Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

Śmieszne są te wszystkie rzucające się zwolenniczki aborcji.

Polecane posty

Gość Xfguxfyy
Ta sama jak teraz:D. I świadomość ludzi na temat płodu zarodka i ciąży tez taka sama teraz jak w średniowieczu.

Co roku ginie ponad 200 milionów zarodków, przyczyną jest naturalne obumarcie zarodka, czy to z powodu wad genetycznych czy tez jakichs innych komplikacji. Kobieta często nawet nie wie ze jest w ciązy, bo zarodek obumiera i jest wydalany z organizmu przy najblizszym okresie. Wiec wszsytkie obronczynie zycia poczętego, zwołajcie konferencję zeby zamiast szukac leków na raka, odszukac lek który spowoduje ze zadna kobieta nie poroni samoistnie, w koncu to ponad 200 milionow nowych istnien rocznie!

Gość Xfguxfyy
No teraz to żeś pierdolnela!:D dodaj do tego jeszcze plemniki!

Gość aborcja jest modna
i huj tego argumentu nikt nie podwazy

kolejny 'yntelygent' rocznie wielu ludzi umiera więc w sumie można iść i kogoś bezkarnie na ulicy grzmotnąć bo co za różnica:D

Gość Gutttka jagudka
Widzę ze przeoczylas kilka postów pomarańczowy nicku koloru black

No tak po prostej lini mozna rozumować to, że zarodek ma taki sam status moralny jak czlowiek, bo skoro rak zabija tylko 60 milionow ludzi rocznie, to chyba wazniejsze jest 200 milionó potencjalnych istnien skoro maja taki sam status moralny jak dorosly czlowiek. No i wokol tego sie kręcac mozna tez stwierdzic ze mozna kogos zaciukać. Ja sama nie dokonalabym aborcji, aczkolwiek uwazam ze prawo do niej powinno być.

Gość na aborcji zawsze można
dobrze zarobić, i w interesie przeciwników jest podgrzewać atmosferę by dyktować cenę., I nazywa się to przywracaniem cyklu, a nie aborcja.

Gość Gutttka jagudka
Wg ciebie pies tez nie ma?

Gość I wzszy psa niż
Zarodka

Gość mozecie mnie zbluzgac,lubie to
dokladnie, pieprzyc raka, hiv etc, trzeba sie skupic na zwalczaniu wczesnych poronien, komorek samoistnie usuwajacych sie z organizmu wola Boza, czyz Bog nie jestr perfidnym morderca w takim razie...200 mln straconych kijanek! Nastepnym razem jak znajde zuzyta prezerwatywe, to czy powinnam urzadzic pogrzeb jej zawartosci, bo to przeciez prawie czlowiek!! Ah co do sugestii, ze jak sie nie chce miec dziecka, to nie nalezy uprawiac seksu - widac, ze jestescie wszyscy samotnymi prawiczkami, kazda NORMALNA osoba, ktora ma badz miala partnera wie, ze potrzeba seksu, szczegolnie w zwiazku, jest tak samo naturalna jak jedzenie i nie powiem co jeszcze. Ciekawe co by powiedzial moj narzeczony, gdybym rzekla dzis w nocy: kochanie ja dzis uzywam wibratora, a ty sobie (za przeproszeniem) zwal, bo ja nie chce miec dzieci, a jak wpadne mimo brania tabletek to, jak ktos sie wyzej wyrazil, "Hooj nas obchodzi" - Boli was bardzo, ze nie mozecie kontrolowac macic innych kobiet i nakazywac im kiedy i czy w ogole moga uprawiac seks (ktorego wy z tego co widac nigdy nie zaznalizcie :) Ale przykro mi, kto chce miec aborcje ten bedzie mial, to juz nie czasy panstwa koscielnego, a poza tym mamy nawet taki system, o ktorych chyba nie slyszeliscie jeszcze, zwany demokracja :) uhh jakie to wszystko skomplikowane dla dzieci rydzyka..

Gość tutka123
Smieszne to wy jestescie tymi moherowymi pogladami. Mamy XXI wiek. TAK dla aborcji i eutanazji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Swieta Santa
Człowiek jest tylko suma oddechow.......

Cóż, dziwi mnie porównywanie człowieka i zarodka ludzkiego do psa. Dziwi mnie niesmaowicie chętnie prytaczane w wszelkich dyskusjach na temat ludzi i ich moralnosci oraz zachowania porównianie człowieka do zwierząt. Dlaczego tak chętnie sie porównujecie do zwierząt? Jesli jestesmy z nimi na takim samym stasuie, to proszę bardzo, zamiast myć się mydełkiem i gąbką mozecie lizac swoje tyłki i jajca językiem.

Gość Tak dla....
Zabijania kogoś kto Ma inne zdanie niż my!

Gość kolorowych jarmarków
możecie mnie zbluzgać - widać że to lubisz. Oczywiście że potrzeba seksu jest normalna, ale nie chce mi sie dyskutować z takim poziomem jaki reprezentujesz.

Chyba za duzo Kościelnej propagandy niektórzy czytaja, skoro uwazają, że jesli nie chce miec sie dzieci, nie nalezy uprawiac seksu. Wszak kościół katolicki obłozył piętnem grzechu kazdy stosunek, który został podjęty w innym celu niz spłodzenie dziecka ...

Gość Tak dla....
Dlatego ze chcesz czy nichcesz jesteśmy częścią natury. Nie zaprzecxysz. Żyjemy w tym samym świecie . No chyba ze ty jesteś z Marsa.

Pomarańczowy nicku pierdolisz za przeproszeniem jak 3/4 tu przebywających. To musi być albo aborcja albo rydzyk i katole tak? Gratuluję Ci serdecznie Twojej inteligencji i całemu tu towarzystwu również. Trochę pokory życzę - przydaje się czasem.

Uwazam ze powinno byc prawo do aborcji, ale przede wszystkim powinna byc spopularyzowana antykoncepcja, tańsze lub refundowane tabletki antykoncepcyjne, bo zdaje sobie sprawe, że nie kazdego stac by palacic ok 40 zł miesiecznie na dobre tabletki antykoncepcyjne

chodziło mi o podejście towarzycha tutaj - jak nie jesteś za aborcją to znaczy że całujesz po dupie rydzyka:O:O tak którys tam napisał wyżej. Antykoncepcja ja wiem że jest, ale ją tez trzeba umieć stosować. Nie o tym rozmowa.

Gość Tak dla....
A widziałeś psa dokonujacego świadomie aborcji? Twoje cxlowieczenstwo tym się wyraża ze ty aborcji możesz dokonać bo jesteś człowiekiem tak?

Gość mozecie mnie zbluzgac,lubie to
Nie no jak widac potrzeba seksu nie jest normalna, kolorowy jarmarku. Dla uproszczenia: gdybym zaszla w niechciana ciaze, usunelabym. Dlatego robie wszystko, zeby w nia nie zajsc. I nie popieram traktowania aborcji jako zastepczej antykoncepcji, ale jesli wpadniesz to trudno. W zwiazku z tym, czy powinnam powiedziec mojemu partnerowi: nie moge z toba uprawiac seksu, bo nie chce dzieci przez min 5 lat, a moge wpasc (jakies 0.5% szansy) Jak myslisz, co by zrobil :) poczekal sobie spokojnie z seksem te 5 lat patrzac na moja powiekszajaca sie kolekcje wibratorow? :)

NIech zgadnę, oczywiście te buntowniczki tutaj są święcie przekonane że jeśli już to jedynie tabsy, albo inne gówna. Nie ośmielę się nawet napisać co innego bo dopiero mi się oberwie i o kalendarzyku moherowym usłyszę:D Ale jak tu założę się połowa nie chce nawet poznać swojego ciała, biologii to nie ma się czemu dziwić że takie niekumate A nic mi do tego poza tym, trujcie sie nadal a w razie W usuwajcie