Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka BIEDRONKI

Wytłumaczcie mi fenomen BIEDRONKI.........

Polecane posty

Gość antyfanka BIEDRONKI
kurde zadnych antyfanów????co jest???ta biedronka zawladneła waszymi umysłami...to jest przerazające,..... :D

Gość jhfjhdjfhdjhfjdfh
zapomniałam dodac ze makarony z przenicy DURUM sa po 2 zł w biedronce a w leviatanie kosztują 4 zł

Gość antyfanka BIEDRONKI
albo to rpzez ten szary papier toaletowy!!:D

Gość hgvvkklknjl
autorko pudzian zwraca sie do ciebie jak na to zasługujesz pytasz się dlaczego kupujemy tam, ludzi ci piszą a ty ich wyśmiewasz i jeszcze śmiejesz się z alergii

ooo wlasnie bardzo lubie tez wkladki hig takie w rozowym opakowaniu w roze.

Gość Pudzian Strong man
nie jestem hamski, to fakt, tylko głupiec ma fobie na temat biedronki, ale dobrze, kupuj i sklepikarzy jak cie stać, w lato wodę mam nadzieje tez tam kupujesz hipokrytko hehehe

Gość antyfanka BIEDRONKI
jhfjhdjfhdjhfjdfh No nie dziwie sie ze makarony z przenicy sa za 2 zł...te prawdziwe z pSZenicy musza byc jednak ciut drozsze:D

a ten papier toaletowy to kupuje w lidlu. szary. jest miekki, moze dawniej byl jak scierny nie wiem nie pamietam. to ze szary jest jak scierny to tylko takie stereotyp, ten kto wie, wie ze wcale nie jest jak scierny.

Gość Biedronecka11111111111111
wytlumaczcie mi jak w dobie kryzysu gdzie na tygodniowe wydatki pracujesz dwa tygodnie, mozna zadawac takie durne pytania? w polsce bieda okrutna, a antyfanka czuje sie bogaczka, ze moze kupic orginalny keczup dawtony. Gratuluje ambicji.

Gość antyfanka BIEDRONKI
pudzian kupuje wode w lecie co w tym dziwnego????mozesz mi wytlumaczyc???

Gość hgvvkklknjl
są tam rzeczy które warto kupić nie jeżdżę na zakupy samochodem bo większość z nich robię w drodze z pracy. Mięso i wędliny zawsze kupuję świeżę w rzeźniku a warzywa na targu:P

Gość jhfjhdjfhdjhfjdfh
wiesz jak sie czyta skład produktu to sie wie ze ie warto przepłacac skoro jest taki sam debilko

Gość antyfanka BIEDRONKI
ok odpuszczam bo widze ze robicie sie agresywni..robcie sobie zakupy gdzie chcecie juz nie bede nic mowic buhaha

Gość ja sądzę, ze fenomen
biedronki wynika między innymi z tego, że jest zawsze blisko. Taki real, tesco zawsze są tylko w dwóch- trzech miejscach - jak ktoś ma jechać pół miasta w korkach, to woli wejść do biedronki. W biedronce jest taniej niż w osiedlowych sklepikach, bo mają dużo swoich produktów. Ja np. nie jestem fanatykiem, ze jak chipsy to lays, itd. Mam kilka rzeczy, które zawsze kupię oryginalne np. płyn do naczyń Ludwik, bo wcale nie jest drogi, a przywyczaiłam się. W biedronce kupuje konkretne produkty: - mleko -czekolady (mają fajny wybór z nadziewanych, np. z malibu) - bywają tam ciekawe wina w niskich cenach, ale to jak się trafi - ręczniki kuchenne - mrożone pierogi -chipsy Nigdy nie kupuje: -serów -wędlin -chemii Od tych produktów mam inne sprawdzone sklepy.

Gość Pudzian Strong man
ja wiem ze to prowo ale i tak fajnie sie gada ja w lato kupuje ok 300l wody do picia, policz ile to bedzie w sklepiku a ile w biedronce

antyfanka pewnie do kapieli tez uzywa zywca albo krople beskidu... biedronkowa woda to ewentualnie kibel spuszcza

Gość antyfanka BIEDRONKI
pudzian jedales juz rosoł z mrozonego kurczaka??i jak smakował??????:D

Gość antyfanka BIEDRONKI
pudzian a nie taniej wyszloby gdybyś zapełnił te baniaki wodą z kranu????ty naprawde myslisz ze to woda ze zródła???:D

Gość ja sądzę, ze fenomen
jeszcze dodam, ze z tym, że ich produkty są znanych marek i tylko za markę się mniej płaci trochę się nie zgodzę. Mam znajomych, którzy w ramach studiów (towaroznawstwo) odbywali praktykę w firmach typu Włocławek (keczup), Hortex, itd. Powiedzieli, że są dwie linie produkcyjne, te gorsze składniki idą na linie dla sklepów typu biedronka. Skład owszem będzie ten sam, tylko jakość tych składników jest inna.

Gość Pudzian Strong man
niewazne skąd, byle kamienia nie ma, posmaku rur i chloru a co ty masz dzis rosół ze świerzgo kurczaka ? hahahaha

Gość antyfanka BIEDRONKI
ja sadze ze fenomen dokladnie mam takie samo odczucie...tansza cena musi isc w parze z jakościa produktu....i dlatego nie mam zaufania do produktow z bidronki czy np produktow TIP czy jak one sie zwą... w uk slyszlam ze zlikwidowali tanią linie produktow w znanym supermarkecie saintsbury bo wykryli w nich sporo nieprawidlowosci. Nie twierdze ze tak jest z praoduktami z boiedronki jednak wydaje mi sie ze skoro taniej to ciutke gorzej.

Gość hgvvkklknjl
poza tym takiej wody nie trzeba gotować, a tą z kranu niestety już tak:P

Gość Kasik 11
Nienawidze innych sklepow chodze tylko do biedronki

Gość antyfanka BIEDRONKI
pudzian ja mam zawsze ze swiezego kurczaczka!!!i wedlinki tez zawsze swiezutkie..kupuje tylko takie ok 27 zł za kg bo nie ufam tym za 19 zł za kilogram

Gość Pudzian Strong man
firmowe soki i tak są robione z zagęszczaczy produkowanych np. w nowym sączu, byłem tam i wysyłki szły do najbardziej renomowanych firm, żyjesz ułudą i reklamą

Gość Pudzian Strong man
hahha, ubiłaś dzisiaj kuraka ? lol no to gratulacje, jakbym miał własne gospodarstwo też bym miał świeże

Gość antyfanka BIEDRONKI
pudzian wyobraz sobie za sa sklepy ktore sprzedaja jeszcze swiezutkie kurczaczki:) no ale zeby to wiedziec to trzebaby zmienic orientacje, bo wy jestescie zaslepieni jednym slepem:)

Gość waniliowapanna
antyfanka BIEDRONKI kupujesz te za 27 bo za 19 za tanie heheh a czy wiesz,że za kg.żywca rolnikowi płacą ok.4 zł a w sklepie za te cene kupisz kilo kości. ludzie zastanówcie się jak z was wysysają kasę....

Gość Pudzian Strong man
świeży to dzisiejszy...bez komentarza

Gość jhfjhdjfhdjhfjdfh
taniej bo biedronka zamawia je w ogromnych ilosciach , co za ludzie