Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_psik87

Moze mała rada??

Polecane posty

W skrócie: Coś mnie natchnęło i weszłam na profil Facebooka mojego faceta. Zauważyłam, że korespondował ostatnio z jakąś dziewczyną której nie znam i nigdy o niej nie słyszałam. W wiadomościach pisali, że muszą się spotkać i to już w przyszłym tygodniu bo on ma wtedy czas. On pisała 'no to mamy randkę, hehehee.' Jak dowiedzieć się co ich łączy, spytać go wprost o Nią? Nie chce wyjść na idiotkę...

Gość oczko300
skoro znasz jego haslo to posledz kiedy dokladnie i gdzie sie spotykaja i idz za nim, zobaczysz co robia i gdzie ida

Gość kkskskoakoskasd
Uuuu współczuje.. jakiś czas temu weszłam na nk i nawet nie zauważyłam że mój facet się nie wylogował, patrze a tam wiadomość to odruchowo odczytałam a tam koleżanka podziękowała mu za spacer :/ Wiedziałam że się widzieli bo był u niej na imprezie pożegnalnej z pracy - on i cała ekipa z pracy, też miałam jechać ale tak normalnie mi się nie chciało.. nic mi nie wspominał o spacerze i trochę przykro mi się zrobiło ale słowem się nie odezwałam za to podniosłam czujność ;)

a -psik ,masz dobre żródło / tylko wyczyśc z historii ,że czytałaś . bo będzie wsypa i tyle .

I tu jest spory problem, ze 'szpiegowaniem' bo On jest obcokrajowcem, jesteśmy ze sobą już ponad 3 lata ale ze względu na moje studia w Polsce nie mieszkamy jeszcze razem. Dlatego jestem w kropce bo tak na prawdę nie wiem jak sprawdzić co te wiadomości mogą znaczyć. Tym bardziej, że nigdy nie dawał mi powodów do podejrzeń :/

Poza tym, dopiero co wrócił do siebie do kraju, bo był w Polsce ponad 3 miesiące...Nie wiem czy powinnam zapytać wprost? Poczekać czy sam powie że spotkał się ze 'starą znajomą'?

Może poczekaj do terminu spotkania - wiesz kiedy będzie to w tej okolicy zagaduj go co porabia i takie tam, zobaczysz jak zareaguje, jak będzie odpowiadał, co Ci powie że akurat robi. Może po postu nie wspominał o jakiejś koleżance no ale będąc na spotkaniu z nią jak Ci napisze że np "siedzę w domu i się uczę" to już konkretne kłamstwo, zadzwoń do niego w czasie spotkania na czułą pogawędkę