Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angorska_lily

angorska_lily i jej ankieta :)

Polecane posty

Ja tu stała bywalczyni jestem raczej więc można mnie spotkać dosyć często ;) Dobranoc i miłego oglądania jutro ;)

Gość bzzzzzzzzzz
1. Czy gracie w Farmeramę? -nie 2. Jaka jest wasza ulubiona potrawa?- spagetti 3. Czy masz partnera?-tak 4. Cztery cechy jakimi sugerowałas się zawierając związek?-milosc,partnerstwo,radosc,sex 5. Czy jesteś dziewicą?-nie 6. Czy lubisz zwierzęta typu chomik/królik miniaturka? -nie(lubie psy) 7. W jakie gry przeglądarkowe gracie? -nie gram 8. Stringi , figi , damskie bokserki? -stringi 9. Jaki posiadasz telefon komórkowy? -samsung 10. Jakie są Twoje ulubione perfumy? -amore amore 11. W jakim mieście mieszkasz?- wroclaw 12. Jaka jest Twoja data urodzenia? 84' 13. Jak masz na imię i czy posiadasz drugie? angelika,posiadam drugie 14. Czy jesz dużo fast-foodów ?-juz nie:) 15. Jaki film mogłabyś mi polecić aby mój partner też na nim nie zasnął? -the ugly truth. 16. Dlaczego wybrałas ten film?-jest zabawny,idealny dla dwojga, moj facet go lubi. 17. Ile aktualnie masz zapalonych żarówek w pomieszczeniu w którym przebywasz?100malenkich przy lozku 18. Czy masz teraz dni męki? -nie 19. Czy będziesz jeść kolację?-nie 20. Ile ważysz? -59kg 21. Spójrz przed siebie. Co widzisz? tv