Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwarty muszkieter

moja żona i kochanka - obie są w ciąży...

Polecane posty

Gość czwarty muszkieter

Mam 25 lat. Moja żona 23. Jesteśmy małżeństwem od roku. Na początku wszystko było ok,przed ślubem znaliśmy się od dzieciństwa. Rutyna zrobiła jednak swoje.Oddaliliśmy się od siebie,mieliśmy coraz więcej cichych dni. Ola stała się oschła,nie chciała gadać.Pytałem,prosiłem,nic. I wtedy pojawiła się ONA. Była oderwaniem się od rzeczywistości. Zaczęliśmy ze sobą sypiać.Po jakimś czasie Ola znów była tą samą dziewczyną sprzed lat. Zaczęło się układać. Wyznałem jej prawdę o moim romansie z Igą. Wybaczyła. Z trudem,ale wybaczyła. Okazało się,że jest w ciąży. Wszystko było ok do momentu,aż odezwała się Iga z wiadomością o ciąży. Teraz obie są w odmiennym stanie - Ola piąty miesiąc, Iga trzeci. Cieszyć się czy załamać?

Gość dziwiacznie...
No to bedziesz mial 2 dzieci w tym samym wieku. A zona sie cieszy, ze bedziesz mial dziecko z kochanka??? Chyba raczej nie bardzo. Nie zazdroszcze...

Gość czwarty muszkieter
kochanka się cieszy - żona nie... i się nie dziwię

Gość dziwiacznie...
Zona sie nie cieszy ze swojej ciazy czy z ciazy kochanki?? A z czego kochanka sie cieszy to nie wiem, z samotnego macierzynstwa czy z tego, ze juz zawsze bedzie z Toba zwiazana?

Gość Kikakikka
faceci sa beznadziejni!!! :D jak mogles dopuscic do takiej sytuacji???? powinienes 100razy bzardziej uwazac robiac to z kochanka, jestes bezmyslny

Gość ulka.kulka
CZEMU KOCHANKA SIĘ CIESZY?? chciała Cię złapać na dziecko? Ale ty też głupi jak but jesteś

Gość dziwiacznie...
Poza tym nie myslales, ze tak to sie moze skonczyc??? NIe zabepieczales sie z kochanka czy celowo chciala Cie na dziecko zlapac?

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marne prowo

Gość a ja miałam takiego męża
i przez niego i jego kochankę mój syn urodził się martwy bo moja trauma zrobiła swoje...:( Jeśli to prowokacja to w kiepskim stylu, tragedie nie są powodem do głupich żartów.

Gość chytrylis
kombinuj, kombinuj teraz. Wszystko przepisz na rodziców, aby po rozwodzie niczego exżonka nie zabrała. Zmień prace, albo dogadaj się z pracodawcą, żeby płacił Ci minimum a reszta wiadomo 'pod stołem'.

Gość sdjkdlksgflhlk
Hahahahaha mysl głową a nie kutasem...skoro wziąłeś ślub to nie ma tak ze zonka sie znudzi to sie szuka innej. Ty pajacu!!! wyobrazasz sobie jaką krzywdę zrobiłeś żonie???i Bardzo szkoda mi tych dzieci które się narodzą...

Gość czwarty muszkieter
jasne,że się zabezpieczałem!!! ale jak widać nie daje to stuprocentowej gwarancji! dziękuję za krytykę. jeśli chcecie się dowartościować,to dawajcie jeszcze!

chytrylis jak czytam twój post to jestem za aborcją

Gość czwarty muszkieter
'' i przez niego i jego kochankę mój syn urodził się martwy bo moja trauma zrobiła swoje... Jeśli to prowokacja to w kiepskim stylu , tragedie nie są powodem do głupich żartów.'' tragedie? przepraszam bardzo,ale u mnie nikt nie umarł-przeciwnie-ma przybyć dwójka dzieci

Gość czwarty muszkieter
'' No to teraz musisz tyrać na dwie rodziny . Spotykałeś się z kochanką, po tym, jak żona wybaczyła Ci zdradę?'' Nie.

Gość czwarty muszkieter
ale skąd ja mam mieć pewność ze dzieciak żony jest mój? Iga to wiadomo - spała tylko ze mną. Ale Ola mogła miec kogos na boku. I co mam wychowywac cudze??

Gość Kikakikka
no to widac problemu nie masz skoro dla ciebie toi nie jest tragedia wiec gartulujemy swietnie ci sie poukladalo proponuje zeby kochanka zamieszkala z wami i bedzie sielanka jak cholera :D

Gość chytrylis
kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do czego Ty namawiasz teraz ! ma zabić swoje dzieci ?! Potwór z Ciebie i egoistka

Gość sdjkdlksgflhlk
chodzi mi przedewszystkim o zdrade zony...biedna kobieta. jak kobieta zdradza to jest szmatławcem najgorszym, dziwką itp... a ty zdradziles i co? współczucia oczekujesz? moze po główce pogłaskać?

Gość czwarty muszkieter
Nie to nie jest tragedia w porównaniu z tym,co się dzieje na świecie! Na aborcję jest już za późno to raz. A dwa,że nigdy bym na to nie pozwolił.

Gość czwarty muszkieter
do sdjkdlksgflhlk : nie oczekuję współczucia ! kpw?

chytrylis kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do czego Ty namawiasz teraz ! ma zabić swoje dzieci ?! Potwór z Ciebie i egoistka no tak, jakie to dla was typowe.....nie zrozumiałeś......ale to może nawet dobrze.

Gość mamućka
brawa dla tego pana masz sie czym chwalić..... gratuluje :)

ale skąd ja mam mieć pewność ze dzieciak żony jest mój? Iga to wiadomo - spała tylko ze mną. Ale Ola mogła miec kogos na boku. I co mam wychowywac cudze?? Hihihi! Potraktuj to jako pokutę:):):):)

jak autor wpadł z kochanką i żoną to widać nie należy do zbyt rozgarniętych osób. Oby dzieci nie odziedziczyły tego po ojcu.

Gość czwarty muszkieter
mysle żeby se trzecia na boku mieć,z ta tzrecią będę uwazał,te dwie niech szlak trafi :)))

Gość baltica93
wiesz co kasia,zobaczymy co ciebie czeka w życiu ;) łatwo oceniać innych póki się samemu nie dostanie kopa od życia. i co? lepiej ci?