Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

DO koleżanki o nicku taajasne

Polecane posty

Gość do wkrótce mama
marny podszyw hehe...taajasne czym sobie zasłużyłaś, że aż Ci nicka skradziono i wmawia się jedzenie kupy?:p ale niektóre baby to są durne, chyba nudzi się wielu...pozdrawiam, gratuluję maluszka!:D

dzieki :) czym zasłuzyłam? - pewnie bylam dla kogos niemila ;) ale mi to zwisa. wszyscy przeciez widza roznice i tylko glupek moze myslec ze ktos nie odrozni oryginalu od podszywu :D

Gość do wkrótce mama
hehe no jasne, że każdy widzi, to raczej debilem jest ten, kto myśli, że tego nie widać:p zauważyłam, że dużo osób tutaj jest nielubianych, wystarczy, że się komuś sprzeciwisz albo napiszesz coś, co dla reszty jest niefajne lub się czymś pochwalisz i już masz przesrane i jesteś besztany...tak samo było z jagodą, pocisnęła parę razy za ostro kilku osobom i się na niej uwzięły, czasami jej współczuję, chociaż ona ma to w doopie głęboko:) ja dlatego stwierdziłam, że nie będę pisać pod czarnym nickiem, bo nie chcę, żeby jakieś idiotki z kafeterii mnie namierzały, łaziły za mną i mi robiły smród koło doopy, to tylko forum, a niektóre traktują je śmiertelnie poważnie i przez takie głupie laski ma się nieprzyjemności, miałam "przyjemność" obserwować kilka takich akcji, że nawet dane osobowe podawały lub robiły przypał w życiu prywatnym przez jakąś kłótnie na kafe...jak dla mnie to forum to dno, dlatego nie udzielam się pod czarnym...

ale nikt Cie przecież nie namierzy. bo i gdzie - na NK czy FB chyba :D IP? - w dobie Neostrady i IP zmiennego? niech sobie "namierzają", detektywi za dychę i peta :D a ze podawali dane osobowe - wiesz, te dane to trzeba by bylo zweryfikowac, bo napisac sobie ze "taajasne to Anna Kowalska z Białegostoku" to kazdy moze, a prawdy w tym tyle że łomatko :D ja wole czarny nick, bo pomarańczowy to właśnie albo głupie podszywy, albo zaraz "na czarnym nicku byś tego nie napisała" :D akcje typu "anty-Jagoda" są po prostu żałosne, chociaz mam wrażenie że część z nich rozkręca sama Jagoda na pomarańczowo ;)

Te akcje z Jagodą i Agata są poniżej jakiegokolwiek poziomu.... Juz się to nudne zrobiło. Ja mam też jeden nick i na kafe już 3lata się pod nim wypowiadam ale raczej rzadko pisuję