Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaem

Czy ktos zgodzil sie na HIV z milosci?

Polecane posty

Gość Byrczek
Mówię Ci Słodziutka! Olej Frajera! Znajdziesz sobie lepszego i ładniejszego chłopaka z ogromnym kutasem, który Cię niczym nie zarazi! To, że ktoś jest chory nie oznacza, że masz mu od razu pozwolić penetrować pupkę tylko dlatego, że go kochasz! To nie jest zabawa! Pobzykacie się bez gumek z dwa miesiące, pół roku, a później razem się będziecie leczyć! A co gorsza znając facetów ciut lepiej - może Twój ukochany dojść do takiego wniosku, że skoro jest chory to juz mu nie zależy i nagle zechce "trochę pożyć" z innymi panienkami - a to tylko po to, żeby nie żałowac! Całuski Paweł

Gość Ankaem
Czuje ,ze zakochuje sie w Pawle...Pochodzi z Afryki i byl uzalezniony od heroiny...Czuje ,ze sie zakochuje w nim a prawdopodobienstwo jest wieksze niz przy kim kolwiek z wczesniej poznanych przeze mnie mezczyzn.Od 3 dni-kiedy to ostatnio go widzialam rozmyslam juz nad wszystkimi mozliwosciami.Sorry,ze napisalam temat tak dosyc zgodny z etapem moich wyobrazen. Oczywiscie jezeli zdecyduje sie na wspolzycie z nim to wczesniej zbadamy sie obydwoje.pozdrawiam!

Gość Mając hiv
podobno przekazanie wirusa dziecku zachodząc w ciąże jest bardzo niskie... Tzn procent przekazywania go. Podobno 2 %. Jednak na świecie jest tyle dzieci niekochanych i samotnych...

Gość MSNMSNAMN
facet ja zdradzi/ zostawi a idiotka zostanie sam na sam w wirusem

Gość j_ulka
autorka zwariowała, kobieto weź poczytaj jak się na AIDS umiera!!! miłość jest warta takiego cierpienia? a jak on umrze 1 i zostawi cię samą i będziesz konać w mękach w hospicjum bo wszyscy cię opuszczą. BRAWO! Nie miałabym oporów żeby żyć z kimś kto ma HIV ale nie dopuściłabym do tego żeby mnie zaraził ?!? ludzie powariowali