Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafię dojść :/

nie potrafię dojść :/

Polecane posty

no liczylam kiedys po kryjomu czas;p w sumie wychodzi nam to w jedna piosenke:D

Gość nie potrafie :(
Mam ten sam problem : nie potrafię dojsc w czasie seksu choc moj facet piesci mnie tak jak lubię . Potrafi mnie doprowadzic tylko do orgazmu łechtaczkowego, aczkolwiek zajmuje mu to duzo wiecej czasu niz mi samej. I przyznam szczerze ze czasem mnie to irytuje jak tak dziala 15 min i nic . Kocham go dlatego staram sie czerpac przyjemnosc nie z samego aktu a z tego ze jest blisko mnie , ale to czasem juz po prostu nie wystarcza.

nie wazne czy bez gry wstepnej 3min?Chore.generalnie wolalbym zebys mi zrobila laske i peiscilbym cie,ap potem znow penetracja jakbym mial takie problemy:)

Gość kaRinKa_
ja też mam ten problem - jak Ferdek Kiepski wybieram się do pośredniaka już od prawie miesiąca, dochodzę jedynie do sklepu po Żubra :(

ta seks 3 min lod 1 h:)Dobra kolejnosc,koes potrafi sie ustawic,a lska 0 orgazmu.Dziewczyno przy mnie mialabys spazmatyczny orgazm i to nie jeden!:)

Gość ononaono
niestety wydaje mi się, że szukający ma rację, gdyby zależało mu na Twojej satysfakcji kolejność byłaby raczej odwrotna... rus1 przekażę ;)

nie on to ustawia tylko ja. gdyby najpierw byl lod z wytryskiem to potem bym go nie wpuscila do siebie :D

Gość ononaono
heh:) skoro to Ty wolisz tak a nie inaczej to zmienia postać rzeczy :D