Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mam kilkaa

dziewczyny czy któras z was jezdzi z dzieckiem na foteliku w rowerze ?

Polecane posty

Gość bo mam kilkaa

pytan

Gość no raczej to dość trudne
zmieścić się z dzieckiem na fotrliku w rowerze, może opowiesz jaką ty technikę obierasz bo jednak ten fotelik jest mały? a i kto wtedy pedałuje?

Gość bo mam kilkaa
jak mozesz to powiedz mi -czy kazdy rower pasuje do fotelika? czy to musi byc jakis specjalny ? i na co mam zwrócic uwage przy zakupie fotelika? jak ostatnio byłam w sklepie to mnie fazet zaskoczył bo mieli tylko w sprzedazt foteliki do 15 kg do 3 lat a moja ma 2,5 i 16 kg :D jest wysoka czy kupie taki fotelik ?

ja jezdze czasem nawet z dwojka:)jak meza nie ma to jeden z przodu,drugi z tylug.mam na szczescie meza maniaka rowerowego,a w dobrym sklepie beda mieli foteliki do22kg,mocowane na bagaznik.juz nie moge doczekac sie wiosny

Gość bo mam kilkaa
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

Gość janeczka890
Moze jak moje dziecko bedzie troszkę starsze-mam tu na mysli 3-4 latka to pewnie kupie taki fotelik.Ale poki co dla mojego roczniaczka ;) szukamy dobrego nosidelka ,tego typu http://www.babytuli.pl/products/nosidelkobalboa

No, ja miałam foteliki do 22 kg. Nie kupuj takiego, do którego nie będzie pasowało dziecko, bo wyłamią się zaczepy i dojdzie do tragedii. Moja córka ma prawie 8 lat i waży 22 kg, więc nie miałam takich problemów, bo zanim wyrosła z fotelika sama nauczyła się jeździć. Starsze chłopaki tak samo..... Najmniejszy ma 3,5, waży 15 kg, więc jeszcze pojeździ, ale pewnie w tym roku jak starsi chłopcy nauczy się na 2 kółkach :)

My mamy fotelik Hamax Sleepy, chyba do 22 kg, jest świetny, można oparcie zrobic tak żeby dziecko mogło spać :)