Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANJJJJJJJJAAAA

Wasze opinie na temat Anji Rubik

Polecane posty

Gość ANJJJJJJJJAAAA

Wszyscy się nią zachwycają, a na każdym zdjęciu ma ten sam debilny wyraz twarzy, otwarta gęba, wystające zębole, wyłupiaste oczy, zero biustu. Ona nie ma nic wspólnego z seksem. W ogóle nie jest ładna. Nie rozumiem tego fenomenu. Co trzecia dziewczyna spotkana na ulicy w Polsce jest ładniejsza od niej. Co WAS tak pociąga w Anji Rubik???? Nie czaję.

Gość filet z wieprza
He, he, he, ... dobry temat.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
No weźcie się wypowiedzcie

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Nie wiem. Taka modelka, wleź se na pudelka i zobacz.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
No to masz pecha, wszyscy moi znajomi doktorzy czytają w wolnych chwilach

Gość A nie daj Boże
że sie odezwie,to już jest szok,to jej siuslanie....wydaje mi sie ,że to kolejny produkt wykreowany przez wizażystów

Gość arturrro grazzi
Akurat cycki to anija rubik ma bardzo seksowne i apetyczne. Lepsze takie niz zwiśnięte krowie doje jak moje przygrube ciotki:P

Gość seseseseseeeee
Kiedys zalozylam podobny temat. Moim zdaniem to maszkara. Nie widze w niej nic pieknego. Nie rozumiem jak można zachwycac sie ta konska twarzą i krzywą wystającą szczęką. I to seplenienie :-o

Gość facetttttttttttttt2
ma oryginalna urode i cudowne ciało. Nie to co wiekszosc polek, ciezkie klacze z grubymi girami i trzęsaącym sie galaretowatym brzuchem. A piersi ma przepiękne

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Nie mówię, że zła modelka, może i dobrze wykonuje swoją pracę. Ale odrażająca. Chuda i ten koński ryj.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Mogli jej dać mniejsze majtasy. Na tym zdjęciu okropnie te majtasy jej zwisają z kościstych bioder.

Gość Akurat Anja jak na modelkę
piersi ma całkiem apetyczne :) Ciało ma piekne, świetnie prezentują się na niej ciuchy, a to głowna rola modelki przecież :) Faktem jest, że ma paskudną wade wymowy, nie mogę jej słuchac i zawsze kiedy widzę jak się wypowiada to mówię, że jej szczęscie, że została modelką, bo inaczej miałaby problemy z zatrudnieniem ;)

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Może jak na modelkę, ale nie jak na kobietę. Kurde, co się porobiło, że taka szkapa podoba się tylu ludziom

Gość Akurat Anja jak na modelkę
Prawda jest taka, że najprościej zorbić dobrze wyglądający ciuch na chudą kobietę. Modelki musza byc zatem chude, bo ich celem jest promocja produktu

Gość Ger upp nu
Ja ją bardzo lubię, za naturalnośc w pewnym sensie, za genialne nogi, piękna twarz, wysoka, zgrabna szczupła, obok Adriany Limy i Natashy Poly jest to moja ulubiona modelka:) I reklamuje moje ulubione perfumy i w ogóle cała jest super :-D

Gość Anja nawet sama kiedyś
powiedziała coś takiego, że modelka nie musi być "ładna", a musi być kameleonem, i według mnie do niej można doskonale to odnieść.

Gość facetttttttttttttt2
DO ZAŁOŻYCIELKI TEMATU pochwal sie swoim wygladem, ile masz wzrostu ile wazysz itp:P

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Ale przecież to jest niemiarodajne, bo ile kobiet tak wygląda? 5% ? I te 95% ma kupować reklamowane przez nie ciuchy i wiadomo, że jak coś dobrze na wieszaku leży, to niekoniecznie dobrze będzie leżeć na kobietce w rozmiarze 38/40. Modelki powinny być w różnych rozmiarach, a najczęściej właśnie w 38 bo takich kobiet jest najwięcej, no może jeszcze 40.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Mam rozmiar 38/40. Mierzę 170 cm, wymiary 95-72-95. Nie narzekam na brak powodzenia :-)

Gość Ger upp nu
Anja jest super i koniec :-D

Gość facetttttttttttttt2
phi rozmiar - powiedz lepiej ILE wazysz. a Anja sie podoba facetom. Moja kobieta ma figurę taką jak ona, ma 177 cm i wazy 58 kg. mysle ze ty po prostu zazdrościsz bo pewnie masz cellulit na dupsku i brzuch zwijajacy sie w wałki:P nie mozesz patrzec ze inna jest wysoka i bardzo zgrabna i ze jara facetów:P

Gość ANJJJJJJJJAAAA
I większość moich koleżanek, które są równie ładne, także noszą rozmiar 38/40. A dwie nasze szczapy chciałyby przytyć.

Figurę ma rewelacyjną!!!!!!! Ale nie podoba mi się jej twarz szczególnie wyłupiaste oczy :/ No i niech buzi nie otwiera ;P

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Ważę 63 kg. I nie mam ani celulitu, ani wałków na brzuchu, bo ćwiczę.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Ja nie znam osobiście ani jednego faceta, które,u Rubik by się podobała, poza tym słyszałam jak faceci nabijali się z niej w tramwaju, gdy przejeżdżaliśmy obok wielkiego bilboardu z Rubik promującą biżuterię.

Gość gluesuper
to co ci ona tak przeszkadza? zazdroscisz jej czy co? daj sobie spokoj. jakbys była taka piekna i seksi jak piszesz nie musiałabys sie tutaj dowartościowac. a figure anja ma przepiekna i wcale nie jest wieszakiem. ma piekne nogi,cycki i tyłek. i jest boska. =-tyle.

Gość ANJJJJJJJJAAAA
Mi ona nie przeszkadza, tylko nie mogę wyjść z osłupienia, skąd ten fenomen się wziął. Czemu bronicie jej jak lwice? No co jeszcze macie na jej obronę?