwecji
Jestem przed 40 jestem wysoki,wygladam normalnie. A jak Ty wygladasz?

Gość olka z olkusza
ja jestem za młoda dla takiego starca, jak Ty. mam 25 lat, wyższe wykształcenie i dobrą pracę, no i chłopaka o rok starszego. a Tobie potrzebna kobieta zbliżona do wieku. byłeś już kiedyś w związku? pytanie to zadaję z czystej ciekawości.

Gość Polak w Szwecji
Rozsmieszylas mnie tym starcem :-D Tak bylem w zwiazkuale nie rozumiem co to ma do rzeczy?

Gość Polak w Szwecji
Poza tym skoro masz chlopaka to nie bardzo rozumiem dlaczego sie udzielasz w tym topiku

Gość olka z olkusza
ano ma. żeby poznać kogoś nowego, należy działać rozważnie, ale i też napisać coś więcej o sobie, o swoim wyglądzie [gdzie ta fota? :P], swoich zainteresowaniach, pracy, wykształceniu...czyli dać pełne informacje o sobie. wtedy możesz liczyć na powiedzmy ;) poważne potraktowanie oferty. tylko, ja tak sobie myślę, która naiwna kobieta, da się złapać na literki ? w rzeczywistości bowiem możesz mieć wygląd koczkodana z grubym tyłkiem, czającego się w necie zboczeńca, który udaje innego niż jest naprawdę :P

Gość olka z olkusza
zapominasz starcze, że to jest forum, i mogę się "udzielać" gdzie chcę :P

Gość Polak w Szwecji
A udzielaj sie ;-) Na tematy typu wyksztalcenia,wysylanie fotek itp pisze sie raczej prywatnie. Akurat Tobie nie musze udowadniac bycie lub nie bycie koczkodanem,prawda? Zreszta skad mam wiedziec czy nie jestes fochliwa zdewociala50 paro latkaszukajaca wrazen

Gość olka z olkusza
ja nie muszę bać się o to, co napisałam. mam tyle lat ile napisałam. nie rozumiem tylko jednego - dlaczego napisałeś ten temat? myślisz, że Polki mieszkające w Szwecji rzucą się na starca, który w swej desperacji pisze na forum kafeterii? jesteś w błędzie. starcy są śmieszni, zwłaszcza ci, którzy uganiają się za młodszymi. aktorom, to jeszcze uchodzi. lecz wątpię by te młodsze naprawdę kochały tych facetów stojących nad trumną. :D

Gość Polak w Szwecji
Nigdzie nie napisalem ze szukam mlodszej kobiety, a moja desperacja jest tak samo prawdziwa jak Twoje wyrzuty sumienia wzgledem chlopaka siedzac na kafeterii. Czyli zerowa.... P.S Nie jesden 20paro latek przy mnie to starzec Pisanie do kogos kto znajduje sie w drugiej polowie trzydziestki ze stoi nad trumna swiadczy o Twojej ubogiej inteligencji.

Gość olka z olkusza
wyjaśniam, jestem aktualnie w pracy. nie przeszkadza mi odpisywanie na twoe posty, i nie czuję się winna wobec mojego chłopaka w żadnym calu bowiem jest to zwykła wymiana zdań, a nie chęć złowienia jakiegoś durnia, który wypisuje brednie na kafe :P o moją inteligencję się nie martwię :D jesli zaś chodzi o inteligencję, którą chciałeś się wykazać, to mam zastrzeżenia do toku myślenia, starcze.

olka z olkusza Ale z Ciebie "tempak". Mniejsza o autora i caly watek ale twoja glupota jest porazajaca.

Gość olka z olkusza
brail - sądzę, że twoja też, niestety :P

Gość Polak w Szwecji
Nawet mnie nie znasz a juz piszesz - starzec - duren Najlepsza obrona jest atak,masz jeszcze jakies epitety?:-D

Gość olka z olkusza
te epitety były potrzebne po to by otworzyc ci oczka na rzeczywistość. masz już otworzone, to w porządku :D

Gość Polak w Szwecji
Brail jezeli sie nie myle to wybor tematow jest dowolny

Gość Polak w Szwecji
Twoja frustracja lub epitety nie dzialaja na mnie. Milo sie zabija czas smiechem z Twoich wpisow:-P

Ola - no jeszcze istnieje mozliwosc ze jestes zwyklym trollem. To by w sumie tlumaczylo bezpodstawne wycieczki osobiste pod adresem autora. Tak czy siak twoje posty przesiakniete sa najczystszej postaci glupota. Do autora. Olej trola - szkoda czasu. Pozatym czemu tak drastycznie sobie zawezac pole manewru ? Co jest nie tak ze szwedkami ?

Polak w Szwecji - mogles mnie zle zrozumiec. Mowiac ze mniejsza o ciebie i twoj temat mialem na mysli ze problem jako taki mnie nie interesuje. Nie uwazam go natomiast za glupi.

Gość olka z olkusza
marny to topick, w którym autor nie potrafi dyskutować tak, żeby zaintersować nim reszty ludzi przebywających na forum. :P Polaku ze Szwecji, głęboko współczuję pomysłu na topick, jak i komentarzy, które tworzysz pod innymi nickami. nie mam zamiaru zapełniać tego topicku, bowiem jest marny. powodzenia, w znalezieniu naiwnej, która nabierze się na to, co piszesz. żegnam 🖐️

Z Toba Olka nie mam zamiaru dyskutowac,bo to szkoda czasu. Nie tworze komentarzy pod innym nickiem bo jestem tu pierwszy raz. Marny topick? Nie psuj sobie nerwow i nie zagladaj;-) Proste? :-D

No to teraz udalo ci sie przyciagnac moja uwae, coprawda powstanie z tego calkowity offtop ale z checia poslucham co jest nie tak ze szwedkami ? Z czystej ciekawosci coby miec poglad czym sie mit od rzeczywistosci rozni ? :)