Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfanka BIEDRONKI

Wytłumaczcie mi fenomen BIEDRONKI.........

Polecane posty

Gość buahahahahhehehe
ona kupuje te za 27 bo one są umyte w lepszym płynie, nie w Ludwiku tylko w Fairy. Buahahaha

Gość antyfanka BIEDRONKI
waniliowapanna a czy ty wiesz ze kupujac tania wedline z regułu z kilograma wedliny producenci robia 2 kilo??jak??wstrzykuja solanke.... ja place 27 zł i mam "sucha" wedlinę, nic mi sie z niej nie wylewa...a z tej tanszej zalewał sie talerzyk na ktorym ja przechowywałam.

Gość antyfanka BIEDRONKI
to samo sery zolte zdajecie sobie sprawe ze te tanie sery sa robione z margaryny????nie maja nic wspolnego z mlekiem??? czy wy czytacie co sie teraz wyprawia zeby tanio wyprodukowac produkty??? teraz idziesz do sklepu to nawet nie wiesz co kupujesz!!

Gość no chyba żę kupujesz
jak kupisz żywego kurczaka od rolnika to będziesz mieć świeże kretynko. Ze sklepu masz zawsze dziadostwo niezależnie od ceny, aleś ty naiwna. i jeszcze przepłaca hihihi, gratuluje inteligencji :D

Gość Pudzian Strong man
to wiemy wszyscy, ale nawet w mięsnych masz tak robione wędliny, solanki fosforany i inne, obudź sie z matrixa, pozatym jak swoją anorektyczną doope masz tylko do wyżywienia to sobie kupuj dobre za 60zł za kilo bo za 27 to ten sam syf co wszystko, pogadamu jak bedziesz mieć rodzine głupia pipo

Gość hgvvkklknjl
a ja w ogóle nie lubię takich wędlin i kupuje je tylko swojskie od znajomych sama wole upiec boczek, karkówkę czy łopatkę i wtedy nic z nich nie wycieka:P

Gość antyfanka BIEDRONKI
i te powyzej wypowiedzi tycza sie kazdego sklepu nie tylko biedronki...to co sie teraz wyprawia z jedeniem to jakis koszmar

Gość waniliowapanna
antyfanka BIEDRONKI pojedż na wieś kup mięso i bedziesz miala za 1/4 ceny niż w sklepie,upieczesz sobie szyneczkę w piekarniku i bedzie miodzio

Gość antyfanka BIEDRONKI
bazienka przeciez puisze ze tak jest wszedzie ale tez wynika z tego ze to co tanie to czesto kombinowane zeby tanie było

Gość hgvvkklknjl
co do serów to bierzesz do ręki i czytasz skład a na wyroby seropodobne, masłopodobne możesz naciąć się wszędzie:)

Gość Pudzian Strong man
antyfanka BIEDRONKI bazienka przeciez puisze ze tak jest wszedzie przeczysz sama sobie, po prostu powtórzyłaś to po nas Na wsi kupić ? przecież trzeba to potem zamrozić, i znów nieświeże dla antyfanki hahahaa

Gość Prrrrrrrrrrr
No właśnie ja chyba wiem na czym. W TESCO kupiła okrągłą szczotkę do włosów za 8,50zł, bo bardzo mi na takiej zależało, weszłam do Biedronki za tydzień żeby kupić chleb, a tam identyczne szczotka za 3,50zł Chyba o to chodzi, to nie była kwestia groszy!!!!!!!!!!!

Gość waniliowapanna
robiliście kiedyś ser żółty wlasnoręcznie? ja robilam i powiem wam,że jest pyszny

Gość jest jeszcze jedna rzecz
uświadom sobie też jeszcze to, że jeśli kupujesz np. tego kurczaka za 27zł to mało kto go kupuje bo cena jest wysoka, więc on stoi stoi i stoi , umyją go ze dwa razy i raczej świeży to on na pewno nie jest :D

Gość Pudzian Strong man
waniliowapanna robiliście kiedyś ser żółty wlasnoręcznie? ja robilam i powiem wam,że jest pyszny WSZYSTKO MOŻNA SAMEMU i ze wsi, i samemu hodować, ale jak ma sie fure kasy i nie trza pracować, wiec fantastykę pomińmy

Gość antyfanka BIEDRONKI
Biedronka to dyskont, nie ma tam towaru starannie poukladanego na póleczce rozumeisz kefo??? Oni oszczedzają maklsymalnie na czym się da, zeby potem klient zapłacił jaknajmniej Skoro uwazasz,z e biedronka to taki chłam to skad znasz nazwy produktów??? Wydało sie ze do biedy się chodzi bo kasy nie starcza do 1 A teraz małe poytanie skarbnico ty madrośći, ajk mi to racjonalnie wytłmaczysz nie bede kupowac w biedronce: FIX KNORR do spaghetti BOLOGNESE 2.46 w buedronce w normalnym sklepie 3.50 jaka jest rózniaca???? Opakowanie to samo bez zadnycg dopisków wyprodukowano dla biedronki, SŁUVHAM SDDUPOOOO

Gość Prrrrrrrrrrr
Czytał ktoś co napisałam?? Nie wierzycie mi, to zajdźcie do TESCO i Biedronki nawet jutro, te szczotki są tam nadal. W TESCO za 8,50zł. w Biedronce za 3,50zł

Gość mrarekx 23445
zgadzam się z "jest jeszcze jedna rzecz" - to tak jak z restauracją, idę tam gdzie są gośćie bo jak nikogo nie ma tzn. że żarcie będzie stare.

Gość Pudzian Strong man
prrr czytał czytał, le szczotki nas nie interesują :)

Gość Prrrrrrrrrrr
No super, że Was nie, ale mnie do jasnej cholery interesowała, szukałam takiej po sklepach, dlatego jak znalazłam w TESCo to się nie zastanawiałam, a chyba warto było, bo zaoszczędziłabym 5zł!!! Dla Was to mało? To nie 50groszy!

Gość ja wiem czemu
f

Gość Pudzian Strong man
jeszcze nie raz przepłacisz, nie martw się

Gość Prrrrrrrrrrr
Pisałam o tym, dlaczego warto odwiedzać Biedronkę, ale chyba nie zajarzyliście, no trudno.

Gość Pudzian Strong man
ale twój problem to szczotka, problem jest szerszy, ale zrozumiałem, po prostu nie każdy akurat sie odniesie do tego

Gość Prrrrrrrrrrr
Pudzian, rozwalasz mnie. Tam się toczył spór o grosze, a ja tu piszę o 5zł które przepłaciłam i w tym temacie nagle taka cisza, no jedynie Ty coś tam naskrobałeś, zresztą nieważne.

Gość 82738273
Jakim cudem tak tanio produkuja groszek w tej biedronce? :p Duża puszka starcza mi na 3 obiady i kosztuje 1,30. _Podobnie- kukurydza, fasola czerwona i biała. Za groszek bonduelle zapłaciłabym ok. 4,50 i to mniejsza puszka...

Gość hgvvkklknjl
czasem w biedronce mozna kupić jakieś fajne dodatki do kuchni, zeszyty i są o wiele tańsze niż w innych sklepach

Gość errrrte
ja mam kilka rzeczy które kupuję w biedronce, kilka w kauflandzie, warzywa w warzywniaku no i mięsny i tyle:)

Ponadto nawet mięso sprzedawane jako świerze w sklepach typowo mięsnych, bez innego asortymentu, tez jest przemrazane i potem odmrazane i sprzedawane jako swierze, zwłaszcza w okresie swiąteczno - noworocznym kiedy masarnie i sklepy są pozamykane.