Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak jest niestety

vkurvia mnie reklama rubipectu i głosik tej matki-polki

Polecane posty

A ten plasterek na piżamkę to jakim celu? A czy ktoś pamięta pierwsze reklamy TP w radiu? Pierwsza, którą usłyszałam zaczynała się: Ryyysiuuu, ale jak stąd wyjść? - Spuść wodę. Rodaku, pamiętaj że będąc zagranicą nie zawsze przyjdzie ci ktoś z pomocą, dlatego zawsze miej przy sobie kartę telefoniczną TP Sa. Jakoś tak to szło. Usłyszałam to jadą autobusem i popłakałam się ze śmiechu :) A Peszek wkurza mnie jak mało kto, co mnie kurna obchodzi, że ona nie ma czasu na seks, trudno kobieto, twój problem.

peszek tak tylko kokietuje, byłby chętny, to i czas by znalazła :D

plasterek zamiast inhalatora. Ma taki specyficzny zapach coś jak pulmex baby i można po nim oddech wziąć mimo zatkanego nosa choć na chwilę. Za to cena jest świetna 5 sztuk 20 zł (pewnie zależy od apteki też) Ja nie często slucham radia, częściej TV i nie wiem czemu ale mam wrazenie ze pani z reklamy asekurelli ma jakieś zajady na ustach. Już kilka razy próbowałam się w to wgłębić i za każdym razem ma te usta jakieś dziwne, ale za dobrze nie widać. Czyżby po asekurelli? :>

Aaa, no to nie słyszałam o takim wynalazku, już widzę ten plasterek i moje dziecko, dałabym mu pół sekundy :) A poza Peszek, to rozwala mnie ostatnio reklama - ale na pewno nie zauważy mojego lekkiego nietrzymania moczu. Rany boskie! Kto to wymyśla!

a najlepsze jest to,ze lek na rynku jest 10 lat,a babka mowi ze stosowala go moja mama,babcia itd....szkoda,ze jeszcze prababcia i praprababcia nie stosowaly.

o tak lekkie nietrzymanie moczu jest świetne :D:D:D i flu control który ma najgorszy smak bo to lek i ma działać a nie smakować. No to na bank go nie kupie bo mogli się wysilić i wymyślić coś co działa i smakuje w jednym :P Ogólnie teraz nic nie reklamują tylko leki. Społeczeństwo lekomanów.

taki sezon na reklamy lekow,w lato beda reklamowac lody,od listopada beda reklamowac prezenty pod choinke,od maja prezenty na dzien dziecka itd. Ja jestem takim konsumentem,ze jak zobacze jakas debilna reklame,to na 100% tego produktu nie kupie.

Może wychodzą z tego założenia, że skoro tak ciężko się dostać do lekarza, to trzeba się leczyć samemu. Rutinoscorbin członkiem rodziny - kolejny opad rąk. Moim nie.

bo ty nie masz "4 dzieci. wspaniałych dzieci" ani "nie jestes mama trojaczków" :) najgorsze jest to ze człowiek mimowolnie sie tego wszystkiego uczy i pamieta :)

No tak, znaczy się nie jestem grupą docelową :) Że też tak jakieś istotne informacje nie zostają w głowie równie długo jak te pierońskie reklamy :) Ja do tej pory pamiętam piosenkę z reklamy adidasów Sofix, a to było chyba z dwadzieścia lat temu :D

tak,albo te wspaniale reklamy z jezykiem wspolczesnej mlodziezy - jak mamusia idzie do sklepu z corka,z reklamacja sweterka,a nad glowa corki pokazuje sie chmurka z napisem: ALE OBCIACH. Albo jak ten chlopak przychodzi do domu i gotuje jakies jedzenia,bo przyjodzi jego "NOWA"...zenada po prostu.

Gość grrrr..........
Nie slucham polskiego radia i nie mam polskiej TV ale dzieki Wam poplakalam sie ze smiechu ;) ... :D

Gość simon templer
" mamusiu, a co ty mi przykleiłaś na piżamceeeee?" kurva, kulkę z nosa! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość do wkrótce mama
ale w ogóle czemu tak jest, że nie oglądam tv cały dzień tylko może łącznie z yyy półtorej godziny dziennie i pamiętam wszystkie reklamy...masakra jakaś, puszczają je co kilkanaście minut, w kółko i te same, a przy tym są tak głupie, że aż je człowiek zapamiętuje... ja lubię kota bez vat-u, bo jak moja córa (16 m-cy) to słyszy to tańczy i maszeruje pod ten rytm...a najbardziej lubię: adin złoty intjerniet, dwa s tjelefonom, tri miejtie oczy na, tie tieliebimkach:D hehehe a pamiętacie reklamę bez endu? bezendubezendubezendu bezenduuu!:D

jest jeszcze taka reklama - polozna Żanet Kaleta czy jak jej tam ... chyba tylko radio maryja tej reklamy nie puszcza :D

Gość mała_miiii
a mnie do szału doprowadza Katarzyna Herman jej mąż i syn. Bleeeeeeeeeee

Gość normalnie szok!
mnie też! nienawidzę tych reklam knorra z hermanową! wszystko gotuje na knorze, nawet święta na knorze zrobiła:D

Gość Asequrella, bleeeeee...
Asequrella...Matko, to wulgarne z wyglądu babsko z obszczypanymi warami i jej pager do brania pigułek...Jasne...Jak zażyje po zejściu z tej ścianki to już nie zadziała, musi kurna zażyć na uprzęży i jeszcze o tym prawić drugiej durnej.

Gość Vitasteron:)))))
No i VITASTERON oraz "zachęcające" lafiryndy. Wszystko opada, nawet po opakowaniu Vitasteronu, jak się na nie patrzy!

Gość waga nie ma tu nic do rzeczy
mnie najbardziej wkurzają: - aromaktiv, słodka mamusia i jej słodka córeczka do zarzygania - reklamy lidla w radiu, gdzie co dwie sekundy powtarzają cenę promocyjnego produktu, ostatnio leciało coś o cytrynach w stylu" kup cytryny za 1,44 kilo, bo jak nie kupisz cytryn za 1,44 kilo, to herbata z cytrynami które nie kosztują 1,44 kilo będzie gorsza od tej z cytrynami za 1,44 kilo" - spot trwa grubo ponad 20 sekund a cenę powtarzają ze 6 razy, rzygac się chce - vocaler, widze też wiekszość z was jej nie cierpi - reklama tv z always, spot jak dla 12 letnich dziewczynek (muzyka zwłaszcza, sposób śpiewania) na kanale disney o lalkach barbi, żenujące - reklamy w tv gzie proponuja jakiejść konsumentce spróbowanie nowego proszku do prania i plynu do mycia naczyń, a potem ona nie zamieni go już na żaden inny