Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak w Szwecji

Poznam Polke ze Szwecji

Polecane posty

Offtop ,offtopem ale pogadac mozna. Ten obraz wogole skandynawek pieknych opalonych istnieje tylko w filmach A tak naprawde to szwedi nie dbaja o siebie wcale. Wiadomo jak sie wyglada po wciaganiu codziennej pizzy ,wora chipsow oraz 2l coli. To tak krotko :-D Z innej beczki, to lepiej miec 3 psy i 2 koty niz faceta.

No ale to straszne generalizowanie. To tak jakby powiedziec ze wszystkie amerykanki sa spasle bo spory procen spoleczenstwa amerykanskiego ma problemy z nadwaga. Nie wieze ze nie ma ladnych szwedek. A jak tam z ich charakterem ? Skandynawia to jak rozumiem z facetem po mesku sie napic potrafia. I nie gadaja pewnie za duzo. Prawie ideal ;)

Gość pejla
a do Polski nie mozesz przyjechać ? nie masz rodziny w niej ?

Oczywiscie ze istnieja wyjatki. Ale z tego co widuje tu na ulicach lub w pracy to nie jest ciekawie. Co do reszty to tez sie nie zgadza.

Mieszkam tu kupe lat,mnostwo kuzynow w Polsce mam itd. Oczywiscie ze moge przyjechac do kraju. Pojawiam sie w Polsce tak 2 razy w roku

Gość pejla
no to jaki problem, czy trudno spotkac jakąś wartościowa dziewczyne i zaprosić ja do siebie później na jakis czas. A może jej sie spodoba i zostanie ?

Gość tylko nie ze Szwecji
kobietki, pisałam z takim fałszywcem, poznaliśmy się w necie, pięknie pisał i pięknie mówił, bo mieliśmy też kontakt telefoniczny, niby rozwodnik z synami, zapraszał do siebie, och i ach! po jakimś czasie postanowiliśmy się poznać, ale wolałam, by przyjechał do Polski, zgodził się ogólnie był sympatyczny, miło spędziliśmy czas, odwiedziliśmy kilka pięknych miejsc później przysłał mi jakieś życzenia czy żarty, wysłał to hurtem do wielu osób, nie wiem dlaczego to zrobiłam, ale zaczepiłam delikatnie kobiety i okazało się, że facio harem sobie tworzył w Polsce

Gość pejla
bez przesady, ciągle wyjeżdżja zawsze musi byc ten pierwszy raz

Gość pejla
Moj maz pracuje w Szwecji tez przyjezdza 2x w roku, a ja narazie do niego nie dolacze, bo mam chora mame i musze sie nia opiekowac, ale jak przyjezdza to dziewuchy zawsze sie napatocza nawet jego dawne kolezanki.

Gość pejla
no ta ja Cie naprawde nie rozumiem :o przez tyle lat tam jestes masz oszlifowany język, kase masz ...to coś nie halo z Tobą. Zastanawia mnie jedno...bedąc tyle lat za granicą doskonale piszesz po polsku, a nawet umiesz robić emotki.

Gość bieeedroneczka
a ja bym Cie chetnie poznala,tylko,ze nie mieszkam w Szwecji:-( ale pozdrowionka cieplutkie Ci sle🖐️

Gość snaperss
ja jestem w Szwecji ale nie chce nikogo poznawac w ten sposob, po pracy mam czas to moge sobie go roznie urozmaicic i widze kogo poznaje.

Gość snaperss
nie wierze ze nie masz wolnego dnia w tygodniu a poza tym nie pracujesz 24 g na dobe.

Oczywiscie ze nie pracuje 24h na dobe. Nie rozumiem skad takie antynastawienie . Po jakims czasie mozna sie i tak spotkac wiec w czym problem?

Gość snanssor
Trio X bjuder p hemliga gster och musikaliska verraskningar.

Gość snanssor
Tja, som nstan alla

Gość snanssor
🖐️