Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angorska_lily

angorska_lily i jej ankieta :)

Polecane posty

Specjalnie dla Wszystkich zrobię dziś ankietę :) Wypełniajcie będą w niej pytania o różnej temetyce nie mające ze sobą nic co je łączy :) Ankieta skierowana w większości do kobiet! 1. Czy gracie w Farmeramę? 2. Jaka jest wasza ulubiona potrawa? 3. Czy masz partnera? 4. Cztery cechy jakimi sugerowałas się zawierając związek? 5. Czy jesteś dziewicą? 6. Czy lubisz zwierzęta typu chomik/królik miniaturka? 7. W jakie gry przeglądarkowe gracie? 8. Stringi , figi , damskie bokserki? 9. Jaki posiadasz telefon komórkowy? 10. Jakie są Twoje ulubione perfumy? 11. W jakim mieście mieszkasz? 12. Jaka jest Twoja data urodzenia? 13. Jak masz na imię i czy posiadasz drugie? 14. Czy jesz dużo fast-foodów ? 15. Jaki film mogłabyś mi polecić aby mój partner też na nim nie zasnął? :) 16. Dlaczego wybrałas ten film? 17. Ile aktualnie masz zapalonych żarówek w pomieszczeniu w którym przebywasz? 18. Czy masz teraz dni męki? :D 19. Czy będziesz jeść kolację? 20. Ile ważysz? 21. Spójrz przed siebie. Co widzisz? Po wypełnieniu tej ankiety napisze kilka słów do każdej osoby która wzieła w niej udział :) Wszystkim dziękuje :)

Gość mmnnio
1. NIE 2. KEBAB Z BARANINY 3. NIE 4. KASA URODA INTELIGENCJA I JESZCZE RAZ KASA 5. TAK 6. TAK 7. W ŻADNE 8. FIGI 9. SONY ERICSSON W890I 10. MASUMI Z FIRMY COTY I PANI WALEWSKA 11. W MAŁYM 12. URODZIŁAM SIĘ W HALLOWEEN 13. A Z BIERZMOWANIA TEŻ SIĘ LICZY 14. NIE 15. WALL STREET 16. BO JEST FAJNY 17. 2 18. NIE 19. NIE 20. 50 21. PRZESZŁĄ WŁADCZYNIĘ ŚWIATA

Spójrz przed siebie a nie na siebie :D kasa kasa i jeszcze raz kasa? hmm troche mało wartościowe priorytety ale ok :D dzięki za wypełnienie i zgaś sobie jedną żarówkę :D pozdrawiam ;p nie zbyt ciekawie wypełniłas ale ok :D

1. Nie. 2. Spaghetti bolognese 3. Tak. 4. Wierność, lojalność, inteligencja, wygląd. 5. Tak. 6. Tak. 7. Nie gram. 8. Figi. 9. Samsung. 10. Naomi Campbell 11. W małym. 12. 23.08.1993r. 13. Magdalena, drugiego nie posiadam :P 14. Jem bardzo rzadko. 15. "The crow". 16. To mój ulubiony film ;) 17. 1. 18. Nie. 19. Nie. 20. 56 kg. 21. Moja przyszłość jest dla mnie nieprzeniknona.

Proszę bardzo, dziękuję i nawzajem :) Film jest o miłości, która pokonała śmierć . Chłopak zmartwychwstaje dzięki tajemniczemu krukowi, żeby pomścić swoją zgwałconą a potem zamordowaną ukochaną. Po dokonaniu zemsty na mordercach, może wreszcie spocząć w spokoju.

Nie gwarantuję, że Ci się spodoba, bo mam dosyć spaczony gust :)

kliknełam w tówj link i domyślam się że jesteś osobą lubiącą mroczne klimaty :) ale obejrzeć warto :) napewno .

Gość no to odpowiadam:)
1. Czy gracie w Farmeramę? a co to jest? 2. Jaka jest wasza ulubiona potrawa? salatka z kurczakiem i z ostrym sosem 3. Czy masz partnera? tak 4. Cztery cechy jakimi sugerowałas się zawierając związek? wiernosc, przyjazn, udany seks, zarobki partnera:P 5. Czy jesteś dziewicą? nie 6. Czy lubisz zwierzęta typu chomik/królik miniaturka? tak 7. W jakie gry przeglądarkowe gracie? w zadne 8. Stringi , figi , damskie bokserki? figi 9. Jaki posiadasz telefon komórkowy? sony ericson 10. Jakie są Twoje ulubione perfumy ? D&G light blue 11. W jakim mieście mieszkasz? a to tajemnica:P 12. Jaka jest Twoja data urodzenia? j.w 13. Jak masz na imię i czy posiadasz drugie? Julia, nie mam drugiego 14. Czy jesz dużo fast-foodów ? nie 15. Jaki film mogłabyś mi polecić aby mój partner też na nim nie zasnął? nie znam twojego partnera ani jego gustu wiec nie polecam 16. Dlaczego wybrałas ten film? 17. Ile aktualnie masz zapalonych żarówek w pomieszczeniu w którym przebywasz? 2 18. Czy masz teraz dni męki? nie 19. Czy będziesz jeść kolację? juz zjadlam 20. Ile ważysz? 51kg 21. Spójrz przed siebie. Co widzisz? ekran swojego laptopa:P

Hmm... można tak to ująć :P Ogólnie rzacz biorąc to lubię filmy w takim klimacie :)

Dzięki za odpowiedzi :) filmy lubię rózne więc jak jeszcze wejdziesz to możesz jakies polecić na niedzielę się przydadzą :) Farmerama to jedna z najpopularniejszych gier przeglądarkowych na świecie a ośmielę sie powiedzieć że nie jedna z najpopularniejszych a naj! Więc czekam na propozycje filmów :)

1. Nie 2. Młoda kapusta ze śmietaną 3. Tak 4. Nie wiem byłam młoda :P Dobrze się razem bawiliśmy, mamy podobne zainteresowania, gadaliśmy dłuuugo o wszystkim i o niczym, był dla mnie mega ciachem ( teraz po tych kilku latach jest już po prostu przystojny ale w tedy to ahh) 5. Nie 6. Tak 7. Monstersgame 8. Było wszystko aktualnie tylko figi 9. Biały Samsung Avila 10. Naomi Cambel NC Women z brokatem 11. Stolica dolnego śląska 12. 2 października mniej jak ćwierć wieku temu 13. Kasia, mam tylko to jedno 14. Tak 15. Całą serie " Gol!" 16. Historia piłkarza - dziewczynie spodoba się ogólnie bo motyw rodziny, motyw miłości - facetowi bo piłka nożna ;) 17. 0 18. Tak :) 19. Nie, już zjadłam pizze :) 20. Schudłam teraz przy grypie i dzisiaj było 45kg :/ Chce dobić minimum do 50kg 21. Monitor 🖐️ Czułam się jakbym się wpisywała do "złotych myśli" czy jak to tam się nazywało w podstawówce :)

Ok. a z jakiego gatunku najbardziej lubisz ? Fantasy, horror, wojenne, jakieś romansidła :P ? Ja polecam film "Wzgórze nadziei", przy którym się wzruszyłam mocno :)

Gole - żyjać marzeniem? Oj tak super film oglądaliśmy wszystkie części !!!! życzę udanego wracania do wagi :) lepiej kilogram za dużo niż zamało :) kochanego ciałka nigdy dość heh :) A co do koleżanki wyżej lubię horrory czasem dobre komedie :) Obejrzałaby fajny fil na którym można łezkę uronić :)

Gol-żyjąc marzeniem :) przepraszam za błedy ale czasem się śpieszę i o tak wychodzi ale staram się odpisywać i zabdać o miły wieczór Zyfki (królika) ;)

Co do horrorów to niezły jest film "Inni" ma nietypowe zakończenie i nie jest przewidywalny w przeciwieństwie do większości filmów co jest dużą zaletą :)

Inni nie widziałam ale chłopak mówił że jest dobry :P zamurowani ostatnio oglądałam i paranormal activity 1 oraz 2 podobał mi się bardzo ten niskobudżetowy horror :D 127 godzin też fajny film! SKAZANI NA SHAWSHANK!! KLASYK!! inni nie jeste czasem z nicole kidman? :)

No to jak to oglądaliście to hmm może "candy" albo "honey", mi się podobał jeszcze film "tajemnica brokeback mountain" ale mój facet nie mógł tego oglądać bo jest totalnie anty gejowy :D Ze strasznych "hostel", "wzgórza mają oczy", dla mnie "silent hill" - uwielbiam "siła strachu". Ostatnio fajny oglądałam "siostry magdalenki", mój usnął ale znajomi co oglądali to też się podobał

A co do złotych myśli to kilka zeszytów nawet jeszcze gdzieś się kurzy w domu :D świetna pamiątka kiedyś będzie:) poczytać która w kim się podkochiwała i czy miała chłopaka który wcale nie istniał ? :D suuper szkoda że te czasy mineły a poza tym dziewczyny jeśli macie numery z sieci heyah to chętnie pogada , popisze :D powysyłam zdjątka na maila :) nuuudy że powiem to jednym słowem :)

Jest :) Nicole całkiem dobrze sobie radzi w tej roli, ogólnie też jest dobrą aktorką :P

Heh zapisałam te których nie oglądałam i je potem przebadam a są to 9tajemnica brokeback moutain , siła strachu , siostry magdalenki) :D reszta już przeglądnięta :) ponad 300 płyt w pokoju z filmami kiedyś było ale chłopak pooddawał koledze :)

Też mam w domu takie zeszyty :) Z wiekiem to bardziej był konkurs która będzie miała więcej pytań ;) Jeszcze pamiętniki wcześniej były co się znajomi wpisywali :) Jeden mam - bezcenna pamiątko bo nawet tato kochany mi się tam wpisał :)

Heh no to pięknie :) a napiszesz ile masz lat bo po zdjęciu nie wiem co wnioskować a miło by było :) i jakiej muzyki słuchasz może? ;p

tajemnica - to jak już uchyliłam rąbka tajemnicy o gejach ;) Ale fajny filmik, siła strachu to hmmm coś pomiędzy inni a szósty zmysł - w sumie już nawet dokładnie nie pamiętam zakończenia. A siostry magdalenki to o zakonie dla niegrzecznych dziewczyn - trochę smutny, trochę śmieszny :) A oglądałaś "nieodwracalne" ? Dziewczyna zostaje brutalnie zgwałcona i pobita - na prawdę straszne sceny gwałtu i tego pobicia zostały pokazane, jej facet na własną rękę postanawia wymierzyć sprawiedliwość - również w brutalny sposób O jeszcze dla dwojga to przypomniał mi się film " podziemny krąg" ( w oryginale powinno być klub walki i tak czasem można spotkać ten film) - oglądaliśmy razem i obydwojgu się podobał Hehe jeszcze może saga Zmierzch? :D Szczerze powiem że mi się zbytnio nie podobała ale o dziwno mój facet który pierw komentował "co to za gówno?" czekał na kolejną część i oglądał z zaciekawieniem ;) - oczywiście po stwierdził że eee nieciekawy ale powtórkę ostatnio też oglądał hehe

23 a słucham hmm wszystkiego po trochu ogólnie - z ulubionych kawałków to mam trochę polskiego reggae - bo lubię kawałki pozytywnie nakręcające, lubię też 90% piosenek BEP, chętnie wracam do starego kiczu - Maaaajorkaaa :D Stylu nie preferuje żadnego konkretnego :)

Ja słucham polskiego hip-hopu lub rapu czasem wplatam w to crank grupa Północny Toruń Projekt lecz nie odsuwam się od innej muzyki. czasem jamal też wpada w ucho albo mesajah :) może powiem że jestem w pleszewa w województwie wielkopolskim :) ;p a co sie będe kamuflować heh ;p urodziłam się w kuj-pomorskim ale rok mieszkam u chłopaka i jego rodziców ;p własnie remoncik mamy ehh ;/ chyba nikt nam się nie wtrąci do rozmowy ;p jutro też tu bede więc się odezwę może akurat na siebie trafimy :)

uprowadzona wyjebisty ;p saga zmierzch przyznam że gówno :) a co do tajemnicy nie ogladałam może jutro pomyślę zapisałam te tytuły których nie ogladałam więc coś wbiorę :D uciekam spać chyba :) mam temacik w ulu więc napewnio jutro się odezwę :) papapacie kochana :) jutro zdam sprawozdanie czy film sie podobał