Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polak w Szwecji

Poznam Polke ze Szwecji

Polecane posty

Gość bieeedroneczka
no to chetnie Cie poznam:-)bo cos czuje,ze chyba ciebie szukam

Gość alkot
Jakos temo maila nie widac a blondynka nie jestem:P Moze tu popiszemy?:)

Gość alkot
To napisz moze cos o sobie,jakiego jestes stany cywilnego:P jakie masz wymagania odnoscie kandydatki?

Gość alkot
Kolego nie wysililes sie:PMiales napisac cos o sobie,o swoim zyciu,pasjach,co lubisz,jaki jest Twoj gust Musi byc jakis punt zaczepienia a tak to nie wiadomo z kim mam doczynienie.lubie pierwsza wstepna selekcje zrobic Lece na poranna gimnastyke.Zajrze pozniej moze bedziesz bardziej otwarty:)

Gość oslosjana
Napisz w jakim mieście mieszkasz / napisz jeszcze swoje wymiary : wzrost waga, czy mieszkasz z rodzicami itp.Wydaje mi się że to powinieneś zrobić juz na początku. Tzn napisać coś więcej o sobie a nie tylko"poznam polke"

Gość dobry sposób ?
siema! wpisałem na google:"metoda na oszukanie ruletki" wyświetliła się strona z systemem. Myślicie, że to działa? zarejestrowałem się w kasynie i na razie wchodzi, ale gram na nieprawdziwą kasę. chyba wpłacę. Spróbujcie i Wy!

Jak dla mnie to na 99,9% autor nie wyjechal do Szwecji bedac dzieckiem. Po pierwsze - za dobrze pisze i sklada zdania po polsku. Po drudie - jesli wyjechal bedac dzieckiem to bylby zintegrowany ze szwedzkim spoleczenstwem i nie szukalby tutaj znajomosci Po trzecie - skad podejsie Polka to Polka? Rodzice mu tak wmowili? Po czwarte - podaje polskiego maila???? Po piate - szwedki dbaja o siebie I tyle....

ciekawska:-) Po pierwsze dbanie o ojczysty jezyk Po drugie jedno z drugim nie ma nic wspolnego Po trzecie mentalnosc i podejscie do zycia Po czwarte moge podac szwedzki mail,co za roznica? Po piate nawet nie wiesz jak sie mylisz I tyle....

oslojana Mieszkam na poludniu Szwecji w malutkiej miescinie:Ekeby Wzrost 180, waga 80 pare kg Na wiesz,:-Djestem po trzydziestce,dziwne byloby nadal mieszkac z rodzicami.

Moge sie wtracic co do tego ze szwedki " dbaja o siebie ?" oczywiscie sa fajne dupy , ale wystarczy ... Wsiasc w piatek wieczor do tunnelbany by znalesc jakas obrzygana , posmarkana " fuuuuuuuuj " albo cos w tym stylu szwedka ktora jest gotowa dac dupy . Tyle w tym temacie ^^

Do polaka - No to utwierdziles mnie w moim przekonaniu... Wiesz, skandynawowie ogolnie jak podaja nazwe miejscowosci (jesli jest to mala miescina czy istnieje kilka o takiej samej nazwie) podaja dla ulatwienia komune lub lan.... Widac u ciebie polski tok myslenia. Sorry, mnie nie przekonasz. Do Adama - to samo mozna powiedziec o polkach

W googlach sobie sprawdziles?? ;-) W tej chwili od 14 lat mieszkam w NO, ale mieszkalam kilka lat w Uppsali. Moj maz jest Szwedem.

Wiesz nie bardzo mnie inreresuje co uwazasz. Zawsze mozemy popisac po szwedzku,zapewniam ze pisze tak samo dobrze jak po polsku.