Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żelki_misie

OKAZAŁ SIĘ DUPKIEM A PRZEZ ROK ZAPEWNIAŁ, ŻE TAK BARDZO KOCHA

Polecane posty

Gość żelki_misie

Jak wyżej... przez rok zapewniał mi, że mnie kocha i było cudownie.... lecz sielanka się przerwała, zaczęły się kłótnie i myślę, że po części on mnie do nich prowokował ( mam taki charakter, że co myślę to od razu powiem) no i powiedziałam mu, że mam dość, nie dam sobą pomiatać i nie chcę takiego chłopaka... Nie odzywa się do mnie od miesiąca nic a nic... I ON TAK BARDZO KOCHAŁ? CHŁOPAK, KTÓRY KOCHA WALCZYŁBY O ZWIĄZEK / O DZIEWCZYNĘ!!!

"CHŁOPAK, KTÓRY KOCHA WALCZYŁBY O ZWIĄZEK / O DZIEWCZYNĘ!!!" A co jest warta miłość i dziewczyna o które trzeba... walczyć.

Gość żelki_misie
Nie opisałam siebie a ty piszesz, że też olałbyś taką dziewczynę? to życzę ci abyś nigdy dziewczyny nie miał, bo po co? Chodzi mi o to, że jakby kochał, to by chciał dojść do porozumienia, chciałby porozmawiać i by zrobił jakiś krok w tym kierunku. A tu cisza....widocznie nie wie co to miłość i "kocham cię" z jego strony to tylko słowa... ja potrafię pójść na ustępstwa itd.

Gość żelki_misie
zapasy na wesoło - podaj imię :D

jak się nie odzywa przynajmniej masz jeden problem z głowy - frajera któremu nie zależy :P

Gość żelki_misie
ale po co to ja mam się do niego odzywać skoro zaczął mnie olewać i jakieś głupie pyskówki? nie dam sobą pomiatać. to, że się nie odzywa wskazuje na to, że najwidoczniej nigdy poważnych zamiarów wobec mnie nie miał.

Gość kolezaneczko autoreczko
jakby mu zalezalo na zwiazku to chcialby porozumienia jakby wiedzial co to milosc to schowalby dume do kieszeni i sie odezwal jakby jego ,, kocham cie,, wlasnie to znaczylo to nigdy by sie nie godzil tak latwo z Twoja pochopna decyzja jakby choc troche znal kobiety to wiedzialby ze sa porywcze w swych decyzjach jakby... jakby... nie byl dupkiem to pewnie bylibyscie dzis razem.

to nie Ty masz sie odzywac i nie chodzi tu o dume to on Cie traktowal byle jak i mial jakies glupie odzywki badz dzielna - warto starac sie o wartosciowego faceta ale nigdy o DUPKA !

Gość żelki_misie
kolezaneczko autoreczko - dokładnie jestem tego samego zdania jak Ty. staszku - nie, nie chcę. przynajmniej pokazał swoje prawdziwe oblicze. tylko niektórzy nie rozumieją słów kocham cię.

staszek , gdyby rzeczywiscie przeprosil to znaczyloby, ze zdaje sobie sprawe ze swojego glupiego zachowania i zlego traktowania swojej dziewczyny. nie przeprosi, bo uwaza ze nie zrobil nic zlego zatrzymuje sie tylko na konsekwencji czyli jej decyzji zapomionajac dlaczego ja podjela. jest dupkiem i tyle. niech nie przychodzi, bo ona mogla by sie zlamac i mu wybaczyc a dupek pozostanie dupkiem!

Gość żelki_misie
Na początku naszej znajomości jak i przez kolejne miesiące naprawdę wydawał się wartościowym chłopakiem. ale najwidoczniej nie jest na tyle dojrzały, żeby być w związku. szkoda czasu na tego typu ludzi.

stasiu, co dla faceta znaczy pomiatanie???? wyjasnij mi. to on traktowal ja zle wiec to chyba on nia pomiatal.

jest taka prawda, ktora mowi, ze mezczyzna/ kobieta sa nie takimi jakimi byli na poczatku ale takimi jakimi sa obecnie. tym sie kieruj :)

Gość żelki_misie
kolezaneczko autoreczko - dokładnie tak jak mówisz! rozmawiałam z nim kiedyś na temat jego zachowania a on mi odparł, że jego zachowanie jest zachowaniem normalnym... czy normalne są głupie odpowiedzi / pyskówki i olewanie? no nie sądzę! no więc powiedziałam mu, że powinien zmienic swoje zachowanie i , że ja też swoje zmienie....ale nic, jak grochem o ścianę.. i miałam to wytrzymywać?

Gość żelki_misie
po to aby inne dziewczyny to przeczytały i nie dały sobą pomiatać.

Gość żelki_misie
staszku ale to nie było tak, że od razu mi się odwidziało i z nim zerwałam...ja mu tłumaczyłam, że przez jego zachowanie wszystko się rozpadnie...dałam mu nawet 2 szanse na zmianę, na przemyślenie i było dobrze przez max 2 tyg. więc tak jak powiedziałam tak zrobiłam i zerwałam.

Gość żelki_misie
nie nie ulżyło... sobie nie mam nic do zarzucenia, bo to ja dbałam o to, żeby się więcej nie kłócić, czasami ja przepraszałam, itd... skoro nie potrafił tego docenić to trudno.

Gość teeeeee
"jakby mu zalezalo na zwiazku to chcialby porozumieniaę a ty z nim rozmawialas i chcialas wyjasnic sprawe? czy ci nie zalezy?

Gość żelki_misie
ja wiecznie prosiłam o rozmowę i już nie będę prosić.

Gość żelki_misie
myślę, że żadna, która poważnie myśli o związku go nie zechce... nigdy nie był w związku, miał przelotne dziewczyny, ja niby byłam pierwszą w której naprawdę się zakochał- podkreślam niby... szczerze to drugi raz bym nie chciała z nim być. Szkoda nerwów. Aczkolwiek życzę mu jak najlepiej ;) sobie też.

Gość żelki_misie
a skoro chciał to skończyć to powinien mi to powiedzieć a nie zachowywać się jak dupek.