Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka BIEDRONKI

Wytłumaczcie mi fenomen BIEDRONKI.........

Polecane posty

Gość antyfanka BIEDRONKI

bo ja tego nie rozumeim... bylam tam juz kilka razy bo chcialm dac szanse tej sieci ale nadal uwazam ze sklep jest beznadziejny. Roznice w cenach ok 10-20 groszy na produkcie a ludzie jak maniacy jedza tam bo wydaje im sie ze oszczedzaja pieniadze. Do tego zamioast produktow do ktorych jestesmy rpzyzwyczajeni, jakies nowe produkty typu przecier"pomidorowy pomidorek" * nazwa zmyslona ale chodzi mi o fakt ze sa tam produkty nieznane Oprocz tego oszczedza sie 10 grosików a produkt wedlug mojej opini gorszy smakowo i jakosciowo tyle mam do powiedzenia w tym temacie

Gość antyfanka BIEDRONKI
czy ktos mi wytlumaczy o co chodzi z ta biedronka??? zamist jedzic do hiszpanskiej sieci sklepow powinnismy wspierac nasze polskie sklepiki :-o

Gość jeeeea
jest duzo taniej niz w inncyh sklepach i sa wlasnie dobre artykuly. minus: ciagle sie je to samo, malo asortyment na dluzsza mete kupowania.

Gość antyfanka BIEDRONKI
ale to jest jakas bzdura...osttanio jak tam bylam wzielam rachunek i pojechalam do kolejnego sklepu zeby kupic mieso( oczywiscie w biedronce tylko mrozone:( ) i speclajnie porownałam ceny...i co???10-20 groszy roznicy na produkcie...łooooooo matko ale róznice!!!:D

Gość antyfanka BIEDRONKI
o wlasnie kolejny minus to to ze jest tam tak maly wybor ze mnie by szlak tafil jakbym tam miala robic zakupy

Gość jhfjhdjfhdjhfjdfh
co ty gadasz , roznica 10 groszy ? jak ide do reala czy tesco to jedzenia chocby wcale a jak ide do biedodronki to mam chociaz czym zapełnic lodówke pozatym produkty markowe jak soki z hortexu pod inna nazwa są o 1 zł tansze niż normalny hortex w innym sklepie a smak ten sam - pytanie po nco przepłacac ????

Gość antyfanka BIEDRONKI
a wy naprawde nie widzicie roznicy miedzy smakiem normalnych produktow a tych z biedronki???ja widze i to ogromną....

Gość antyfanka BIEDRONKI
bazienka co wy gadacie??? specjalnie wzielam sotatnio rachunek i co?? cekier 10 groszy drozszy w normalnym skepie olej i mleklo jakies niecałe 20 groszy worki na smieci tansze w normalnym sklepie

"soki z hortexu pod inna nazwa" Mogfłabyś mi wytłumaczyć to zdanie? Jezeli sa pod inna nazw, to skad wiesz ze sa z hortexu?

Gość Głupia antyfanko czytaj i milc
w biedronce 95% produktów pchodzi z Polski, jak umiesz czytać to poczytaj sobie etykietki na produktach cytuje np czekolada MAGNETIC wyprodukowano przez WAWeL dla Biedronki!!! chałwa za 1.70 wyprodukowana przez ODRA a za tą samą chałwę tylko, że zlogiem ODRA płacę 2,70 czekolada wedel gorzka 2 zł z nadzieniem 2,50 I mogę tak wymieniać do rana, w biedronie dobrze rzeczy są i tyle markowe!!!!!! Więć wynocha z tymi swoimi głupawymi madrościami, nie podoba się biedrona to tam nie kupuj

Gość :P:D
Biedronka nie jest hiszpańska tylko portugalska :P no ale może dla niektórych to jest to samo... I nieprawda że różnica jest 10 czy 20 groszy. Zdarza się że 50 i 70 gr na jednym produkcie a to już robi różnicę. Z tą jakością to też jest różnie, są lepsze i gorsze rzeczy, ja mam swoje wypróbowane i tylko te kupuję

Gość tiki tiki toł
prawda soki robi hortex pod nazwą melly,duzo tansze niz te hortexowe,a jakosć identyczna...,nie zgodze się też ztym,ze mięso jest tylko mrożone,rzadko kiedy tam kupuję,ale zdarzyło mi się kupić mięso z krainy mięs...jest w próżniowym opakowaniu w lodówce i nie jest mrożone,stąd tez krótka data wązności,słodycze typu kinder beuno są tańsze o jakies 60 gr na sztuce...ja tam lubię robic zakupy,jedyne co mi tam nie pasuje,to fakt,ze niie mozna płacić kartą...

Gość jeeeea
i racja, to, ze raz trafilas na cos o 10 gr tanszego w biedrze, nie znaczy, ze tak ze wszytkim jest. maja duzo taniszych rzeczy niz w innych sklepach. jak ci sie tam nie podoba, to jezdzij to innych(angielskich:)sklepow), albo rob zakupy w polskim spolem, jak masz za duzo kasy.

Gość tiki tiki toł
o to chodzi,aby dokładnie czytać etykiety...moze w koncu załapiesz fenomen biedronki

Gość antyfanka BIEDRONKI
ok jedynie jedze do biedronki po owoce awokado bo sa faktycznie tansze o polowe ale to JEDYNA rzecz ktora tam mohe kupic

Gość antyfanka BIEDRONKI
a mleko tez jakies "PRAWDZIWE MLEKO"...nie mam zaufania do tych produktow biedronkowych bo nie wiadomo co to

Gość tiki tiki toł
mam taki sok akurat pod ręką,więc wytłumaczę...nazwa Melly,z boku nazwa i adres producenta:Hortex Holding S.A.,0/ZPOW Hortex,Skrzyńsko,ul.Przemysłowa 27,26-400 Przysucha...

Gość antyfanka BIEDRONKI
a najbdrziej mnie rozbroił papier toaletowy "MELODIA" buhahah kto wymysla te nazwy??

Gość antyfanka BIEDRONKI
ktos sie podszywa:-o rozumiem ze biedronka ma zagorzałych fanow ale wyluzujcie trochę, kazdy ma prawo do wlasnej opini:D

Gość a co tam, sie wpisze
wedliny-pewnie nie wszystkie-trzeba by sprawdzic etykiety ktore-robione sa przez Sokolow, ale nie z ich logo, cena...wez paragon i idz do innego sklepu sprawdz ta sama wedline z logo Sokolow;-)

Gość Ups..........
Nie kupuję w biedronce bo na większości produktów firmowych jest napis "wyprodukowane dla Biedronki" są tańsze niż np. w Realu i te z Biedronki są gorszej jakości.

Gość tiki tiki toł
kupuję ten papier,jakos mi jego nazwa nie przeszkadza,a mojej dupie też to raczej zwisa i powiewa jak się to nazwywa,a piepier jest dobrej jakości,naprawdę

Gość antyfanka BIEDRONKI
wedliny?????to maja byc wedliny????? ludzie jedząc takie hermetycznie zamykane wedliny dlugo to wy nie pozyjecie:D

Gość tiki tiki toł
nie mówię,ze jestem zagorzałą fanką tego sklepu,ale nie rozumiem jak mozna się czepic nazwy sraj taśmy albo twierdzic,ze cos jest jakosciowo do bani tylko dlatego,ze ktos nie czyta etykiet na produktach

Gość na kazdym produkcie
oszczedzisz choćby te 20 gr i sie uzbiera. poza tym biedre mam pod nosem, jakość uważam za bardzo dobrą nie różniącą się niczym od markowych rzeczy. nawet keczup mają lepszy niż Pudliszki.

Gość jem pierogi ze skwarkami
z biedronki uwielbiam kruszynki i ta "lazanie" mrozona, ktora wcale nie przypomina prawidziwej lazanii ale jest i tak pyszna ;) nie polecam natomiast kindziuka z biedronki, jedzie chemia i ma za bardzo kwaskowaty posmak.

Gość a co tam, sie wpisze
skoro tak mowisz to pewnie tak jest🖐️

Gość antyfanka BIEDRONKI
z gracją i elokwencją zajadam się kupencja :classic_cool:

Gość tiki tiki toł
ten sok pomidorowy tez robi hortex :)