Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona1992

poradzcie cos - nękanie?

Polecane posty

Gość wkurzona1992

Przyjeciel mojego narzeczonego daje mi do zrozumienia ze ma na mnie ochote, nieraz powiedzial o tym w prost... A ostatnio niby w zartach zaproponowal mojemu narzeczonemu zamiane, szybko to obrocil w zart jak sie zorientowal ze go to nie bawi i nie ma ochoty dzielic z nim miejsca w luzku... Mnie przy tym mnie bylo... Irytuje mnie to bo ja juz nie wiem jak sie zachowywac... Tutaj wielce mnie zbytnio nie lubi, a jak jestesmy sam na sam to wielce przez przypadek gdzies mnie dotknie... Ostatnio nawet powiedzial mojemu chlopakowi ze ja mu wsadzilam reke do majtek........... Przeciez ja mam tego dosc co mam robic?

Gość wkurzona1992
jesli chcesz wytykac minusy po co w ogole piszesz...

Gość uznam
na miejscu tego Twojego to dałbym w ryj temu kumplowi

Gość A mówiłaś o tym wszystkim
narzeczonemu?Domyslam się,że takie teksty ci wali jak narzeczony wyjdzie na chwilę z pokoju czy coś.Jak tylko zacznie robić te swoje umizgi to powiedz głośno (tak by narzeczony słyszał) i stanowczo,że nie życzysz sobie takich tekstów i strzel mu z liścia.Powinno podziałać.

Gość wkurzona1992
ostatnio ostro sie z tym kolega poklucilam to wczoraj przyjechal i wielce mnie nie zna.... A mojemu kolesiowi wmawia ze jestem "tepa" . Zazdrości bo jego laska mu na nic nie pozwala a w dodatku nie mieści się w fotelu... Druga rzecz, ja czesto chodziłam do jego siostry bo się bardzo lubimy i on wtedy takie sceny odwala... Albo ostatnio go obcinałam przy chłopaku i jego lasce a on "a na jajach tez mi obetniesz? Chodź do łazienki..." Tamci sie uśmiali a ja sie poczułam jak dziwka. Dzisiaj też mam iść do jego siostry ale sie głęboko nad tym zastanawiam!

Gość wkurzona1992
podnosze

Gość wkurzona1992
nie znajdzie sie juz nikt ?

Gość wkurzona1992
mój narzeczony nie widzi problema bo podobno trzeba się dzielić z bliźnimi kobietami i innymi rzeczami :(

Gość nie....
Carrie wytykasz jej aby sie nauczyla pisac a sama byki robisz... nie wiele ??? chyba niewiele ;)

Gość wkorzona1992
Już widzę podszyw... Tylko mnie nie było i już dopisują sobie dziwne historyjki, gdy ja mam naprawdę problem...