Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amfetamina_to_ja

Dlaczego on to zrobił?

Polecane posty

Regres, dobrze radzisz, ale nie ma gwarancji jak się facet zachowa w obliczu wyprowadzki najbliższych osób, może być np. agresywny" Może być i tak ... nie wiem jaki ma charakter,czy jest wulgarny i agresywny To juz trzeba byłoby spytac autorki ... Jesli tak jest to faktycznie może będzie lepiej zostawic kartkę i sie ewakuować juz teraz :)

Gość amfetamina_to_ja
Wiem o tym. Tak samo jest z alkoholikami. Alkoholik do końca życia będzie alkoholikiem.

Gość amfetamina_to_ja
Ostatnio właśnie zrobił się trochę agresywny. Nie wiem czy był wtedy naćpany czy po prostu już mu te narkotyki taką wodę z mózgu zrobiły za przeproszeniem

Gość po Imprezie
Autorko, poczytaj sobie jak amfetamina działa na ludzi, poczytaj o uzależnieniach, może skontaktuj się z jakims ośrodkiem uzależnień i umów ma spotkanie. Najpierw powinnaś uzyskać jakąś wiedzę, a potem zdecydujesz co dalej, bo widzę, że błądzisz po omacku. Na razie zapewnij spokój i bezpieczeństwo sobie i dziecku.

Gość amfetamina_to_ja
Dzwoniłam do poradni i we wszystkim powiedziano mi że jeżeli uzależniony nie będzie chciał się leczyć to nie ma sensu żadna terapia na siłę