Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kennnedy4

Czytajcie co mi się dziś przytrafiło !! seks historia !

Polecane posty

Gość kennnedy4

zajrzałam na kawkę i ciasteczko do kawiarni, siedział tam pewien zajebisty facet z żoną, chyba starsza od niego, ogólnie nic specjalnego, a on mmmm , podeszłam ustawić się w kolejce chociaż nic nie chciałam kupić, bo już miałam, co chwila na niego spoglądałam ,ona siedziała do mnie tyłem więc nie widziała, on wyczuł , podszedł do mnie , ustawił się za mną, ocieraliśmy się o siebie, ze mnie już lały się soki, kiwnęłam na męską toaletę, od razu zrozumiał , poszedł , krótko po nim poszłam ja, nikogo nie było, rzuciliśmy się na siebie, zaczęliśmy namiętnie całować, weszliśmy do tego kibelka i zaczął mnie ostro brać, coś pięknego , byłam na maxa podniecona , uwielbiam taki spontaniczny seks!! na koniec powiedział " Piotrek,miło mi :) " ja mu na to "Kasia, również mi miło" chyba nie zasnę

Gość też kobietaaa
serio? a pomyślałaś o tym, że a) może mieć syfa i Cię nim zarazić? b) może zajdziesz w ciążę?

Gość kennnedy4
a). zawsze mam przy sobie gumki , nie protestował b). gumka+tabletki

Gość okurwajapierdole
chwalić się seksem w kiblu :O

Gość obudz sie dziewczyno
lunatykujesz i przepisalas swoj sen:D jak policze do trzech obudzisz sie i juz nic nie bedziesz pamietac....1........2............3...........WAKE UP!!!

Gość andrrrr
czy to przypadek że masz na imię kasia ?? :O chyba nie , każda kasia to kurwa :O

Gość kennnedy4
możecie sobie nie wierzyć.. ja się chciałam tylko pochwalić,bo jestem super zadowolona :D taki miły akcent dla tej szarej codzienności ;)

Gość kennnedy4
Tak naprawdę mam na imię Gienek i jestem na zasiłku:classic_cool: