Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijoli

jak szybko wystepuja objawy ciażowe??

Polecane posty

Gość mijoli

Nie obawiam sie ciazy, ale jakos dziwnie sie czuje... troche mam rozregulowany cykl i trudno stwierdzic kiedy mam owu?! Niby czuje sie jak na @ ale mam jakies takie cieplo w sobie... w pierwszej ciazy czulam podobnie i wtedy objawy mialam bardzo szybko. Napiszcie jakie wy mialyscie doswiadczeni,objawy itd??

Gość mijoli
up

Ja od razu wiedziałam, że jestem w ciąży... tyle, ze to nie były objawy na początku, ale po prostu wiedziałam. Nie wiem jak to opisać... coś na zasadzie intuicji? Przed okresem ( a raczej przed przewidywanym terminem) bolały mnie piersi ( zawsze bolą, ale ten ból był inny) i brzuch... zatem to było po 2-3 tyg od zajścia w ciążę. Te bóle były inne niż zwykle do tego intuicja...

Gość mijoli
up

Gość mijoli
Dziekuje za wypowiedz:)

Gość chosiepkaa
Ja po 10 dniach od stosunku dostałam mega wylew na twarz dosłownie zrobiłam się granatowa w sekunde wyglądałam jak przed zawałem. Bordowa twarz utrzymała się około godziny i przeszło a na drugi dzień w sklepie zalały mnie zimne poty po których myślałam że odpłyne. Od razu wiedziałam że jak żyje 35 lat hehehe nigdy takiego czegoś nie miałam a że w połowie cyklu poszliśmy na całość od razu wiedziałam co się święci no i potwierdziło się :)

Gość zielonkaoka
tak to jest jak się w tym wieku (35) zachodzi w ciążę, troszkę za staro, ale twoja sprawa.... organizm się juz tak nie regeneruje jak u młodych

Gość chosiepkaa
Oj zielonka chyba z nudów tu zaglądasz i szukasz wrażeń .Mam już 12 latke i planuje jeszcze dwoje dzieciaczków ...trzymaj za mnie kciuki :):)

Gość mijoli
po co komentowac wiek??

Gość mijoli
:)

Gość czlowiek innego gatunku
ja czulam że jestem.. jakoś tak intuicyjnie :) a później ten ból piersi oooo jakby mi żyletki w środku tańcowały ehhh aż w nocy budził.. podejrzewałam ale czekałam na pierwszy dzień okresu bo to wszystko się działo przed , no i okresu brak i testy z 2 kreskami mocnymi :D a te pierwsze przeczucie maiałm ja wiem tydzień po zapłodnieniu :D al aja ufam swojej intuicji :) tylko nie mylić jej z pragnieniem :)

człowiek innego gatunku :) no to miałyśmy niemalże identycznie :D

Gość mijoli
no wlasnie, mija tydzien od zaplodnienia(!?!?!?!?) Piersi nie czuje, ale dol.... plonie mi. Dziwne uczucie... Jestem bardzo ciekawa co z tego sie wykluje. .. Dziekuje za wypowiedzi

Gość aska vcxz
A moje pierwsze objawy były dziwne -jeszcze przed terminem @ - miałam jakieś dziwaczne zaniki pamięci :D. Nigdy wcześniej nie przytrafiały mi się takie "amnezje", np. zapominałam zamknąć drzwi na klucz wychodząc z domu, wyszłam z pracy bez torebki, wchodziłam do kuchni i kompletnie nie wiedziałam po co itp. A potem nadszedł powszechnie znany ból podbrzusza :)

Gość lakkjja
na tym forum kobiety już po kilku minutach odczuwają dolegliwości ciążowe, a po miesiącu już leżą i czekają na poród