Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakolina123

kiedy facet nie chce sie bzykać

Polecane posty

Gość rakolina123

co czujecie kobiety kiedy macie ochotę na sex, prowokujecie faceta a on mówi, że go np. głowa boli i dziś z sexu nici? Powiedzmy że powtarza sie to często i on sam nie wychodzi z inicjatywą? Czy czujecie sie upokorzone? nieatrakcyjne?

Gość ;(((((((((((((((((((((((((((((
no, nie jest to miłe... Od razu człowiek sie zastanawia czy jest jeszcze atrakcyjny dla partnera, czy mu się nie znudził:( A długo tak masz?

TO OZNACZY ZE MA INNA; i ma cie juz tak dosc ze nawet mu sie juz ruchac nie chce, pomyls dlaczego on jest jeszcze z tobom, zmien faceta, bo on cie zmieni na to wychodzi,facet musi sie spuscic ze wzgledow zdrowotnych co 3 dzien, i niech ci glupot nie opowiada ze on nie ma ochoty, daj mu laske to bedzie mial ochote

Gość rakolina123
hmm.... chyba tak od roku

Gość rakolina123
takie niebzykanie jest chyba sprzeczne z naturą. Dla mnie potrzeba sexu jest porównywalna do potrzeby picia, jedzenia, spania a niektórzy mogę w ogóle się nie bzykać, dziwne co?

Gość czy naprawde google az tak
troche dlugo :( tez tak kiedys mialam, mysli tysiace, czulam sie nieatrakcyjna, zniechecona, nie zazdroszcze. Rozmawialas z nim o tej sytuacji?? Wczesniej bylo inaczej?

Gość :((((((((((((((((((((((((((((
No dobra, od roku. Ale w ogóle się nie kochacie???? czy np. 2 razy na miesiąc czy tydzień? może jest przepracowany??? Może mieć kogoś, a może nie mieć nikogo, tylko np.ma zły okres (choć rok to za dużo wg mnie)albo mu się znudziłaś.... no ale w końcu z toba jest.. cos wiecej napiszesz???

Gość nigdy nie byłem aniołem
normalni i zdrowi ludzie problemu z seksem nie maja.Ja po miesiacu bym nie wytrzymal bez seksu lub leczenia z powodu jego braku.Musz byc niezle walnieta,jesli nic z tym nie zrobilas do tej pory

Gość rakolina123
jejku dlaczego ja mam takiego pecha? Ktos kiedys napisał jakieś bzdury że facet zawsze chce a kobieta to taka cnotka grzeczna i że to zawsze kobiety boli głowa. Gówno prawda!! W sumie to nigdy większej inicjatywy nie wykazywał.

Skoro nie wykazywal nigdy inicjatywy, to mozna wnioskowac, ze nalezy to tej grupy mezczyzn, ktorzy maja niskie libido i seksu nie potrzebuja za bardzo, wrecz nie lubia. Moj byly maz tak mial.

Gość rakolina123
chyba nic wiecej nie napisze, bo wstyd. Raz w miesiącu to byłoby często, a ja nawet raz w miesiącu nie mam sexu.

dlugo jestescie razem?? Po ile macie lat?

Zaloze sie, ze jak juz jest ten seks to jest z jego strony watpliwej jakosci...

Gość rakolina123
razem 5 lat. Ja 29 on 25 Mieszkamy sami i okazji jest full. Może trzeba zacząć mu cos do żarcia dosypywać?

Gość :((((((((((((((((((((((((((((
To ci powiem, że wspólczuję:( ja myślę, że d2a razy na tydzień to jest mało - bo ja bym potrzebowała tak 3-5 razy (tak żeby "wyżyć" jakoś :) ), więc 2 razy na tydzień to dla mnie mało :( może rzeczywiscie jest z tych aseksualnych.;( Powiem szczerze, że na twoim miejscu nie wytrzymałabym;(

Facet ma 25 lat i zero seksu???????????????? To nie jest normalne. Moze jest oziebly. Wspolczuje naprawde. Mozna sie psychicznie wykonczyc przy takiej osobie jesli ma sie duzo wieksze libido i potrzeby.

Gość FGHTJDEAH
ZNUDZIŁ SIĘ TWĄ SMIERDZĄCĄ DZIURĄ , WOLI TE SUPER LASKI Z NETA

Gość kaRinKa_
no przecież jak ma ambicję to musi przejść narzucony sobie dzienny minimalny limit leveli - nie samą pracą i schabowym człowiek żyje, dziewczyna poczeka a misja sama się nie wypełni

Gość rakolina123
sama sobie współczuje :( A co się robi z takimi aseksualnymi?

Gość rakolina123
a dziure mam wąską, różową i pachnącą.

zostawia sie

Gość FGHTJDEAH
ALE CIAŁA Z ROKSA PL. SĄ JEDRNE, MŁODE I SEXI

FGHTJDEAH - wypad szczylu

Gość rakolina123
a nie da się tego jakos wyleczyć? Wiecie, skoro ja się do niego mizdrze, a on mówi"nie dzis" to sobie myslę "co ze mną nie tak". Kiedyś miałam faceta, który mógłby mnie cały czas przytulać, całować, dotykać itp. a ten jest totalnie inny i przez to czuje się nieatrakcyjna, jakas wybrakowana, kurde.

Gość FGHTJDEAH
MÓWIĘ TO JAKO FACET SUKO PORÓWNAJ SWE ZWIĘDŁE CIAL O A TYCH LASEK CO SIĘ JE AŻ MIŁO OGLĄDA I DOCHODZI NA ICH WIDOK

FGHTJDEAH - do wirtualnych lasek to mozesz sobie monitor poslinic co najwyzej i sie spuscic w reke co Ty wiesz o prawdziwych kobietach erotomanie za dyche?? hahahhaha

Gość rakolina123
nie, pedał na pewno nie. Hmm.....