Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulka1309

Mamy '89 zapraszam na pogaduszki!

Polecane posty

Gość aniulka1309
Hej dziewczynki ! Jak tam u Was początek dnia? Mój maluszek ma teraz drzemkę,więc piszę :)

Gość zimna cola
Witam, jestem rówiesniczką moge się przyłączyć? Pozdrawiam Wasze pociechy.

Gość aniulka1309
witamy nowa koleżankę :)

hej laski:) wpadłam tylko podczytać ale mnie krew zalewa jak czytam posty kilku osób... Też jestem rocznik 89:) i uwaga.. mam dwoje dzieci!!:D Starszy synek 1,5 roku, młodszy 3 miesiące:) studiuję, jak jest możliwość to pracuję (obecnie na macierzyńskim jestem). I sorry ale nie powiem o sobie, że dziecko wychowuje dziecko.. Jestem zadowolona z sytuacji w jakiej jestem - nie zamierzam się rozstawać z moim (co założyła koleżanka iwona) bo nie po to ślub braliśmy. Studiuję bo nie widzi mi się życie tylko przy garach. Może i chwilowo nie wyjadę na wakacje czy nie pójdę na każdą imprezę ale dzieci to wcale nie jest aż takie ograniczenie!! A co do rozmawiania o kupkach.. prędzej czy później każdego to dopadnie:) i nie widzę różnicy czy będę rozmawiać o nich teraz a za kilka lat cieszyć się dużymi dziećmi i pełnią życia a sytuacją odwrotną:) Albo wiecie.. widzę - teraz nie mam problemów z utrzymaniem ciąży bo jestem młoda i zdrowa, kiedyś będę rozważniej imprezować - bo to do czego ciągnie niejedną osobę w naszym wieku nie będzie mnie kręciło parę lat później. Sorry- same pozytywy:) Mamuśki trzymajcie się:) pozdrawiam!

Gość Hand Cream
Czesc dziewczyny :) ja tez jestem rocznik 89 i jestem w 24 tygodniu ciąży :) w czerwcu bronie licencjata i mieszkam u rodziców razem z moim chłopakiem on pracuje ja nie bo studiuje dziennie :) Moj synuś powstał z wpadki ;) ale bardzo się cieszymy i nie mozemy doczekac sie maluszka :) bardzo chetnie porozmawiam z wszystkimi mamami :)

hej dziewczyny :] ja tez jestem rocznik 89 i chcialabym do was dolaczyc jesli mozna . Jestem mama Emilci ktora 23 lutego konczy 16 mc :] i jest najukochanszym urwiskiem pod sloncem :] co tam ciekawego powiecie ?? :)

Gość lowkatrabum16
życzę wam wiele radości z pociechami szkoda ,że moja siostry nie mają jeszcze dzieci chciałabym być już ciocią ;] one rocznik 87, 88 , 89 A o dzieciach to jeszcze nie ma mowy :) rozumiem ,że są ciezkie sytuacje ,ale im to sie nigdzie nie spieszy .... a szkoda .

Gość lowkatrabum16
widze ,że nikogo nie ma...

Gość aniulka1309
Dziewczyny jesteście?

Hej dziewczynki :D Pozwolę sobie się do was dołączyć. Jestem rocznik 88 a moja córcia jest z 2006r czyli ma 5 lat ( w kwietniu skończy). Dziwią mnie takie osoby jak ta cała iwona.... które wszystko najlepiej wiedzą :/ Ja urodziłam córkę w 2kl liceum. Łapy do państwa nigdy nie wyciągałam. Mieszkałam z rodzicami przez 1,5r- mój mąż był w wojsku itp... ale płaciłam połowę rachunków, czynszu... teraz wyprowadziliśmy się do innego miasta ( mój mąż jest wojskowym), wiedzie nam się dobrze, ja pracować nie musze ( tylko chcę). I jakoś nie sądzę, żeby miał mnie zostawić :d Jak to "mądra" iwona pisze.... ale cóż, ona na bank wie lepiej :D

Ja też rocznik '89 :) Mam miesięcznego synka i niczego nie żałuję :) Nie rozumiem niektórych postów bo każdy powinien interesować się swoim życiem bo co może wiedzieć o kimś obcym ? Nie ma to jak szybka krytyka oparta na tym kto ile a lat...

Gość izia87
jestescie mamy teraz mam troche czasu gotuje sobie zupe dietetyczna bo mały ma skaze białkowa:(i to co najbardziej lubie czyli słodycze musiałam odstawic:(