Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

Śmieszne są te wszystkie rzucające się zwolenniczki aborcji.

Polecane posty

aggie dobrze pisze i to jest mądra dziewczyna. Nikogo nigdy nie obraża, potrafi normalnie prowadzić dyskusję. Ja tak miły nie jestem, dla mnie jesteście szmatami i tyle z mojej strony. Jeśli uważacie się za kobiety to chyba wam sie cos w mózgach pojebało. Na miano kobiety trzeba sobie zasłużyć mile panie

Gość Banokaaaa
nie wiem o co ci biega. Ja usunelam tydzien temu i co?????????? jakbym mogla to bym urodzila. Zreszta po chuj mam sie tlumaczyc???? rusz tym malym mozgiem i pomysl ze czasem sa takie sytuacje, w ktorych urodzone dziecko by tylko cierpialo. Zabilam zarodek i coooo???????????? dziecko nawet nie ucierpialo. Wiec stul pysk

Gość tre,llll
No oczywiscie, powybijajmy sie wszyscy zeby reszta miala gdzie pracowac

Gość tre,llll
To tak samo jakby czlowiek ktory otruł bezbolesną, smertelną trucizną drugiego kolesia mówił, że ofiara przecież nie ucierpiała.

Gość tre,llll
Moze i sa takie sytuacje w ktorych dziecko by "tylko ucierpialo", czyli pewnie chodzi ci o sytuacje finansową. W takim raze po hoooj w takim czasie robic dziecko? I hooj mnie obchodzi, ze to wpadka

Wiec stul pysk uuuu kulturalnie poproszę:) A jak masz problem z nerwami to polecam jakieś ziołowe specyfiki:) Niektórzy mówią że działają, ale to chyba autosugestia bardziej.

Gość możesz startować na prezesa
możesz w nagrodę cmoknąć w penisa Rydzyka.

Gość Banokaaaa
wy naprwde jestescie takie pojebane??? aborcja farmakologiczna powinna byc legalna, wiele kobiet/dziewczyn popelnia samobojstwo bo nie moze pogodzic sie z tym ze jest w niechcianej ciazy. Wtedy umieraja dwie osoby. I tak jest bardzo czesto. Nawet ja myslalam o tym zeby sie zabic ale na szczescie szybko zorientowalam sie ze jestem w ciazy i mialam dostep do sprawdzonych tabletek i usunelam 2 tygodniowa ciaze. I teraz NIE zaluje ze ZABILAM ZARODEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nawet ja myślałam o tym żeby się zabić - i tu mamy powód Twojej agresji:) Mam nadzieję, że się leczysz psychiatrycznie jakoś.

Gość Banokaaaa
zabezpieczalismy sie. Wiec luz.

agie jesteś zajebista że sie nie dajesz sprowokować haha babsztylom, ja to bym juz dawno zwyzywała hehe dobre:D

Gość dididididi
Prosze was dziecko to nie zarodek..... co z tego ze jest w brzuchu? Czy ja tez bede mogla kogos zabic dlatego ze uznam, że nie ma mozgu? Byłoby bardzo fajnie i rzeczywiscie moglibysmy zauwazyc pozotywne tego efekty

Gość dididididi
Banokaaa - co za krzyk rozpaczy i zagubienia....

Gość tre,llll
Moze i sa takie sytuacje w ktorych dziecko by "tylko ucierpialo", czyli pewnie chodzi ci o sytuacje finansową. W takim raze po hoooj w takim czasie robic dziecko? I hooj mnie obchodzi, ze to wpadka

Nie tak łatwo lena musiałabym być takim samym pustakiem jak niektóre tutaj:)

a co ty głupia krowo, autorko, przygotowujesz ludzi do protestów podczas dyskusji w sejmie na temat aborcji, którą ma przeprowadzić SLD? Możesz w siusiaka jeszcze prezesa i biskupa Dziwisza cmoknąć, głupia cholero.

Możesz w siusiaka jeszcze prezesa i biskupa Dziwisza cmoknąć, głupia cholero. - yyy ja nie, ale dziękuję serdecznie za propozycję:) Widzę że Ty jednak masz to i owo ochotę bo tak to namiętnie wypisujesz:)

Gość Banokaaaa
Szkoda, ze matka autorki nie wiedziala ze jest cos takiego jak aborcja..

śmieszna to ty jesteś, wojująca zwolenniczko pro life, razem z tymi przygłupami z orszaku Pośpieszalskiego....

ktoś tam na górze dobrze napisał, że rozpacz wyje z Twoich żałosnych tekstów Banoka czy jak Ci tam:) Ale cóż zrobić. Życzę powrotu do zdrowia.

tobie powrotu do zdrowia, bo masz już poperdolenie zmysłów

Jak śmieszna to się śmiej - śmiech to zdrowie:) A zdrowie jest najważniejsze:) Nie napisałam że jestem pro-life również, ani że do czegoś tam należę......ale wybaczam Wam brak umiejętności czytania ze zrozumieniam:)

A mają okazję pokazać swój kwiecisty język to niech pokazują:) każdy się lubi umiejętnościami pochwalić.

Gość Banokaaaa
Kocham was normalnie :D hah..

Gość W tytule nie ma ani slowa
Nawet takie "szmaty" miały te szanse przyjścia na świat . Nie istniały tyle milionów lat a teraz są. Ktoś nie wykonał aborcji i żyją. Mogą pisać na kafeterii co im ślina na język przyniesie. Czy to jest sprawiedliwe ze inni są usuwani w zarodku?

Gość Banokaaaa
aborcja to indywidualna sprawa kazdej kobiety. A wy dalej konwersujcie na ten bezsensowny temat. elo

Gość W tytule nie ma ani slowa
No ale wyjaśnij mi czemu ty masz prawo żyć a ktoś inny nie?